Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

3 maand, halfjaar & jaarkalender

3 maanden kalenders bedrukken?

Kalenders zijn er in allerlei varianten binnen het aanbod van PromoBee. Je bepaalt bij ons zelf of je ervoor kiest om een 3 maands kalender, een halfjaar kalender of een jaarkalender te laten bedrukken. De keuze voor een specifiek soort kalender laat je afhangen van wat je klanten of zakelijke relaties nodig hebben. Mensen kunnen bijvoorbeeld thuis meer behoefte hebben aan een jaarkalender, terwijl het op kantoor juist handiger is om over een 3 maands kalender te beschikken. Waar je ook voor kiest, bij PromoBee profiteer je altijd van een gratis sample, gratis digitaal ontwerp en gratis verzending.

Toon prijs

Toont alle 9 resultaten

Sorteer op

Jaarkalender bedrukken en meer: welke soort kalender kies je?

Binnen het ruime assortiment van PromoBee zijn er meerdere soorten kalenders waar je voor kunt kiezen als relatiegeschenk. Kalenders gebruiken we om meerdere redenen. We kunnen ervan aflezen welke datum het is, welke dag het is en welke week het is. Bovendien kunnen we hier afspraken en verjaardagen op noteren. Zowel thuis als op de werkvloer is het handig om over een kalender te beschikken, waarbij er op de werkvloer vaak gekozen wordt voor een bureaukalender. Daarom wordt een kalender als relatiegeschenk altijd gewaardeerd.

Onze kalenders

Bij ons heb je de keuze qua de indeling van de kalender. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een 3 maand kalender te laten bedrukken. Hierop worden per pagina drie maanden getoond. Zo kun je niet alleen kijken wat er voor de huidige maand op de planning staat, maar je kunt ook een maand terug of een maand vooruit bekijken. Daarnaast kun je bij ons een bureaukalender laten bedrukken van een half jaar of een heel jaar per pagina. Een jaarkalender voor 2024 behoort tot de mogelijkheden. Deze bureaukalenders zijn het perfecte relatiegeschenk voor alle zakelijke relaties die werken op een kantoor.

3 Maanden Kalenders Bedrukken

3-maanden kalenders zijn handige en overzichtelijke planningstools die u in één oogopslag een overzicht geven van het komende kwartaal. Door 3-maanden kalenders te bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of boodschap, kunt u uw klanten en medewerkers voorzien van een praktisch en gepersonaliseerd geschenk dat hen het hele jaar door van dienst zal zijn.

De Voordelen van 3-Maanden Kalenders:

  1. Compact en Ruimtebesparend: 3-maanden kalenders bieden een volledige weergave van drie opeenvolgende maanden op één pagina. Hierdoor zijn ze compact en nemen ze weinig ruimte in beslag op een bureau of aan de muur.
  2. Overzichtelijke Planning: Met 3-maanden kalenders kunnen uw klanten en medewerkers eenvoudig belangrijke data en afspraken markeren voor het kwartaal, waardoor ze hun planning effectief kunnen organiseren.
  3. Langdurige Expositie: Aangezien kalenders het hele jaar door worden gebruikt, zorgt het bedrukken van uw logo of boodschap ervoor dat uw merk dagelijks wordt gezien en herinnerd.
  4. Praktische Geschenken: 3-maanden kalenders zijn gewaardeerde geschenken voor klanten en medewerkers, omdat ze dagelijks nuttig zijn en hen helpen georganiseerd te blijven.

Mogelijkheden Bedrukte 3 Maanden Kalenders:

  1. Zakelijke Geschenken: Geef bedrukte 3-maanden kalenders als relatiegeschenken aan uw klanten en zakelijke partners. Het toont uw waardering en versterkt de zakelijke band.
  2. Werkplekken: Plaats bedrukte 3-maanden kalenders op kantoren en werkplekken om medewerkers te helpen bij het bijhouden van belangrijke data en projectdeadlines.
  3. Promotionele Evenementen: Deel bedrukte 3-maanden kalenders uit op beurzen, conferenties en andere promotionele evenementen om uw merk te promoten.

Ontwerp en Aanpassing:

  1. Kies het Ontwerp: Zorg voor een aantrekkelijk en functioneel ontwerp voor de kalender. Zorg ervoor dat uw logo en bedrijfsnaam duidelijk zichtbaar zijn.
  2. Kalenderindeling: Selecteer de gewenste indeling, zoals een staande of liggende oriëntatie, en de grootte van de kalender.
  3. Aanpassingsopties: Overweeg aanpassingsopties, zoals het toevoegen van uw bedrijfskleuren, afbeeldingen en contactgegevens.

Kwaliteit en Duurzaamheid:

Kies voor kwalitatief hoogwaardige 3-maanden kalenders die lang meegaan en bestand zijn tegen dagelijks gebruik. Duurzaamheid is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw bedrukte kalenders het hele jaar door intact blijven.

Bedrukken van 3 maanden kalenders

Het bedrukken van 3-maanden kalenders biedt u een effectieve en praktische manier om uw merk het hele jaar door te promoten. Deze compacte en handige kalenders helpen mensen georganiseerd te blijven en bieden dagelijks waarde. Of het nu gaat om zakelijke geschenken, werkplekken of promotie-evenementen, bedrukte 3-maanden kalenders zijn veelzijdige en gewaardeerde items die uw merk zichtbaarheid geven en uw klanten en medewerkers van dienst zijn. Organiseer het hele jaar vooruit met gepersonaliseerde 3-maanden kalenders!

Houten kalender graveren

Wil je een nog mooiere variant als relatiegeschenk weggeven, dan is deze houten kalender de perfecte optie. Waar de andere kalenders bedrukt kunnen worden, kunnen we bij deze houten kalender jouw opdruk naar keuze erin laten graveren. Zowel tekst als afbeeldingen kunnen gegraveerd worden. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de naam en het logo van je bedrijf in de houten kalender te laten graveren. Dit ziet er schitterend uit. Met dit relatiegeschenk maak je indruk. Bovendien kan deze kalender voor eeuwig gebruikt worden.

Bureaukalender laten bedrukken door PromoBee

Zoals je hebt kunnen lezen, zijn kalenders in allerlei soorten en maten verkrijgbaar via onze webwinkel. Je bepaalt zelf wat het beste aansluit op de voorkeuren van jouw klanten en zakelijke relaties. Een relatiegeschenk is een goede manier om aan hen te tonen dat je hen waardeert. Door de duidelijk zichtbare bedrukking is een relatiegeschenk bovendien tegelijkertijd een promotieartikel. Dat zal je extra klanten opleveren. Bestel daarom jouw kalenders bij ons.

 

kalender 2024 bedrukken3 maandenkalender bedrukken 2024

3 maanden kalender 2024 bedrukken

Wilt u maand jaar of kwartaal kalenders met opdruk bestellen? Dit is al mogelijk vanaf 50 exemplaren.  We hebben verschillende modellen beschikbaar.