Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Plastic bierpullen bedrukken

Natuurlijk mogen herbruikbare plastic bierpullen niet ontbreken binnen het uitgebreide aanbod van PromoBee. Een herbruikbare bierpul is perfect voor Oktoberfest of carnaval. Bij ons kun je bierpullen laten bedrukken tegen scherpe prijzen. Bovendien loopt de korting per stuk op hoe meer je in één keer inkoopt. Daarnaast profiteer je altijd van gratis verzending. Wij zorgen ervoor dat jouw herbruikbare plastic bierpullen voorzien worden van een opdruk in haarscherpe fotokwaliteit. Zowel tekst als afbeeldingen kunnen op de bierpullen geplaatst worden. Bovendien profiteer je altijd van een gratis digitaal voorbeeld en gratis verzending. Ook is het mogelijk om een gratis onbedrukt sample aan te vragen, zodat je jouw product in het echt kunt zien. Genoeg reden om jouw herbruikbare plastic bierpullen bij ons te bestellen, toch?

Toon prijs

Toont alle 3 resultaten

Sorteer op

Waarvoor herbruikbare plastic bierpullen gebruiken?

Herbruikbare plastic bierpullen zijn een aanrader voor ieder goed feestje. Er valt altijd wel iets bijzonders te vieren waarbij een hoop gedronken mag worden. Dankzij de ruime inhoud zijn herbruikbare plastic bierpullen perfect voor dit soort gelegenheden. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld een verjaardag, maar ook voor bruiloften of jubileums kan ervoor gekozen worden om herbruikbare bierpullen te kopen. Een herbruikbare plastic bierpul  is leuk voor feestjes van verenigingen, bijvoorbeeld sportverenigingen. Daarnaast misstaan deze bierpullen niet op bedrijfsfeestjes.

Tevens hoort een bierpul ook bij Oktoberfest. Het originele Oktoberfest is een groots volksfeest dat jaarlijks wordt gehouden in het Duitse München. Dit is het grootste bierfestival ter wereld. Niet voor niets bezoeken ieder jaar meer dan vijf miljoen mensen dit festival. In Nederland associëren we dit feest voornamelijk met de grote pullen vol bier die iedereen in de hand heeft. Organiseer jij je eigen versie van het Oktoberfest of vier je het feest thuis mee? In dat geval mogen onbreekbare bierpullen absoluut niet ontbreken. Personaliseer jouw herbruikbare (en onbreekbare) plastic bierpul nu met jouw eigen opdruk.

Waarom herbruikbare plastic bierpullen bedrukken?

Er zijn meerdere redenen waarom herbruikbare plastic bierpullen de beste keuze zijn voor jouw evenement. Ten eerste zijn ze ideaal voor feestjes en evenementen waar het bier rijkelijk mag vloeien. Bierpullen hebben een enorme inhoud. Sommige pullen uit ons assortiment hebben een inhoud van meer dan een halve liter. Die drink je niet zomaar leeg.

Bijkomend voordeel is het feit dat de bierpullen van plastic zijn gemaakt. Een ongeluk zit in een klein hoekje, en dat hoekje wordt alleen maar groter als mensen dronken zijn. Herbruikbare plastic bierpullen kunnen niet kapot vallen, wat schade voorkomt. Je kunt de bierpullen na gebruik gemakkelijk afwassen en volgend jaar weer hergebruiken. Bovendien is plastic beter voor het milieu in vergelijking met glas. Kies je toch liever voor een andere soort bierpul? Bekijk dan de categorie bierpullen. Waar je ook voor kiest, je profiteert altijd van gratis verzending.