Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Gondeldoosje bedrukken

Gondeldoosje bedrukken?

Deze unieke, multi-inzetbare gondeldoosjes zijn al te bestellen vanaf 125 stuks. De doosjes hebben een afmeting van 25x95x160mm. De doosjes zijn extra stevig door het 350 grams luxe glansgelamineerde karton. Kortom: bedrukte gondeldoosjes zijn ideaal om kleine cadeautjes of artikelen in te verpakken. Tevens zijn ze enorm geschikt om een waardebon extra mooi mee te verpakken of wat dacht je van bijgevoegde informatie? Met een standaard productietijd van 7 dagen, zijn ze ook nog eens snel geleverd.

Product samenstellen

Vanaf  0,32

1. Aantal
Wijzigen
Verzending (NL/BE) Gratis
Instelkosten Gratis
Per stuk  0,00 (excl. BTW)
Totaal  0,00 (incl. BTW)
Levering uiterlijk woensdag 03 juli - spoedlevering op aanvraag
Hulp nodig? Direct chatten
Chat gesloten , open vanaf 09:00
  • Prijs is inclusief instelkosten, bedrukking en verzending
  • Gratis 3d visualisatie binnen 60 minuten
  • Gratis sample per post verstuurd

Gondeldoosje bedrukken

  • Levering uiterlijk woensdag 03 juli
  • Minimum afname: 125 stuks

Gondeldoosje bedrukken? Deze unieke, multi-inzetbare gondeldoosjes zijn al te bestellen vanaf 125 stuks. De doosjes hebben een afmeting van 25x95x160mm. De doosjes zijn extra stevig door het 350 grams luxe glansgelamineerde karton. Kortom: bedrukte gondeldoosjes zijn ideaal om kleine cadeautjes of artikelen in te verpakken. Tevens zijn ze enorm geschikt om een waardebon extra mooi mee te verpakken of wat dacht je van bijgevoegde informatie? Met een standaard productietijd van 7 dagen, zijn ze ook nog eens snel geleverd. Uw eigen verpakkingsmaterialen bedrukken kan al vanaf 125 stuks, vraag nu uw offerte aan!

Aantal
125
250
500
1000
2500
5000
10000

Bedrukking

Bestanden uploaden
Je kunt gemakkelijk en snel bestanden toevoegen aan je bestelling in het afrekenproces. In de winkelwagen staat een button waar je jouw bestanden toe kunt voegen. Heb je er voor gekozen dat PromoBee het ontwerp maakt? Dan is het mogelijk om hier ondersteunend materiaal bij te voegen zoals logo’s, foto’s of overige bestanden. De maximale upload grootte is 100MB.

Meerdere bestanden of groter dan 100MB?
Zijn je bestanden groter dan 100MB of wil je in 1 keer meerdere bestanden uploaden? Maak dan gebruik van Wetransfer. Gebruik hierbij info@promobee.nl als e-mailadres.

Controle
Voordat we tot bedrukking overgaan, controleren we uw ontwerp op diverse punten. Mochten we problemen ontdekken, dan brengen we u op de hoogte.

Vragen over uw digitale ontwerp?
We staan klaar om al uw vragen rondom het digitale ontwerp (en overige vragen) te beantwoorden. Schroom niet en neem contact op via: 0528 – 85 11 55 of info@promobee.nl.

Levertijd

Levertijd
De levertijd van dit product is 5 werkdagen. Bezorging is gratis.

Track & trace
Zodra uw producten gedrukt zijn ontvangt u een track & trace code.

Spoedlevering
Mocht u te maken hebben met een deadline? Vraag dan via de normale procedure een offerte aan via onze website en vermeldt bij deze aanvraag de datum waarop u de producten uiterlijk nodig hebt. Wij zullen dan ons uiterste best doen om de bestelling op tijd af te leveren.