Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Vogelhuisjes

Vogelhuisjes laten bedrukken behoort tot de mogelijkheden bij PromoBee. Een vogelhuisje fleurt een tuin op. Vogeltjes bezoeken hierdoor vaker jouw tuin, wat leven in de brouwerij brengt. Stel je het eens voor: een heerlijk fijne zomerse dag waarbij jij lekker in de tuin aan het ontspannen bent terwijl de vogeltjes vrolijk fluiten. Dat maakt een vogelhuisje tot zo’n ideaal relatiegeschenk. Bij ons heb je de keuze uit verschillende soorten vogelhuisjes, waaronder een vogelhuisje met een plat dak. Waar je ook voor kiest, je bent altijd zeker van een gratis sample, gratis digitaal ontwerp en gratis verzending. Laat daarom jouw vogelhuisje bedrukken door PromoBee.

Toon prijs

Toont alle 15 resultaten

Sorteer op

De voordelen van vogelhuisjes bedrukken

Bij PromoBee kun je terecht om een vogelhuisje te laten bedrukken in allerlei kleuren. Binnen ons assortiment zijn meerdere soorten vogelhuisjes te vinden die je kunt laten bedrukken. Zo is er voor iedereen een geschikt vogelhuis voor in de tuin te vinden. Op zo’n vogelhuisje kun je van alles laten drukken. Hierbij kun je denken aan de naam van je bedrijf, maar ook het logo of het adres van je website. Ineens tover je een onschuldig vogelhuisje om in een ludiek promotieartikel. Zo zou je bijvoorbeeld als makelaar een bedrukt vogelhuisje op kunnen hangen in de tuin van één van de woningen die je gaat verkopen. Dat zal zeker opvallen onder bezoekers.

Laten we daarnaast niet vergeten dat vogelhuisjes van zichzelf uitstekende relatiegeschenken zijn. Mensen vinden ze leuk en hangen ze maar wat graag in de tuin op. Vogels vrolijken een tuin op. Omdat dit geschenk van jouw bedrijf afkomstig is, ontstaan hierdoor positieve associaties met jouw onderneming. Een vogelhuisje laten bedrukken is een goede optie voor bijvoorbeeld tuincentra, maar ook voor makelaardijen is dit een interessante optie. Bovendien heb je de keuze uit een ruim assortiment, waaronder een vogelhuis bouwpakket, een gegraveerd vogelhuisje en een vogelhuisje van de vogelbescherming.

Vogel voederhuis en meer laten bedrukken

Bij ons kun je verschillende soorten vogelhuisjes laten bedrukken. Maar er zijn nog meer opties waar je voor kunt kiezen. Zo kun je ook kiezen voor een vogel voederhuis. Je hebt hierbij de keuze uit een normaal formaat of een vogel voederhuis XL. Daarnaast behoort een insectenhotel bedrukken tot de mogelijkheden.

Een vogelhuisje laten bedrukken door PromoBee

Van vogelhuisjes tot aan insectenhotels, het is allemaal verkrijgbaar via onze webshop. Vogelhuisjes kunnen vanaf 25 stuks gekocht worden. Hoe meer (gekleurde) vogelhuisjes je in één keer bestelt, hoe lager de prijs per stuk zal zijn. Zo belonen wij onze klanten als zij groot inkopen. Vogelhuisjes zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. Het is ook mogelijk kleuren te combineren. Full Colour is een optie, en je bent sowieso verzekerd van een haarscherpe kwaliteit. Alles wat je hierop wilt laten drukken, kunnen wij voor je regelen. Ook een vogelhuisje van de vogelbescherming is een optie. Wil je meer weten? Je kunt contact met ons opnemen of online een offerte aanvragen. Al binnen één minuut verschijnt onze offerte in je mailbox.