Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Kartonnen waterpak bedrukken 330ml

Waterpak bedrukken? 

Laagste Prijs Garantie

Dit model waterpakken is het goedkoopste model uit ons assortiment. Deze waterpakken hebben een inhoud van 300 ml en kunnen bedrukt worden met eigen opdruk. De Tetra Top verpakking bestaat voor 89% uit plantaardig materiaal. Daarnaast is de dop 100% plantaardig. De bedrukking is op basis van full colour op 1 zijde.

 

 

Product samenstellen

Vanaf  0,79

1. Aantal
Wijzigen
Verzending (NL/BE) Gratis
Instelkosten Gratis
Per stuk  0,00 (excl. BTW)
Totaal  0,00 (incl. BTW)
Levering uiterlijk donderdag 30 mei - spoedlevering op aanvraag
Hulp nodig? Direct chatten
Chat gesloten , open vanaf 09:00
  • Prijs is inclusief instelkosten, bedrukking en verzending
  • Gratis 3d visualisatie binnen 60 minuten
  • Gratis sample per post verstuurd

Kartonnen waterpak bedrukken 330ml

  • Levering uiterlijk donderdag 30 mei
  • Minimum afname: 96 stuks
  • Rondom te drukken vanaf 5000 stuks
  • kleine oplage vanaf 100 stuks
  • FSC keurmerk

> Laagste Prijs Garantie Dit model waterpakken is het goedkoopste model uit ons assortiment. Deze waterpakken hebben een inhoud van 300 ml en kunnen bedrukt worden met eigen opdruk. De Tetra Top verpakking bestaat voor 89% uit plantaardig materiaal. Daarnaast is de dop 100% plantaardig. De bedrukking is op basis van full colour op 1 zijde.     Uw eigen waterpakken bedrukken kan al vanaf 96 stuks, vraag nu uw offerte aan!

Naast de 100% gerecyclede R-PET flesjes bronwater, leveren wij nu ook pakjes EARTH Water voor de promotionele markt. EARTH Water wordt geleverd in het nieuwe vierkante kartonnen Tetra Top pak dat voorzien is van een plantaardige dop. Totaal bestaat deze Tetra Top verpakking voor 89% uit plantaardig materiaal.

Deze innovatieve verpakking is statiegeldvrij, verkrijgbaar in zowel 330 ml als 500 ml en kan ook in kleine aantallen op een fraaie manier voorzien worden van een logo. Van elk verkocht pak gaat er een bijdrage naar het goede doel van EARTH Water. EARTH Water heeft sinds 2007 meer dan € 1.500.000, – kunnen doneren. Met dat bedrag zijn verschillende waterprojecten wereldwijd gefinancierd.

 

Aantal
96
168
264
504
1008
2520
5004
10008

Bedrukking

Bestanden uploaden
Je kunt gemakkelijk en snel bestanden toevoegen aan je bestelling in het afrekenproces. In de winkelwagen staat een button waar je jouw bestanden toe kunt voegen. Heb je er voor gekozen dat PromoBee het ontwerp maakt? Dan is het mogelijk om hier ondersteunend materiaal bij te voegen zoals logo’s, foto’s of overige bestanden. De maximale upload grootte is 100MB.

Meerdere bestanden of groter dan 100MB?
Zijn je bestanden groter dan 100MB of wil je in 1 keer meerdere bestanden uploaden? Maak dan gebruik van Wetransfer. Gebruik hierbij info@promobee.nl als e-mailadres.

Controle
Voordat we tot bedrukking overgaan, controleren we uw ontwerp op diverse punten. Mochten we problemen ontdekken, dan brengen we u op de hoogte.

Vragen over uw digitale ontwerp?
We staan klaar om al uw vragen rondom het digitale ontwerp (en overige vragen) te beantwoorden. Schroom niet en neem contact op via: 0528 – 85 11 55 of info@promobee.nl.

Levertijd

Levertijd
De levertijd van dit product is werkdagen. Bezorging is gratis.

Track & trace
Zodra uw producten gedrukt zijn ontvangt u een track & trace code.

Spoedlevering
Mocht u te maken hebben met een deadline? Vraag dan via de normale procedure een offerte aan via onze website en vermeldt bij deze aanvraag de datum waarop u de producten uiterlijk nodig hebt. Wij zullen dan ons uiterste best doen om de bestelling op tijd af te leveren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kartonnen waterpak bedrukken 330ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *