Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Schrijfblokken

Schrijfblokken behoren tot de kantoorspullen. Ze zijn onmisbaar op de werkvloer, maar ook thuis kun je een schrijfblok goed gebruiken. Bij PromoBee kun je schrijfblokken laten bedrukken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een schrijfblok met logo, maar ook de naam van je bedrijf kun je laten drukken op deze blokken. Een schrijfblok laten bedrukken tovert dit accessoire om tot relatiegeschenk en promotieartikel in één. Dat is de kracht van kantoorartikelen bedrukken. Bij PromoBee kun je diverse items laten bedrukken tegen scherpe prijzen. Bovendien profiteer je bij ons van een gratis digitaal ontwerp, gratis sample en gratis verzending.

Toon prijs

Toont alle 5 resultaten

Sorteer op

Waarom laat je schrijfblokken bedrukken?

Of je nu op een kantoor werkt of thuis werkt, een schrijfblok is altijd handig om te hebben. Hierin maak je notities of aantekeningen. Zo kun je bijvoorbeeld even snel iets moeten uitrekenen, maar ook als je een samenvatting van een tekst maakt kan je dit in een schrijfblok opschrijven. Heb je een saaie vergadering? Dan is een schrijfblok de ideale plek om in te tekenen terwijl je luistert. Uit wetenschappelijk onderzoek is zelfs gebleken dat dit de concentratie verbetert. Via onze webshop kun je een schrijfblok laten bedrukken. Dit notitieboekje kun je vervolgens op meerdere manieren inzetten.

Schrijfblokken als relatiegeschenk

Deze items zijn ideaal om weg te geven. Of dit nu is aan je werknemers, klanten of andere zakelijke relaties, dit cadeau wordt altijd goed ontvangen. Dit komt omdat mensen schrijfblokken goed kunnen gebruiken. Ze hebben praktisch nut. Geschenken die daadwerkelijk gebruikt gaan worden, worden beter ontvangen. Bovendien ontwikkelen mensen dankzij dit soort bruikbare relatiegeschenken een positievere attitude richting jouw bedrijf. Dat is handig voor het behouden van klanten.

Schrijfblokken als promotieartikel

Door de ruimte die aanwezig is op een schrijfblok, is dit de ideale reclame drager. Op de voorzijde van dit item is genoeg ruimte om zowel het logo als de naam van je bedrijf te laten plaatsen. Dit gebeurt in haarscherpe fotokwaliteit, zodat je er zeker van bent dat dit ook van wat grotere afstand zichtbaar zal zijn. Hoe zichtbaarder de bedrukking is, hoe meer mensen dit te zien krijgen. Daardoor is een schrijfblok bedrukken een uitstekende manier om een promotieartikel te creëren. Dit leidt tot een verbetering van de naamsbekendheid in de regio. Hierdoor zul je meer nieuwe klanten aantrekken. Dat is de kracht van een goed promotieartikel.

Kantoorartikelen bedrukken bij PromoBee

Schrijfblokken zijn multifunctioneel. Ze zijn handig om te geven aan je eigen werknemers, maar ook als relatiegeschenk of promotieartikel kunnen ze worden ingezet. Iedereen kan ze goed gebruiken. Doordat mensen er zoveel gebruik van maken, krijgen anderen ook de opdruk met jouw logo en naam te zien. Via onze webshop kun je diverse soorten schrijfblokken van een opdruk laten voorzien. Of je nu kiest voor een groot formaat of een klein formaat, wij voorzien het van een opdruk in haarscherpe fotokwaliteit.

Notitieblok bedrukken?

In de wereld van vandaag, waar digitale communicatie de boventoon voert, behouden schrijfblokken en notitieblokken nog steeds hun charme als onmisbare hulpmiddelen voor dagelijkse organisatie en creatieve uitdrukking. Of het nu gaat om het bijhouden van aantekeningen tijdens vergaderingen, het schetsen van ideeën of simpelweg het opschrijven van een to-do lijst, deze tastbare papieren metgezellen hebben een speciale plaats in ons leven. Maar wat als je deze alledaagse voorwerpen een persoonlijk tintje kunt geven? Dit is waar het bedrukken van schrijfblokken en notitieblokken om de hoek komt kijken.

Waarom een schrijfblok bedrukken?

Het bedrukken van schrijfblokken en notitieblokken biedt een unieke mogelijkheid om functionaliteit te combineren met individualiteit. Of je nu een bedrijfseigenaar bent die op zoek is naar promotionele materialen of gewoon iemand die graag een persoonlijk cadeau wil geven, het personaliseren van notitieboeken opent een wereld van creatieve opties. Hier zijn enkele redenen waarom het bedrukken van schrijfblokken de moeite waard is:

  1. Merkpromotie: Voor bedrijven biedt het bedrukken van schrijfblokken een effectieve manier om hun merknaam en logo onder de aandacht te brengen. Als praktische en vaak gebruikte items, zullen deze notitieblokken herhaaldelijk in de handen van ontvangers belanden, waardoor een blijvende indruk ontstaat.
  2. Evenementen en Gelegenheden: Of het nu gaat om conferenties, seminars, bruiloften of andere evenementen, aangepaste notitieblokken kunnen dienen als memorabele aandenkens voor deelnemers.
  3. Teamidentiteit: Binnen bedrijven kunnen gepersonaliseerde schrijfblokken ook een gevoel van eenheid en teamidentiteit bevorderen. Medewerkers die notitieblokken met het bedrijfslogo gebruiken, dragen bij aan een professionele uitstraling.

Het bedrukken van schrijfblokken en notitieblokken biedt een prachtige gelegenheid om functionaliteit en creativiteit te combineren. Of het nu voor zakelijke doeleinden is of om een persoonlijk statement te maken, deze aangepaste notitieboeken zullen zeker een blijvende indruk achterlaten in een wereld die steeds digitaler wordt.

Kantoorartikelen bedrukken bij PromoBee

Schrijfblokken zijn multifunctioneel. Ze zijn handig om te geven aan je eigen werknemers, maar ook als relatiegeschenk of promotieartikel kunnen ze worden ingezet. Iedereen kan ze goed gebruiken. Doordat mensen er zoveel gebruik van maken, krijgen anderen ook de opdruk met jouw logo en naam te zien. Via onze webshop kun je diverse soorten schrijfblokken van een opdruk laten voorzien. Of je nu kiest voor een groot formaat of een klein formaat, wij voorzien het van een opdruk in haarscherpe fotokwaliteit.