Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Weekkalender

Een weekkalender is zo’n item dat mensen altijd wel kunnen gebruiken. Daarom is een weekkalender bedrukken een goed idee als je op zoek bent naar een passend relatiegeschenk. Dankzij een weekkalender zie je in één oogopslag welke datum het is en wat er voor die dag gepland staat. Hierop kun je bijvoorbeeld afspraken of verjaardagen noteren. Zo vergeet je niets meer. Een weekkalender met logo behoort tot de mogelijkheden. Hiermee tover je een kalender in één klap om tot een promotieartikel. Tekst en afbeeldingen kun je in full colour laten drukken. Je profiteer altijd van een gratis digitaal ontwerp, gratis sample en gratis verzending.

Toon prijs

Toont alle 5 resultaten

Sorteer op

Waarom kies je voor een weekkalender met logo?

Een weekkalender met logo zorgt voor herkenning. Het maakt de kalender niet alleen persoonlijker, maar het zorgt ervoor dat zowel de ontvanger van het relatiegeschenk als voorbijgangers meer bekend raken met jouw naam en logo. Het vergroot je naamsbekendheid omdat er geregeld op de kalender gekeken wordt. Daarom is dit perfect als promotiemateriaal. Daarnaast is een weekkalender een goed relatiegeschenk omdat mensen het altijd wel kunnen gebruiken, zowel thuis als op de werkvloer. Een nuttig relatiegeschenk wordt altijd meer gewaardeerd, waardoor mensen ook jouw bedrijf meer gaan waarderen.

Weekkalender 2024 bedrukken

Alvast op zoek naar een relatiegeschenk voor het volgende jaar? Dan is een weekkalender een uitstekende keuze. Dit is één van die geschenken die je het liefst voor het einde van het huidige jaar geeft. Zo kunnen mensen hun nieuwe jaar meteen goed beginnen met een nieuwe weekkalender. Ook een weekkalender voor 2024 behoort bij PromoBee tot de mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor deze omlegkalender voor 2024 of deze week blok kalender voor 2024.

Weekkalender zonder jaartal bedrukken

Als je kiest voor een weekkalender voor 2024 als relatiegeschenk, weet je in ieder geval zeker dat je volgend jaar weer een passend geschenk kunt geven. Weekkalenders voor een specifiek jaartal zijn alleen maar tijdens dat jaar te gebruiken. Dat is natuurlijk prima, maar het kan ook zijn dat je op zoek bent naar een weekkalender die langer dan een jaar gebruikt kan worden. In dat geval is deze eeuwige duurzame kalender een interessante optie. Zoek je een ludiekere variant? Ook een muismat kalender is een mogelijkheid.

 

Week omleg kalender bedrukken

Een goed georganiseerde week begint met een gestructureerd overzicht. Het bedrukken van week omlegkalenders is een slimme en praktische manier om jouw team georganiseerd te houden, terwijl je tegelijkertijd een persoonlijk tintje toevoegt. Of je nu op zoek bent naar een doeltreffend hulpmiddel voor interne planning of een doordacht relatiegeschenk, bedrukte week omlegkalenders bieden zowel functionaliteit als esthetiek. Bedrukte week omlegkalenders zijn niet alleen handige hulpmiddelen voor dagelijkse planning, maar ook geweldige instrumenten om jouw merkidentiteit te versterken. Ze voegen een persoonlijk tintje toe aan de dagelijkse organisatie en bieden tegelijkertijd waardevolle marketingkansen. Het creëren van deze kalenders in grotere aantallen zorgt ervoor dat jouw team en partners het hele jaar door goed georganiseerd blijven.

Week blok kalender bedrukken

Een goed georganiseerde week begint met een duidelijk overzicht, en bedrukte week blok kalenders bieden precies dat. Of je nu op zoek bent naar praktische hulpmiddelen voor jouw team, gepersonaliseerde relatiegeschenken voor klanten, of efficiënte promotieartikelen voor jouw merk, bedrukte week blok kalenders vanaf 50 stuks zijn een slimme keuze die zowel functionaliteit als professionele uitstraling biedt.

Weekkalender bedrukken bij PromoBee

Een weekkalender is altijd nuttig om te krijgen. Hierdoor is dit een gewaardeerd relatiegeschenk. Ga maar eens bij jezelf na hoe vaak je jouw kalender gebruikt om te kijken welke datum het is, in welke week we leven en of je nog afspraken hebt staan op die dag. Dankzij een goede kalender vergeet je niets meer. Een weekkalender met tekst en logo bedrukken behoort tot de mogelijkheden bij PromoBee. Hoe meer stuks je van de weekkalenders inkoopt, hoe hoger de korting per stuk zal zijn. Daarom shop je al jouw relatiegeschenken bij PromoBee.