Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Notitieblokken

Notitieblokken laten bedrukklen? Een bedrukt notitieblok is altijd handig om bij de hand te hebben. Hierin kun je van alles noteren. Op het kantoor zijn ze daarom onmisbaar. Als je bijvoorbeeld met een klant belt en je wilt wat gegevens noteren of andere belangrijke info, dan doe je dit in een notitieblok. Via onze webshop is het mogelijk om notitieblokken te laten bedrukken. Je kunt kiezen voor afbeeldingen of tekst, bijvoorbeeld een notitieblok met logo en de naam van je bedrijf. Zelfs langere teksten, bijvoorbeeld een slogan of het webadres, kun je hierop laten drukken. Dit alles doen wij voor lage prijzen en in haarscherpe fotokwaliteit.

Toon prijs

Toont alle 9 resultaten

Sorteer op

Waarom laat je een notitieblok bedrukken?

Het oppervlak van een notitieblok is groot genoeg om hier een bedrukking op te laten plaatsen. Omdat je bij PromoBee zowel tekst als afbeeldingen kan laten plaatsen, heb je ruim de keuze. Veel bedrijven kiezen voor een notitieblok met logo en de naam van het bedrijf, maar de keuze is geheel aan jou. Notitieblokken worden vaak gebruikt door mensen. Het is hierdoor een geschenk waar mensen blij mee zijn. Omdat mensen continu notitieblokken gebruiken, is het tevens een item dat andere mensen te zien krijgen. Hierdoor is een notitieblok ook een uitmuntend promotieartikel. Ideaal om te geven aan werknemers of klanten, maar ook een perfect relatiegeschenk om uit te delen op bijvoorbeeld beurzen.

Notitieblokken bedrukken: welke opties heb je?

Bij ons heb je de keuze uit een uitgebreid assortiment op het gebied van notitieblokken. Zo kun je onder meer kiezen voor een hotelblok, duo notitieblok, notebook, gekleurd notitieblok, getaxtureerd notitieblok of een notitieset. Waar je ook voor kiest, de opdruk is altijd in haarscherpe fotokwaliteit. De notitieblokken kunnen verschillende formaten hebben, van A4 tot A6. Daarnaast heb je ruim de keuze op het gebied van kleuren.

Notitieblokken bedrukken in kleine oplage of grote oplage

Laat je jouw notitieblokken bedrukken via onze online winkel, dan bepaal je zelf of je kiest voor een kleine oplage of een grote oplage. Zo zijn er notitieblokken die je al vanaf 25 stuks kunt bestellen, maar ook grotere oplages zijn een optie. Bij sommige producten kun je maar liefst 25.000 stuks in één keer bestellen. Groot inkopen heeft zo zijn voordelen. Hoe groter je inkoopt, hoe lager de prijs per stuk is. Groot inkopen laat je korting oplopen.

Notitieblok met logo? Je laat het drukken door PromoBee

Notitieblokken zijn ideaal om te laten bedrukken. Iedereen kan ze gebruiken, van je eigen werknemers tot aan je zakelijke relaties. Bovendien kun je ze als relatiegeschenk en als promotieartikel inzetten. Je profiteert van een aantal aangename voordelen als je jouw notitieblokken laat bedrukken door PromoBee. Naast onze scherpe prijzen profiteer je verder van een gratis digitaal ontwerp, gratis sample en gratis verzending. De prijs is all in. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje binnen ons aanbod.