Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Kookwekker

Het belang van een goede kookwekker moet niet onderschat worden. Met behulp van een kookwekker kun je exact de kooktijd van een specifiek recept instellen. Hierbij kan het gaan om bijvoorbeeld het al dente koken van pasta of het koken van groentes zoals broccoli. Je dient hierbij nauwkeurig het aantal minuten aan te houden dat hiervoor staat. Doe je dit niet, dan kan dit bij bijvoorbeeld pasta ertoe leiden dat de pasta nog te taai is of juist wordt overkookt. Een leuke kookwekker voorkomt dit soort problemen. Laat je jouw kookwekker bedrukken bij PromoBee, dan ben je gegarandeerd van een gratis digitaal ontwerp, gratis sample en gratis verzending.

Toon prijs

Enig resultaat

Sorteer op

Waarom een kookwekker geschikt is als relatiegeschenk en promotieartikel

Een kookwekker is de beste manier om te voorkomen dat je eten ooit nog zal verbranden. Daarom is dit een onmisbaar accessoire voor in de keuken. Je kunt zelf instellen wanneer de wekker af moet gaan. Dit is handig voor het prepareren van ingrediënten waarbij het van cruciaal belang is dat de juiste kooktijd gehanteerd wordt. Dit voorkomt dat ingrediënten niet gaar zijn, overkookt worden of zelfs verbranden. Functionele relatiegeschenken vallen altijd in de smaak bij ontvangers. Doordat mensen een kookwekker ook daadwerkelijk zullen gebruiken, ontstaat er een positieve associatie met jouw bedrijf dankzij dit relatiegeschenk.

Kookwekker bedrukken als promotieartikel

Maar ook als promotieartikel kan een kookwekker ingezet worden. Je kunt dit keukenaccessoire laten voorzien van tekst en/of afbeeldingen naar keuze. Vaak wordt gekozen voor een combinatie van de naam en het logo van je bedrijf, maar je zou ook bijvoorbeeld een slogan of het adres van je website hierop kunnen laten drukken. Kookwekkers zijn handig en worden daarom gewaardeerd door de ontvanger. Bovendien zorgen cadeaus die geregeld gebruikt worden voor het vergroten van de naamsbekendheid van je onderneming.

Kookwekker laten bedrukken in een aantal stappen

Bij PromoBee kun je allerlei keukenaccessoires laten bedrukken, waaronder snijplanken en kruidenpotjes. Ook een kookwekker bedrukken doe je binnen enkele stappen. Ga naar de productpagina van de kookwekker die je op het oog hebt. Ten eerste kies je de opdrukkleuren. Je kunt gaan voor één kleur, maar ook Full Colour behoort tot de mogelijkheden. Vervolgens selecteer je het aantal dat je wilt bestellen. Hoe meer je in één keer koopt, hoe hoger de korting per stuk zal zijn. Je kunt meteen bestellen, maar je kunt er ook voor kiezen om eerst een offerte aan te vragen. Binnen 1 minuut heb je deze offerte in je mailbox.

Een leuke kookwekker bestel je bij PromoBee

Een kookwekker is een handig keukenaccessoire. Hierdoor is het zowel een goed relatiegeschenk als een prima promotieartikel. Zeker voor bedrijven met een link naar de keuken, van producenten tot aan een supermarkt, kan het interessant zijn om een kookwekker te laten bedrukken. PromoBee doet dit tegen scherpe prijzen. Benieuwd naar onze lage prijzen? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op.