Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Vouwkratten

Vouwkratten worden vaak in de supermarkt gebruikt. Ze stellen mensen in staat om grote hoeveelheden boodschappen met meer gemak te vervoeren. Bij PromoBee kun je vouwkratten laten bedrukken. Supermarkten kunnen simpelweg niet zonder een dergelijke boodschappenkrat. Bovendien stelt PromoBee je in staat om deze inklapbare kratten te personaliseren. Doordat dit relatief grote items zijn, kun je er een mooi design van maken. Maar je kunt het ook basic houden door alleen de naam en het logo van je bedrijf erop te laten drukken. De keuze is geheel aan jou. Bij PromoBee laat je vouwkratten bedrukken voor goede prijzen. Bovendien profiteer je daarnaast van een gratis digitaal ontwerp, gratis sample en gratis verzending.

Toon prijs

Toont alle 15 resultaten

Sorteer op

Waarom kies je voor vouwkratten?

In supermarkten wordt vaak gebruik gemaakt van een boodschappenkrat. Een opvouwbare krat kan uitgeklapt worden, waarna klanten er een hoop boodschappen in kwijt kunnen. Zijn de boodschappen opgeruimd, dan kan de vouwkrat weer ingeklapt worden. Zo neemt deze krat weinig ruimte in beslag tijdens de opslag. Doordat mensen vaak vouwkratten mee naar huis nemen, dienen ze ook als promotiemateriaal. Je weet immers niet hoeveel mensen de krat te zien krijgen. Wie weet is het voor hen wel net de inspiratie die ze nodig hebben om je bedrijf te bezoeken. Daarom is het altijd aan te raden om vouwkratten te laten bedrukken.

Daarnaast hebben vouwkratten meerdere functies voor klanten. Hierboven vertelden we je al dat vouwkratten gebruikt kunnen worden voor het vervoeren van boodschappen. Maar ook andere items kunnen hierin vervoerd worden. Zo worden vouwkratten bijvoorbeeld vaak ingezet tijdens verhuizingen. Tevens zijn er een hoop mensen die vouwkratten gebruiken om andere items in te zetten, bijvoorbeeld in de tuin. Dit levert een eigen en unieke look op.

Vouwkrat of boodschappen krat bedrukken?

Vouwkratten zijn niet alleen handige opslagoplossingen, maar ook ware multitaskers die zich aanpassen aan verschillende behoeften. Nu kun je ze naar een hoger niveau tillen door vouwkratten te bedrukken met jouw eigen ontwerpen, logo’s of boodschappen. Of je nu een bedrijfseigenaar bent op zoek naar innovatieve marketingmogelijkheden of een individu dat een persoonlijk tintje wil geven aan opslag en organisatie, bedrukte vouwkratten bieden een unieke en functionele manier om je visie te uiten.

Bedrukte vouwkratten geven je de kans om je merkidentiteit kracht bij te zetten. Door je bedrijfslogo en informatie op de kratten te plaatsen, creëer je een consistente en opvallende presentatie die klanten zullen herkennen en onthouden. Deze bedrukte kratten zijn niet alleen praktische hulpmiddelen, maar ook effectieve reclame-items die je merk onder de aandacht brengen, of ze nu in je winkel staan, op evenementen worden gebruikt of elders.

Voor evenementen en speciale gelegenheden kunnen bedrukte vouwkratten dienen als unieke en functionele decoratieve elementen. Je kunt ze aanpassen aan het thema van het evenement, zoals bruiloften, feesten, beurzen en meer. Plaats de datum, naam of boodschap van het evenement op de kratten om een blijvende herinnering te creëren voor gasten en deelnemers.

Vouwkratten Bedrukken voor kerstpakket

Kersttijd is de periode van warmte, vreugde en gedeelde momenten. Wat als je deze feestelijke geest zou kunnen vastleggen in de kerstpakketten die je aan je medewerkers, klanten of geliefden geeft? Het bedrukken van vouwkratten voor boodschappen is een innovatieve en praktische manier om een persoonlijke en gedenkwaardige touch aan je kerstgeschenken toe te voegen. Tevens zijn de kratten nuttig en worden keer op keer opnieuw gebruikt.

Waarom een vouwkrat bedruken?

Het bedrukken van vouwkratten voor kerstpakketten stelt je in staat om je geschenken op een unieke manier te presenteren. Je kunt deze kratten aanpassen aan het thema van Kerstmis, met feestelijke afbeeldingen, kleuren en patronen. Of je nu een bedrijf bent dat kerstpakketten wil aanbieden die je merk vertegenwoordigen, of gewoon op zoek bent naar creatieve manieren om je dierbaren te verrassen, bedrukte vouwkratten voegen een vleugje magie toe aan je geschenken.

Vouwkratten zijn niet alleen geschikt voor het verpakken van kerstcadeaus, maar ze zijn ook praktische items die je ontvangers kunnen blijven gebruiken. Het bedrukken van de kratten met feestelijke motieven, namen of zelfs persoonlijke boodschappen voegt een persoonlijke touch toe en zorgt ervoor dat de kratten een blijvende herinnering worden. Deze bedrukte kratten kunnen dienen als handige opslagoplossingen, boodschappentassen of decoratieve items, wat hun functionaliteit nog verder vergroot.

Vouwkratten bestellen bij PromoBee

Bij PromoBee kun je uiteenlopende items laten bedrukken. Van vogelhuisjes tot aan containers, van makelaarsborden tot aan schrijfwaren en van bierglazen tot aan handdoeken: bij PromoBee kan het allemaal. Op het gebied van vouwkratten heb je ruim de keuze. Hoe meer je in één keer inkoopt, hoe lager de prijs per stuk zal zijn.