Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Tetra Top waterpak rondom bedrukken 330ml

Waterpak rondom bedrukken?

Laagste Prijs Garantie

Deze mooie waterpakken hebben een inhoud van 330 ml en zijn gevuld met heerlijk bronwater. De verpakking kan volledig bedrukt worden met jouw eigen logo en/of design, in full colour. Deze waterpakken zijn verkrijgbaar vanaf 9000 stuks.

 

 

Product samenstellen

Vanaf  0,47

1. Aantal
Wijzigen
Verzending (NL/BE) Gratis
Instelkosten Gratis
Per stuk  0,00 (excl. BTW)
Totaal  0,00 (incl. BTW)
Levering uiterlijk vrijdag 13 september - spoedlevering op aanvraag
Hulp nodig? Direct chatten
Chat open tot 18:00
  • Prijs is inclusief instelkosten, bedrukking en verzending
  • Gratis 3d visualisatie binnen 60 minuten
  • Gratis sample per post verstuurd

Tetra Top waterpak rondom bedrukken 330ml

  • Levering uiterlijk vrijdag 13 september
  • Minimum afname: 9000 stuks
  • Rondom te drukken vanaf 5000 stuks
  • kleine oplage vanaf 100 stuks
  • FSC keurmerk

> Laagste Prijs Garantie Deze mooie waterpakken hebben een inhoud van 330 ml en zijn gevuld met heerlijk bronwater. De verpakking kan volledig bedrukt worden met jouw eigen logo en/of design, in full colour. Deze waterpakken zijn verkrijgbaar vanaf 9000 stuks.     Uw eigen waterpakken bedrukken kan al vanaf 9000 stuks, vraag nu uw offerte aan!

Deze Tetra Top hervulbare kartonnen waterpak met een inhoud van 33 cl en is gevuld met heerlijk bronwater en je kunt de verpakking voorzien van jouw eigen bedrukking. Het Tetra Top waterpak is de meest milieuvriendelijke oplossing, het pakje bestaat voor 88% uit plantaardige en hernieuwbare grondstoffen en is 100% recyclebaar. Het pak is verkrijgbaar vanaf 9000 stuks en kan volledig rondom bedrukt worden.

Aantal
9000
13400
28500
57500

Bedrukking

Bestanden uploaden
Je kunt gemakkelijk en snel bestanden toevoegen aan je bestelling in het afrekenproces. In de winkelwagen staat een button waar je jouw bestanden toe kunt voegen. Heb je er voor gekozen dat PromoBee het ontwerp maakt? Dan is het mogelijk om hier ondersteunend materiaal bij te voegen zoals logo’s, foto’s of overige bestanden. De maximale upload grootte is 100MB.

Meerdere bestanden of groter dan 100MB?
Zijn je bestanden groter dan 100MB of wil je in 1 keer meerdere bestanden uploaden? Maak dan gebruik van Wetransfer. Gebruik hierbij info@promobee.nl als e-mailadres.

Controle
Voordat we tot bedrukking overgaan, controleren we uw ontwerp op diverse punten. Mochten we problemen ontdekken, dan brengen we u op de hoogte.

Vragen over uw digitale ontwerp?
We staan klaar om al uw vragen rondom het digitale ontwerp (en overige vragen) te beantwoorden. Schroom niet en neem contact op via: 0528 – 85 11 55 of info@promobee.nl.

Levertijd

Levertijd
De levertijd van dit product is werkdagen. Bezorging is gratis.

Track & trace
Zodra uw producten gedrukt zijn ontvangt u een track & trace code.

Spoedlevering
Mocht u te maken hebben met een deadline? Vraag dan via de normale procedure een offerte aan via onze website en vermeldt bij deze aanvraag de datum waarop u de producten uiterlijk nodig hebt. Wij zullen dan ons uiterste best doen om de bestelling op tijd af te leveren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tetra Top waterpak rondom bedrukken 330ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *