Snel advies 0528 - 85 11 55

Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

De 10 beste relatiegeschenken voor Vaderdag

Vaderdag is bijna weer om de hoek. Voor bedrijven is dit een uitstekend moment om in te haken op deze speciale dag met behulp van de beste relatiegeschenken voor vaderdag. Bij PromoBee kunt u uw relatiegeschenken voor Vaderdag laten bedrukken met afbeeldingen en tekst, bijvoorbeeld de naam en het logo van uw bedrijf. Deze bedrukkingen zijn van haarscherpe fotokwaliteit en Full Colour is een optie. Bij ons profiteert u bij iedere bestelling van een gratis digitaal ontwerp, gratis sample en gratis verzending. Inspiratie nodig voor Vaderdag? Bekijk dan hieronder de 10 beste relatiegeschenken voor Vaderdag.

1 | Bidon bedrukken voor Vaderdag

Bij PromoBee is het mogelijk om een bidon te laten bedrukken voor Vaderdag. Een bidon is altijd handig om bij de hand te hebben. Zo kunt u op een eenvoudige manier even wat drinken tussendoor. Het kan ook een uitstekend cadeau zijn voor vaders die geregeld sporten. Tijdens het hardlopen kunnen zij wel een verfrissende slok water gebruiken. Hoe bruikbaarder een relatiegeschenk is voor een ontvanger, hoe meer dit positieve attitudes creëert richting uw bedrijf. Een bidon is een fijn geschenk voor iedere vader.

2 | Bierglas bedrukken voor Vaderdag

Een lekker biertje gaat er altijd in. Daarom is een bierglas bedrukken voor Vaderdag zo’n leuk idee. Wie van onze vaders lust er niet van tijd tot tijd een biertje? Een biertje drinken uit een eigen bierglas maakt dit net nog net wat leuker. Bovendien hebt u bij PromoBee de keuze uit verschillende soorten bierglazen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor bierpullen, fluitjes & vaasjes, speciaalbier glazen, robuuste bierglazen, pitcher/kannen, proefglazen en plastic bierglazen. Zo is er voor ieder wat wils te vinden binnen ons uitgebreide assortiment. Daarom laat u bij ons een bierglas bedrukken voor Vaderdag.

3 | Emmer bedrukken voor Vaderdag

Een emmer is misschien niet het eerste cadeau waar u aan denkt voor Vaderdag. Toch kan het handiger zijn dan u wellicht zou verwachten. Vaders voeren geregeld klusjes uit in en rondom de woning. De ene keer moet de auto gewassen worden, terwijl de andere keer het water van de Cv-ketel moet worden bijgevuld. Voor dit soort klusjes is het altijd handig om een emmer in huis te hebben. Bij ons hebt u de keuze uit emmers in diverse kleuren. Ook op het gebied van de inhoud hebt u ruim de keuze, bijvoorbeeld 12 liter of 20 liter. Door een emmer te bedrukken voor Vaderdag, personaliseert u dit cadeau op een originele manier.

4 | Mok bedrukken voor Vaderdag

Een gepersonaliseerde mok is een Vaderdag cadeau dat altijd goed ontvangen wordt. Wij kunnen hier verschillende bedrukkingen op plaatsen. De liefste vader, de beste vader of iets grappigs: u bepaalt zelf wat de opdruk gaat worden. Mokken zijn een klassiek Vaderdag cadeau en hierdoor een formidabele keuze voor menig bedrijf. Mokken zijn er in allerlei varianten, bijvoorbeeld koffiemokken.

5 | Rolmaat bedrukken voor Vaderdag

Eén van de beste relatiegeschenken voor Vaderdag is een rolmaat. Vaders zijn over het algemeen doe-het-zelvers die graag de klusjes in huis zelf oplossen. Een rolmaat is hiervoor altijd handig. Hiermee kun je gemakkelijk en snel allerlei zaken opmeten. Rolmaten zijn in verschillende formaten verkrijgbaar via onze webshop. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een lengte van 3 meter, 5 meter of 7.5 meter. Een rolmaat is altijd handig om in huis te hebben.

6 | Gereedschapskist bedrukken voor Vaderdag

Voor de echte doe-het-zelvers is het slim om te beschikken over een gereedschapskist. Daarom is dit zo’n goed cadeau voor Vaderdag. Bovendien kunt u als bedrijf op deze manier vaders inspireren die wellicht nog niet zulke klussers zijn. Hun vrouwen zullen jullie eeuwig dankbaar zijn (als we even niet uitgaan van een ‘Help, Mijn Man is Klusser’ scenario). In een gereedschapskist kunnen vaders verschillende soorten gereedschap kwijt. Dankzij dit kistje hebben ze het gereedschap altijd snel bij de hand. Onmisbaar voor iedere klus.

7 | Sokken bedrukken

Het is wellicht een typisch Vaderdag cadeau, maar dat is zo gekomen omdat dit geschenk altijd welkom is: sokken. Bij ons bepaalt u zelf waar u voor kiest, van rustige sokken tot kleurrijke varianten. Sokken zijn er in allerlei soorten en maten. Bovendien zijn ze al vanaf 12 stuks te bestellen. Natuurlijk kunnen we ook deze kledingstukken voor u bedrukken. Hierbij bepaalt u zelf de opdruk. Dit is één van de beste modieuze relatiegeschenken voor Vaderdag.

8 | Keukenschort bedrukken

Voor vaders die geregeld in de keuken staan is een keukenschort een ideaal Vaderdag geschenk. Dit is vooral een interessante optie voor bedrijven die te maken hebben met de verkoop of de productie van voedingswaren, maar ook voor ondernemingen die te maken hebben met de verkoop of productie van keukenspullen. Op het keukenschort kunt u de naam en het logo van uw onderneming laten plaatsen. Dit cadeau wordt niet alleen gewaardeerd, maar het is daarnaast ook een goede manier om de naamsbekendheid voor uw bedrijf mee te vergroten. Stel dat vaders geregeld in dit keukenschort aan de slag gaan voor vrienden en familie. Zij krijgen allemaal de bedrukking te zien en gaan hierdoor overwegen om te kiezen voor uw bedrijf. Relatiegeschenken kunnen u op deze manier een hoop opleveren.

9 | Bieropener bedrukken

Hierboven benoemden we al het bierglas als een goed Vaderdag cadeau. Maar vaders dienen ook te beschikken over een manier om een bierfles te openen. Een gepersonaliseerde bieropener is daarom een leuk idee. De bieropener uit ons assortiment is een opener en sleutelhanger in één. Daardoor heeft een vader altijd een bieropener bij de hand. Opent iemand geregeld biertjes voor anderen met deze opener, dan zien zij ook de bedrukking van uw bedrijf. Dat is een slimme manier om uw onderneming te promoten.

10 | Ballen bedrukken voor Vaderdag

Voor de sportieve vaders zijn er sportballen in allerlei varianten verkrijgbaar via onze webwinkel. Dit zijn goede relatiegeschenken voor bedrijven die met sportproducten te maken hebben, maar dit is natuurlijk geen vereiste. U bepaalt zelf wat voor bal u laat bedrukken bij ons. Zo zijn er binnen ons aanbod onder meer voetballen, basketballen, volleyballen, kleinere ballen, plastic ballen en meer verkrijgbaar.