Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Wandklokken

Het is tijd voor een fantastisch relatiegeschenk! Bij PromoBee vindt u de leukste wandklokken die u kunt laten bedrukken met uw ontwerp. Dit relatiegeschenk is een echte eyecatcher en is erg leuk om weg te geven aan uw collega’s of zaken partners. Stelt u het zich eens voor dat u een ruimte binnen komt wandelen, een blik op de klok werpt en ziet dat deze bedrukt is met uw logo? Een perfecte ruimte voor een van deze klokken zou bijvoorbeeld uw vergaderruimte kunnen zijn. Bij PromoBee vindt u de leukste wandklokken in verschillende soorten en maten. U krijgt na het uploaden van uw ontwerp binnen een uur een gratis visueel ontwerp toegestuurd zodat u het eindproduct kunt beoordelen. Daarnaast kunt u altijd een gratis sample aanvragen. Heeft u tips of advies nodig over uw product? Dan helpt onze klantenservice u graag verder!

Toon prijs

Toont alle 3 resultaten

Sorteer op

Bedrukte wandklokken

Bij PromoBee vindt u de bedrukte wandklok die bij u past. Zo kunt u kiezen voor de klassieke ronde variant, maar ook hebben wij hippe vierkante en rechthoekige wandklokken in ons assortiment. Deze zijn volledig te personaliseren. Bij PromoBee drukken we altijd in haarscherpe fotokwaliteit, zodat u altijd een hoogwaardig product bestelt. U bestelt al een bedrukte wandklok vanaf 25 stuks. Kies de klok die bij u past, upload uw ontwerp en geef aan hoe groot de oplage mag zijn. U ontvangt dan binnen een uur een digitale proefdruk zodat u het eindproduct kunt bewonderen. Dit zit standaard bij onze service in, zodat u altijd tevreden bent met uw bedrukte wandklok.

Een tijdloos relatiegeschenk

Een wandklok is een uniek relatiegeschenk waarmee u de tijd even stil laat staan voor de ontvanger. Zo kunt u een wandklok bijvoorbeeld in het kerstpakket doen voor uw werknemers, om het nieuwe jaar te symboliseren. Of informeer zakelijke relaties op ludieke wijze over uw rebranding: een wandklok in uw nieuwe huisstijl, als symbool voor een nieuwe tijd die aanbreekt. Waar u de klok ook voor in wilt zetten, u kunt er zeker van zijn dat het een onvergetelijk geschenk is. Wilt u nog meer inspiratie over wanneer een bedrukte wandklok een geschikt relatiegeschenk kan zijn? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij kunnen u ook goed adviseren over welk relatiegeschenk het beste past bij uw situatie.