Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Herbruikbare plastic pitchers

Wat de gelegenheid ook is, bij PromoBee kun je terecht voor een herbruikbare plastic pitcher. Zoek je een pitcher met inhoud? Binnen ons uitgebreide aanbod zijn herbruikbare plastic pitchers te vinden die een inhoud van maar liefst twee liter hebben. Deze schenkkan is ideaal als je snel grote groepen van drank wilt voorzien. Vaak wordt een pitcher voor bier gebruikt, alhoewel ook andere dranken hiermee geschonken kunnen worden. Bij PromoBee kun je jouw herbruikbare plastic pitcher laten bedrukken. Afbeeldingen of teksten bedrukken, het kan allemaal. Bestel nu jouw herbruikbare plastic pitchers en profiteer van gratis verzending.

Toon prijs

Toont alle 2 resultaten

Sorteer op

Waarvoor gebruik je herbruikbare plastic pitchers?

Met behulp van deze handige herbruikbare plastic pitchers kun je in korte tijd een hoop mensen van drank voorzien. Een pitcher met een inhoud van twee liter kan ongeveer tien kleinere of acht wat grotere glazen vullen. Is de inhoud anderhalve liter, dan kunnen zes tot acht glazen van drank voorzien worden. Deze ruime inhoud zorgt ervoor dat een herbruikbare plastic pitcher geschikt is voor uiteenlopende gelegenheden. Zo is de pitcher populair in sportkantines, maar ook voor verjaardagen, bruiloften, jubileums, bedrijfsfeestjes en andere evenementen kan het handig zijn om over een herbruikbare plastic pitcher te beschikken.

Waarom kiezen voor herbruikbare plastic pitchers?

Herbruikbare plastic pitchers zijn niet voor niets populair in sportkantines en op verschillende feestjes en evenementen. Ze hebben een enorme inhoud, wat perfect is op plekken waar de drank (en dan vooral bier) rijkelijk vloeit. Een ander voordeel van plastic is dat dit materiaal niet kapot kan vallen, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een pitcher van glas. Daarnaast is plastic beter voor het milieu dan glas. Ook is er minder verlies van bier omdat afschuimen minder vaak nodig is. Kies je liever voor bier pitchers van een ander materiaal? Bekijk dan de categorie pitcher kannen.

Kun je een herbruikbare plastic pitcher gemakkelijk tillen?

De handvaten van onze herbruikbare plastic pitchers liggen fijn in de hand. Dit maakt het gemakkelijker om deze items te tillen en het maakt een stabiele hantering mogelijk. Dankzij de aangename tuit is het inschenken van dranken een makkie. Zelfs als je nooit in een café of restaurant hebt gewerkt, is het gebruik van een herbruikbare pitcher een fluitje van een cent. Doordat het zo aangenaam in de hand ligt, is het zelfs geen probleem als de pitcher helemaal vol bier zit. Bestel daarom nu jouw herbruikbare plastic pitchers met gratis verzending bij PromoBee of vraag een gratis offerte aan.