Snel advies: 0528 - 85 11 55

Gratis digitaal ontwerp

Gratis verzending

Gratis sample

Bedrukte schoolartikelen: Welke mogelijkheden zijn er?

Je schooltijd is de beste tijd uit je leven. Als school doe je er alles aan om dit de tijd die leerlingen op school doorbrengen zo mooi mogelijk te maken. Dit begint bij de open dagen, maar ook tijdens de periode op school zijn er genoeg momenten om net dat kleine beetje extra te geven. Promobee kan helpen om speciale dagen net even iets specialer te maken. Creëer speciale momenten met een aandenken aan de middelbare school met bedrukte relatiegeschenken van Promobee. Benieuwd hoe? Lees dan verder.

Promotiemateriaal op scholen

Het klinkt misschien raar, promotiemateriaal of relatiegeschenken op scholen. Toch is het heel belangrijk om als school promotiemateriaal te hebben. PromoBee is expert in promotiemateriaal en relatiegeschenken. Al jarenlang bedrukken wij de meest uiteenlopende artikelen met een logo of persoonlijke tekst naar keuze. Met een team van designers en een hoop ervaring kunnen wij de moeilijkste opdrachten realiseren. Bijvoorbeeld bedrukte pennen, een klein oppervlak, maar toch is er enorm veel mogelijk. Iedere organisatie heeft bedrukte pennen. Om weg te geven of voor tijdens bijzondere momenten. Ook deze bedrukte pennen vallen onder promotiemateriaal.

Bedrukte artikelen voor speciale gelegenheden

Op open dagen komen veel nieuwe leerlingen een kijkje nemen hoe het er op jouw school of universiteit aan toe gaat. Het doel is natuurlijk om zoveel mogelijk leerlingen te werven én ervoor te zorgen dat ze jouw school of universiteit onthouden tussen vele anderen. Goed promotiemateriaal die hieraan kunnen bijdragen zijn bijvoorbeeld schrijfwaren, tassen en waterflesjes. Op school is veel tegenwoordig gedigitaliseerd. Een bedrukt artikel dat hier mooi op aansluit is een bedrukte powerbank en touchscreenpen. Veel voorkomend bij open dagen is een polyester rugtas gevuld met informatieboekjes, bedrukte pennen of een notitieboekje. Maar je kunt de bedrukte tas natuurlijk vullen hoe jij het wil.

Het valt namelijk op wanneer de middelbare school in het dorp een open dag houdt en niet alleen door de grote posters. De leerlingen van groep 8 fietsen het dorp rond met bedrukte tassen waar heel het logo groot op bedrukt staat. PromoBee heeft allerlei tassen die bedrukt kunnen worden met een logo of persoonlijke boodschap. Neem bijvoorbeeld de polyester tas. De combinatie tussen het model en materiaal maken de tas een enorme favoriet onder leerlingen.

Bedrukte artikelen tijdens corona

We kunnen er niet meer omheen: corona. Het speelt helaas een grote rol in ons leven op dit moment. Op scholen is hygiëne daarom nóg belangrijker. Bij PromoBee hebben wij veel COVID-producten. Allemaal te bedrukken naar jouw wens uiteraard. Wij bieden verschillende soorten bedrukte antibacteriële handgels aan en mondkapjes. Het bedrukken van mondkapjes met jouw logo of opdruk is een goede manier van letterlijke mond-tot-mond reclame.

In scholen zijn er veel contactpunten aanwezig. Een deurklink die wordt aangeraakt, (licht) knoppen, trapleuningen. Daarvoor is de hygiëne multitool een handig hulpmiddel dat ervoor zorgt dat je minder contactpunten hoeft aan te raken. Deze kan makkelijk bevestigd worden aan je sleutelbos. Door het gebruik van deze COVID-producten houd je het ‘coronaproof’ op

school. Dit stelt ouders, leerlingen en leerkrachten natuurlijk gerust. Ook is het leuk om als presentje te geven. In deze zware tijd fleurt iedereen daarvan op. Zo straal je als school uit dat je geeft om de leerlingen en er alles aan doet om het veilig te houden op school.