Snel advies 0528 - 85 11 55

Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Vouwkratten

Vouwkratten worden vaak in de supermarkt gebruikt. Ze stellen mensen in staat om grote hoeveelheden boodschappen met meer gemak te vervoeren. Bij PromoBee kun je vouwkratten laten bedrukken. Supermarkten kunnen simpelweg niet zonder een dergelijke boodschappenkrat. Bovendien stelt PromoBee je in staat om deze inklapbare kratten te personaliseren. Doordat dit relatief grote items zijn, kun je er een mooi design van maken. Maar je kunt het ook basic houden door alleen de naam en het logo van je bedrijf erop te laten drukken. De keuze is geheel aan jou. Bij PromoBee laat je vouwkratten bedrukken voor goede prijzen. Bovendien profiteer je daarnaast van een gratis digitaal ontwerp, gratis sample en gratis verzending.

Toon prijs

Toont alle 7 resultaten

Sorteer op

Waarom kies je voor vouwkratten?

In supermarkten wordt vaak gebruik gemaakt van een boodschappenkrat. Een opvouwbare krat kan uitgeklapt worden, waarna klanten er een hoop boodschappen in kwijt kunnen. Zijn de boodschappen opgeruimd, dan kan de vouwkrat weer ingeklapt worden. Zo neemt deze krat weinig ruimte in beslag tijdens de opslag. Doordat mensen vaak vouwkratten mee naar huis nemen, dienen ze ook als promotiemateriaal. Je weet immers niet hoeveel mensen de krat te zien krijgen. Wie weet is het voor hen wel net de inspiratie die ze nodig hebben om je bedrijf te bezoeken. Daarom is het altijd aan te raden om vouwkratten te laten bedrukken.

Daarnaast hebben vouwkratten meerdere functies voor klanten. Hierboven vertelden we je al dat vouwkratten gebruikt kunnen worden voor het vervoeren van boodschappen. Maar ook andere items kunnen hierin vervoerd worden. Zo worden vouwkratten bijvoorbeeld vaak ingezet tijdens verhuizingen. Tevens zijn er een hoop mensen die vouwkratten gebruiken om andere items in te zetten, bijvoorbeeld in de tuin. Dit levert een eigen en unieke look op.

Vouwkratten bestellen bij PromoBee

Bij PromoBee kun je uiteenlopende items laten bedrukken. Van vogelhuisjes tot aan containers, van makelaarsborden tot aan schrijfwaren en van bierglazen tot aan handdoeken: bij PromoBee kan het allemaal. Op het gebied van vouwkratten heb je ruim de keuze. Hoe meer je in één keer inkoopt, hoe lager de prijs per stuk zal zijn.