Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Douchetimer

Het is helemaal in om een douchetimer weg te geven als relatiegeschenk. Bedrijven zijn altijd op zoek naar nieuwe relatiegeschenken die de kans vergroten dat huidige klanten blijven en nieuwe klanten worden aangetrokken. Een douchetimer haakt in op een aantal trends. Ten eerste willen mensen korter douchen. Op deze manier wordt energie bespaard. Korter douchen is daarnaast beter voor de huid. Ook willen mensen duurzamer leven. Minder lang douchen is een stap in de goede richting. Daarom is een douchetimer een uitstekende keuze als relatiegeschenk. Bij PromoBee kun je een douchetimer laten bedrukken met bijvoorbeeld het logo van je bedrijf.

Toon prijs

Toont alle 6 resultaten

Sorteer op

Wat is een douchetimer?

De naam zegt het al: een douchetimer is een timer waarmee mensen zichzelf ervan bewust kunnen maken hoe lang ze aan het douchen zijn. Meestal duurt een douchetimer 5 minuten. Dat geldt ook voor de alternatieven uit ons aanbod. Hierdoor gaan mensen korter douchen. Dit bespaart energie, water en tijd. Douchetimers zijn er in meerdere varianten. Zo kan je bedrijf een digitale douchetimer cadeau doen, maar ook een douchetimer met een zandloper is een optie. We hebben nog een tweede variant douchetimer met zandloper waar je voor kunt kiezen.

Waarom willen mensen een douchetimer?

De energieprijzen zijn de afgelopen tijd naar grote hoogtes gestegen. Dit treft ons allemaal. Iedereen is op zoek naar manieren om te besparen op de energieprijzen. Zo zetten we allemaal de thermostaat een paar graden lager dan normaal. Maar er zijn nog meer manieren waarop je energie en geld kunt besparen. Korter en minder warm douchen is hier een goed voorbeeld van. Daarom vinden (potentiële) klanten het handig om over een douchetimer te beschikken.

Wat maakt een douchetimer bedrukken tot een goed idee

Met een douchetimer haak je in op de trend om korter te douchen. Onder (potentiële) klanten is er vraag naar een dergelijk item. Je voorziet hen van deze behoefte, wat positievere attitudes richting jouw onderneming schept. Een douchetimer laten bedrukken zorgt ervoor dat het logo van je bedrijf duidelijk te zien is tijdens iedere douchebeurt. Dit vergroot ook de kans dat mensen met je in zee gaan. Bovendien toon je hiermee als bedrijf dat duurzaamheid belangrijk voor je is.

Douchetimer laten bedrukken door PromoBee

Klanten een cadeau geven en ze tegelijkertijd helpen om energie en geld te besparen, dat is het beste van beide werelden. Dat maakt een douchetimer tot zo’n ideaal relatiegeschenk. Doordat wij tekst en afbeeldingen op deze timer kunnen drukken, is het ook een handig promotieartikel. Je bedrijf scoort punten op het gebied van duurzaamheid. Bij PromoBee profiteer je altijd van een hoge kwaliteit, scherpe prijzen, gratis sample, gratis digitaal ontwerp en gratis verzending. Bestel nu douchetimers bij onze webwinkel.