Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Klembord bedrukken

Ben je op zoek naar een kelmbord die je kunt laten bedrukken met jouw eigen logo of ontwerp? Zoek dan niet verder! Bij PromoBee vind je verschillende soorten klemborden die altijd bedrukt worden met jouw ontwerp in haarscherpe fotokwaliteit. Op deze manier kun je goed voor de dag komen tijdens jouw evenement of waar je het bedrukte clipboard ook voor wilt gaan gebruiken.

Wij leveren altijd de hoogste kwaliteit, zodat je zeker weet dat je professioneel voor de dag komt. Weet je na het bekijken van ons aanbod nog niet welk clipboard je moet kiezen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij kunnen jou adviseren over de verschillende klemborden en welke het beste past bij jouw bedrijf. Ook kunnen zij jou helpen met tijdens het aanvragen van een gratis sample, zodat jij het product kunt ervaren voordat je bestelt. Bij PromoBee krijg je dus niet alleen de hoogste kwaliteit, maar ook de beste service!

Toon prijs

Toont alle 4 resultaten

Sorteer op

Bedrukte klemborden

Een bedrukt clipboard of een bedrukte klembord is een fantastisch weggevertje tijdens beurzen, evenementen of campagnes. Het is namelijk een stuk handiger om een klembord te gebruiken om iets op te schrijven dan iemands rug. Ook kun je op deze manier twee vliegen in één klap slaan, want als je een clipboard combineert met een schrijfblokje met jouw briefpapier, val je extra goed op. Ook voor eigen gebruik binnen jouw bedrijf is een bedrukt clipboard natuurlijk onmisbaar. Stel je eens voor dat jouw werknemers bij klanten langsgaan met een prachtig klembord, bedrukt met jouw huisstijl in hoogwaardige kwaliteit. Op die manier straalt jouw bedrijf altijd een zekere mate van professionaliteit uit.

Altijd een klembord dat bij jouw bedrijf past

Bij Promobee vind je  altijd een klembord dat past bij jouw bedrijf. Onze clipboards zijn van hoge kwaliteit en altijd compleet te personaliseren. Ga je voor een hippe, jonge look met jouw klembord? Dan is ons bamboe clipboard wellicht iets voor jou. Liever een klembord met een zakelijke look? Dan kunnen we het PVC clipboard aanraden. Daarnaast hebben we ook nog een fullcolour clipboard, voor degene die écht op wil vallen. Kortom: voor ieder wat wils bij PromoBee!