Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Tuingereedschap & tuinhandschoenen

Bij PromoBee zit je goed voor het laten bedrukken van allerlei tuinproducten, waaronder tuingereedschap bedrukken en tuinhandschoenen bedrukken. Veel mensen zijn graag bezig in de tuin. Tuingereedschap en tuinhandschoenen zijn hierdoor functionele items die mensen geregeld gebruiken. Daarom zijn deze producten ideaal als relatiegeschenk. Bij PromoBee kun je jouw relatiegeschenken en promotieartikelen laten voorzien van jouw opdruk. Tekst en afbeeldingen zijn beide mogelijk. Waar je ook voor kiest, je bent verzekerd van een haarscherpe fotokwaliteit. Hoe groter je inkoopt, hoe lager de prijs per stuk zal zijn. Bovendien zijn onze klantvoorwaarden ook in jouw voordelen, met onder meer een gratis digitaal ontwerp, gratis sample en gratis verzending.

Toon prijs

Toont alle 3 resultaten

Sorteer op

Waarom kies je voor handschoenen en gereedschap bedrukken?

Veel mensen werken graag in de tuin op hun vrije dag. Ze willen dat hun tuin er goed uitziet en bovendien plaatsen mensen hier planten die ze met liefde verzorgen. Als de tuin dan eenmaal in bloei staat, ziet dit er geweldig uit. Om de tuin goed bij te kunnen houden, heb je behoefte aan diverse soorten tuingereedschappen. Binnen ons aanbod tref je een tuingereedschapset aan die alles bevat wat je nodig hebt om je tuin te onderhouden. Onze tuinhandschoenen zijn daarnaast ook handig om te bezitten.

Als bedrijf maak je meer indruk als je relatiegeschenken weggeeft die nuttig zijn voor klanten en zakelijke relaties. Als zij bijvoorbeeld de door jou gegeven tuingereedschappen vaak gebruiken, wordt jouw cadeau meer gewaardeerd. Dit leidt tot positievere  attitudes richting jouw merk. Bovendien komen andere mensen deze items vaker onder ogen te zien als ze geregeld gebruikt worden. Hierdoor zijn dit ook uitstekende promotieartikelen.

Welke opties heb je?

Binnen ons assortiment zijn meerdere producten te vinden die je weg kunt geven aan klanten. Deze items zijn perfect voor mensen die graag in de tuin werken. Hieronder tonen we je wat je opties zijn.

Tuingereedschap bedrukken

Door een tuingereedschapset te laten bedrukken, beschikken ontvangers in één klap over een hoop handige tuingereedschappen. De perfecte gift voor iedereen met groene handen. Het ideale relatiegeschenk om weg te geven voor bijvoorbeeld tuincentra.

Tuinhandschoenen bedrukken

Daarnaast zijn tuinhandschoenen onmisbare accessoires voor iedereen die graag in de tuin aan de slag gaat. Bij PromoBee kun je terecht voor een tuinhandschoenen set die je ook nog eens kunt laten voorzien van de opdruk van jouw keuze. Zowel tekst als afbeeldingen zijn mogelijk, bijvoorbeeld de naam en het logo van je onderneming.

Tuinhandschoenen en tuingereedschap laten bedrukken door PromoBee

Tuingereedschappen en tuinhandschoenen zijn formidabele relatiegeschenken voor iedereen met groene vingers. Mensen waarderen deze geschenken en deze items zullen vaak gebruikt worden. Hierdoor denken mensen positiever over jouw bedrijf en wordt je naamsbekendheid in de regio vergroot. Interesse? Neem contact met ons op voor meer info of vraag vrijblijvend een gratis offerte aan.