Snel advies: 0528 - 85 11 55

Gratis digitaal ontwerp

Gratis verzending

Gratis sample

Toon filters

Vogelhuisjes

Als makelaar of vastgoedhandelaar is het laten bedrukken van vogelhuisjes niet meteen het eerste idee wat in je opkomt. Bij PromoBee zijn er diverse bedrukbare items verkrijgbaar voor het kantoor. Ook voor producten die op het eerste oog beter bij vastgoedhandelaren en makelaardijen passen, zoals bijvoorbeeld informatiewaaiers of makelaarsborden, kun je bij ons terecht. Toch kan het lonen om een vogelhuis te laten bedrukken. Hoe zit dat precies?

Toon prijs

Toont alle 5 resultaten

Sorteer op

De voordelen van vogelhuisjes

Bij PromoBee kun je terecht voor gekleurde vogelhuisjes. Binnen ons assortiment zijn meerdere soorten vogelhuisjes te vinden die je kunt laten bedrukken. Zo is er voor iedereen een geschikt vogelhuis te vinden. Op zo’n vogelhuisje kun je van alles laten drukken. Hierbij kun je denken aan de naam van je bedrijf, maar ook het logo of het adres van je website. Ineens tover je een onschuldig vogelhuisje om in een ludiek promotiemiddel. Zo zou je bijvoorbeeld een bedrukt vogelhuisje op kunnen hangen in de tuin van één van de woningen die je gaat verkopen. Dat zal zeker opvallen onder bezoekers.

 

Gekleurde vogelhuisjes bestellen bij PromoBee

Van vogelhuisjes tot aan insectenhotels, het is allemaal verkrijgbaar via onze webshop. Vogelhuisjes kunnen vanaf 25 stuks gekocht worden. Hoe meer gekleurde vogelhuisjes je in één keer bestelt, hoe lager de prijs per stuk zal zijn. Zo belonen wij onze klanten als zij groot inkopen. Vogelhuisjes zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. Het is ook mogelijk kleuren te combineren. Bovendien is het mogelijk om vogelhuisjes te laten bedrukken door ons. Alles wat je hierop wilt laten drukken, kunnen wij voor je regelen. Bij PromoBee profiteer je van een gratis digitaal ontwerp, een gratis sample en gratis verzendkosten.