Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Kruidenpotjes

Een kruidenpotje inclusief plantje mag niet ontbreken in de keukens van iedere keukenprins of keukenprinses. Kruidenpotjes van plastic bieden je een gemakkelijke manier om op organische wijze kruiden te verkrijgen. Dat is een stuk lekkerder en smaakvoller in vergelijking met de standaard kruiden die je kunt kopen bij de supermarkt. Bovendien is het leuk om een plantje te onderhouden en op deze manier extra lang te kunnen genieten van een specifiek kruid. Kies je ervoor om een kruidenpotje te laten bedrukken bij PromoBee, dan heb je de keuze uit meerdere soorten kruiden. Je profiteert altijd van een gratis digitaal ontwerp, gratis sample en gratis verzending.

Toon prijs

Toont alle 3 resultaten

Sorteer op

De voordelen van een kruidenpotje met kiemzaadjes als relatiegeschenk

Tegenwoordig zijn er meer foodies en thuischefs dan ooit. We houden ervan om zelf aan de slag te gaan in de keuken. Hier laten we diverse overheerlijke recepten ontstaan. Alhoewel je kant-en-klare kruiden kunt kopen bij de supermarkt, is het veel leuker om zelf je eigen kruiden te laten groeien. Dit is niet alleen meer organisch, maar dergelijke kruiden bevatten ook meer smaak.

Het mooie aan een kruidenpotje laten bedrukken is dat de ontvanger er kiemzaadjes bij krijgt. Zo kan men zelf tuinieren en een eigen plantje laten groeien. Dat maakt een kruidenpotje niet alleen tot een leuk geschenk, maar het leidt ook tot een kruidenplantje dat mensen vaak zullen gebruiken tijdens het prepareren van eten. De functionaliteit van een relatiegeschenk bepaalt voor een groot deel het succes ervan. Kruidenpotjes zullen leiden tot een positievere attitude richting jouw merk.

Kruidenpotje van plastic in verschillende varianten

Er zijn meerdere soorten kiemzaadjes waar je voor kunt kiezen als je een kruidenpotje van plastic bestelt bij PromoBee. Een populaire optie is een basilicumplantje laten bedrukken. Dit kruid is de ideale aanvulling op vele Italiaanse pastagerechten. Daarnaast kan er gekozen worden voor een muntplantje. Munt voegt een frisse smaak toe aan je gerecht. Dit is een goede toevoeging aan onder meer toetjes, salades, cocktails en curries. Daarnaast is er het peterselieplantje. Dit is de perfecte garnering voor uiteenlopende gerechten, van soepen tot aan lasagne.

Kruidenpotje bedrukken? PromoBee maakt het mogelijk

Bij PromoBee kun je uiteenlopende items laten bedrukken. Zo tover je ze in één klap om tot relatiegeschenk en/of promotieartikel. Zowel tekst als afbeeldingen kunnen op een kruidenpotje van plastic worden bedrukt. De kiemzaadjes worden meegeleverd en stellen de ontvanger in staat om zelf zijn of haar kruidenplantje te laten groeien. Met een beetje geluk kun je een kruidenplantje jaren onderhouden. Hierdoor is het een geschikt geschenk voor iedereen die houdt van kokkerellen. Door groot in te kopen laat je de korting per stuk oplopen. Wil je weten wat er mogelijk is? Neem contact met ons op of vraag via onze website een gratis offerte aan.