Snel advies: 0528 - 85 11 55

Gratis digitaal ontwerp

Gratis verzending

Gratis sample

Welke speciaalbier glazen kun je laten bedrukken?

Op zoek naar een origineel relatiegeschenk of zoek je artikelen die je in kunt zetten als promotiemateriaal? In dat geval zijn speciaalbier glazen een interessante optie. Bij PromoBee kun je deze glazen laten voorzien van tekst en afbeeldingen, bijvoorbeeld de naam en het logo van je bedrijf, vereniging, café, proeverij en meer. Je kunt ze inzetten als relatiegeschenk of als promotieartikel. In deze blog vertellen we je meer over waarom je voor speciaalbier glazen kiest en welke soorten bierglazen voor speciaalbier verkrijgbaar zijn via onze webshop.

Speciaalbier glas bedrukken: waarom kies je hiervoor?

Voor diverse partijen is het laten bedrukken van speciaalbier glazen een interessante optie. Ten eerste zijn er speciaalbier glazen voor de horeca. Als café of restaurant is het leuk om over je eigen gepersonaliseerde bierglazen te beschikken. Ook voor bierproeverijen zijn er glazen op maat te vinden binnen ons uitgebreide assortiment. Een gepersonaliseerd bierglas is ook leuk om weg te geven als sportvereniging of bedrijf.

Bovendien zijn speciaalbier glazen uitstekende relatiegeschenken. Wie van ons is er niet dol op een smaakvol biertje? Daarom wordt dit geschenk altijd goed ontvangen, waardoor mensen een positiever beeld krijgen van jouw onderneming of vereniging. Doordat je bierglazen kunt laten voorzien van tekst en afbeeldingen, zijn ze ook geschikt als promotieartikel. Wij zorgen ervoor dat de bedrukking goed zichtbaar is voor iedereen. Dit alles maakt speciaalbier glazen tot veelzijdige cadeaus die geschikt zijn voor verschillende partijen.

Verschillende soorten bierglazen voor speciaalbier

Niet ieder type bierglas past bij ieder soort bier. Bepaalde biersoorten komen het beste tot hun recht binnen een glas met een specifieke vorm. Hieronder doen we een greep uit de speciaalbier glazen die te vinden zijn binnen ons aanbod en laten we je zien welke soort bier hier het beste bij past.

Vaasje

Eén van de meest voorkomende soorten bierglazen is het vaasje. Dit type bierglas wordt gebruikt voor pilseners. Dankzij de vorm ligt dit bierglas fijn in de hand. Je kunt kiezen voor een 29 cl vaasje of een 30 cl vaasje. Ook zijn er vaasjes die een net wat andere vorm dan normaal hebben. Er is genoeg variatie binnen ons aanbod.

Vaasje 29cl
Vaasje 30cl

Pul

Binnen ons assortiment zijn bierpullen in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Zo kun je onder meer kiezen voor een bierpul van 25 cl, 30 cl, 45 cl, 50 cl en nog veel meer. Zelfs een mini bierpul van 4 cl is een optie. Dankzij het dikke glas is een bierpul perfect voor het koel houden van het bier. De ruime inhoud zorgt ervoor dat ieder feestje nog gezelliger wordt. Je kunt allerlei soorten bieren in een pul serveren. Een bierpul is het meest geschikt voor Duitse lagers, Belgische witbieren en bieren die geserveerd worden tijdens het Oktoberfest.

Bierpul bedrukt
Bierpul oktoberfest

IPA bierglas bedrukken

IPA staat voor India Pale Ale. IPA bier is helemaal in op dit moment. IPA’s zijn er in allerlei varianten. Goede voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld English IPA bier en American IPA bier. Ook als je een IPA glas wilt laten bedrukken, ben je bij PromoBee aan het juiste adres. Onze bierglazen laten een IPA het beste tot zijn recht komen. Kijk gerust eens rond binnen ons aanbod en bepaal zelf welk IPA bierglas je laat bedrukken.

IPA bierglas
IPA bierglas bedrukt

Proefglas

Voor proeverijen is het een must om te beschikken over goede proefglazen. Bij PromoBee heb je de optie om deze proefglazen te laten personaliseren. Proefglazen zijn er in meerdere varianten, waaronder het 13 cl proefglas en het 15 cl proefglas. Dankzij de vorm van dit type glas blijven de aroma’s beter hangen, waardoor de smaak van het bier optimaal tot zijn recht komt. Een bier ruiken is immers een belangrijk onderdeel van een bier proeven.

proefglas bier bedrukken
proeverij bierglas bedrukken

Kelk of bokaal

Sommige bieren zijn aromatischer dan andere varianten. Goede voorbeelden hiervan zijn trappistenbieren, tripels, dubbels of blonde biersoorten. Om de aroma’s optimaal vrij te laten komen, is een ronde of open vorm nodig. Daarom kies je voor een kelk of bokaal als je dit soort bieren wilt gaan drinken.

Speciaalbierglas bedrukt
Speciaalbierglas onbedrukt

Tulp

Eén van de meest gebruikte soorten bierglazen voor speciaalbieren is de tulp. Dit type bierglas wordt vooral geassocieerd met bekende merken zoals onder meer La Chouffe en Duvel. Sowieso is een tulp perfect voor allerlei soorten Belgische bieren. Dit speciaalbier glas is een goed voorbeeld van de typische vorm die je kunt verwachten van een tulp. Dankzij de bolling naar boven ontstaat er een karakteristieke schuimkraag. De aroma’s worden optimaal behouden, waardoor de smaak van het bier nog beter tot zijn recht komt.

Speciaalbierglas Tulp
Speciaalbierglas Tulp bedrukt

Weizen glas

De naam zegt het al: een Weizen glas is speciaal gemaakt voor Duitse Weizen bieren. De vorm van dit type bierglas is over het algemeen smal en hoog. Rustig aan inschenken is een vereiste, want Weizen bieren staan er om bekend flink te schuimen. De licht bolling bovenin het glas zorgt voor een mooie schuimkraag.

Weizenglas bedrukt
Weizenglas onbedrukt

Speciaalbier glazen laten bedrukken door PromoBee

De hierboven benoemde soorten bierglazen en andere varianten zijn binnen onze webshop verkrijgbaar. Op onze website is een speciale categorie voor bierglazen te vinden. Binnen deze categorie tref je allerlei varianten van bierglazen voor speciaalbier aan. Of je nu kiest voor een vaasje, een pul of je wilt een IPA glas laten bedrukken, het kan allemaal bij PromoBee.

Groot inkopen levert je extra korting per stuk op. Bovendien gaat iedere bestelling gepaard met gratis verzending, een gratis sample en een gratis digitaal ontwerp. De prijs is all in en je profiteert van onze snelle service en de hoge kwaliteit van onze producten. Er zijn bierglazen voor allerlei sectoren, bijvoorbeeld speciaalbier glazen voor de horeca of voor proeverijen. Benieuwd naar wat er mogelijk is? Neem gerust contact met ons op voor meer info of vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Zoals je hierboven hebt kunnen zien, zijn er genoeg goede promotiematerialen voor open dagen te vinden binnen ons uitgebreide assortiment. Met een geschenk tijdens een open dag in het onderwijs zul je een meer blijvende indruk achterlaten. Bovendien houden leerlingen iets tastbaars over aan hun bezoek. Dat zorgt voor een blijvende herinnering, zeker als het item gebruikt blijf worden. Personaliseer je jouw relatiegeschenk, dan zorgt dit voor meer herkenning. Dit alles vergroot de kans dat een leerling voor jouw school kiest.

Laat daarom jouw promotiematerialen bedrukken door PromoBee. Je profiteert bij ons altijd van gratis verzending, een gratis sample en een gratis digitaal ontwerp. Bovendien neemt de korting per stuk toe hoe meer je tegelijk inkoopt. Vraag nu een offerte aan of neem contact met ons op voor meer info.