Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Proefglazen

Bier proefglazen bedrukken? Bij PromoBee is het een optie. Zoals de naam al aangeeft, worden deze bierglazen gebruikt voor het proeven van allerlei soorten bieren. Proefglazen bier bedrukken is een interessante optie voor onder meer bierproeverijen, horecagelegenheden en voor bedrijven als relatiegeschenk. Via onze website heb je de keuze uit meerdere soorten bierproeverij glazen. Deze glazen kunnen voorzien worden van zowel afbeeldingen als tekst, waarbij meerdere kleuren een optie zijn. De bedrukking is altijd van een haarscherpe fotokwaliteit. Zo komt je opdruk optimaal tot zijn recht. Bij PromoBee profiteer je bij ieder product van een gratis digitaal ontwerp, gratis sample en gratis verzending.

Toon prijs

Toont alle 2 resultaten

Sorteer op

Proefglazen bier bedrukken voor verschillende ondernemingen

Diverse bedrijven en ondernemingen zijn bij ons aan het juiste adres voor het bedrukken van proef glazen. Hieronder zetten we een aantal voorbeelden voor je op een rij.

Bierglazen voor een proeverij

Bierglazen voor een proeverij zijn het meest bekende voorbeeld. Dergelijke bierproeverijen kunnen simpelweg niet zonder proef glazen van een hoge kwaliteit. Bovendien is het aan te raden om deze bierglazen te personaliseren door bijvoorbeeld de naam en het logo van de proeverij hierop te laten drukken. Je hebt de keuze qua de inhoud van een proef glas. Je kunt bij ons kiezen tussen 13 cl en 15 cl.

Bier proefglazen bedrukken voor een café

Als er een plek is waar geregeld bier wordt gedronken, dan is het wel een café. Het is daarom ook niet meer dan logisch om bier proefglazen te bedrukken voor dit soort horecagelegenheden. Ideaal voor cafés waar speciaalbieren geschonken worden en waar klanten specifieke bieren willen proeven.

Bierproeverij glazen als relatiegeschenk

Proef glazen zijn daarnaast uitermate geschikt als relatiegeschenk. Vooral voor de liefhebbers van uiteenlopende soorten bieren is dit perfect. Een relatiegeschenk moet twee voorname doelen vervullen. Ten eerste moet het in de smaak vallen bij de ontvanger. Leuke geschenken die gewaardeerd worden zorgen ervoor dat de ontvangers ook jouw bedrijf meer gaan waarderen. Bovendien zijn veel gebruikte relatiegeschenken een uitstekende manier om je merk te promoten.

Waarom kies je voor bierproeverij glazen?

Bierproeverij glazen beschikken over een aantal eigenschappen die ze perfect maken voor het proeven van allerlei varianten bier. De combinatie van een ronde bolling en een nauwe sluiting zorgt ervoor dat de aroma’s beter worden behouden, wat een vollere smaak oplevert. De vorm zorgt ook voor een mooi volle schuimkraag.

Bierglazen voor je proeverij bestellen bij PromoBee

Bij PromoBee kun je terecht voor verschillende soorten bierglazen. Naast deze proef glazen kun je onder meer bierpullen, speciaalbier glazen en pitchers bij ons laten bedrukken. De prijs is all-in, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Daarnaast ben je bij ons verzekerd van een snelle service. Al binnen 1 minuut heb je jouw offerte in de mailbox en binnen het uur heb je een digitaal voorbeeld ontvangen. Interesse? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.