Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Pitchers & kannen

Bier proefglazen bedrukken? Bij PromoBee is het een optie. Zoals de naam al aangeeft, worden deze bierglazen gebruikt voor het proeven van allerlei soorten bieren. Proefglazen bier bedrukken is een interessante optie voor onder meer bierproeverijen, horecagelegenheden en voor bedrijven als relatiegeschenk. Via onze website heb je de keuze uit meerdere soorten bierproeverij glazen. Deze glazen kunnen voorzien worden van zowel afbeeldingen als tekst, waarbij meerdere kleuren een optie zijn. De bedrukking is altijd van een haarscherpe fotokwaliteit. Zo komt je opdruk optimaal tot zijn recht. Bij PromoBee profiteer je bij ieder product van een gratis digitaal ontwerp, gratis sample en gratis verzending.

Toon prijs

Enig resultaat

Sorteer op

Waarom een pitcher kopen?

Voor plekken waar in grote hoeveelheden bier ingeschonken moet worden, is het ideaal om te beschikken over een pitcher of bierkan. Dit soort pitchers worden vaak gebruikt bij cafés met een eigen terras. Zo kan er in één keer een grotere hoeveelheid bier besteld worden, wat als bijkomend voordeel heeft dat het goedkoper is voor de klanten. Ook binnen verschillende sportverenigingen, waaronder voetbalverenigingen, worden pitchers vaak gebruikt om op een snelle manier bier in te schenken. Hetzelfde geldt voor studentenverenigingen.

Welke soorten pitchers kun je laten bedrukken?

Overweeg je om een pitcher te kopen en te laten bedrukken, dan is het goede nieuws dat je bij PromoBee de keuze hebt uit meerdere soorten bierkannen. Hieronder zetten we de mogelijkheden voor je op een rij.

Glazen pitchers bedrukken

Eén van de opties waarvoor je kunt kiezen is een glazen pitcher. Deze bierkan heeft een inhoud van 1.8 liter. Deze optie is vanaf 12 stuks verkrijgbaar. Het grote voordeel van een glazen bierkan bedrukken is dat deze pitchers over dikkere wanden en een stevige bodem beschikken. Hierdoor blijft het bier beter koud. Dat is wel het lekkerst natuurlijk, een koud biertje.

Plastic bierkan bedrukken

Daarnaast kan er gekozen worden voor een plastic pitcher. Deze pitcher heeft een inhoud van 1.5 liter. Het grootste voordeel van een bierkan van plastic is het feit dat deze pitcher niet kapot te krijgen is. Waar een glazen bierkan kapot kan gaan door een val, is dit bij een plastic pitcher niet het geval. Perfect voor iedereen die na een paar biertjes een stuk onhandiger wordt!

Bierkan bedrukken als relatiegeschenk

Een pitcher bedrukken is een goede optie voor zowel horecagelegenheden als sport- en studentenverenigingen. Je kunt deze bierkannen laten voorzien van zowel tekst als afbeeldingen, bijvoorbeeld de eigen naam en het logo. Zo personaliseer je het geheel. Pitchers zijn daarnaast leuk om weg te geven als relatiegeschenk aan klanten en zakelijke relaties. Waar je ook voor kiest, PromoBee zorgt voor een mooie bedrukking. Als klant profiteer je altijd van een gratis digitaal ontwerp, gratis sample en gratis verzending. Kijk gerust eens rond binnen ons aanbod aan pitchers / kannen en profiteer ook mee.