Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Herbruikbare plastic wijnglazen

Herbruikbare plastic wijnglazen kun je voordelig en in een hoge kwaliteit laten bedrukken bij PromoBee. Wijnglazen doen het altijd goed als relatiegeschenk of promotiemateriaal. Samen met bier behoort wijn tot de populairste alcoholische dranken van dit moment. Daarom is een herbruikbaar plastic wijnglas altijd in trek. Bij PromoBee bepaal je zelf het design wanneer je wijnglazen laat bedrukken. Net als veel bedrijven kun je ervoor kiezen om de naam en het logo van je bedrijf op een herbruikbaar wijnglas te laten drukken, maar de keuze is geheel aan jou. Wij bieden je meer dan alleen de beste prijzen van dit moment. Zo is de verzending altijd gratis, net als het sample en het digitale ontwerp. Daarom is PromoBee de beste keuze voor jou.

Toon prijs

Toont alle 4 resultaten

Sorteer op

Waarom herbruikbare plastic wijnglazen bedrukken?

Wijn is een drank die al eeuwenlang gedronken wordt. Dat gaat ook niet meer veranderen. Op een bedrijfsfeestje zal wijn altijd aanwezig zijn. Ook op een borrel of een netwerkavondje zal er wijn geschonken worden. Voor bedrijven is het dan ook ideaal als ze beschikken over eigen herbruikbare plastic wijnglazen. Deze wijnglazen laten bedrukken is een goede manier om ze uniek te maken. Zo beschik je niet alleen over leuke wijnglazen voor je eigen bedrijf, maar deze items zullen ook opvallen bij klanten en andere bedrijfsrelaties.

Naast herbruikbare plastic wijnglazen kun je bij PromoBee ook terecht voor andere soorten wijnglazen. Hierbij kun je denken aan champagneglazen of glazen voor rode wijn en witte wijn. Ook herbruikbare wijnglazen, gemaakt van hard plastic kun je bij ons bestellen.

De voordelen van herbruikbare plastic wijnglazen

Herbruikbare plastic wijnglazen kunnen, dankzij het materiaal waarvan ze gemaakt zijn, niet per ongeluk kapot vallen. Dat is een groot voordeel ten opzichte van andere soorten glazen. Herbruikbare plastic wijnglazen zijn van zichzelf een leuk relatiegeschenk. Je kunt ze ook prima binnen je eigen bedrijf gebruiken. Daarnaast kun je deze items prima combineren met andere producten uit ons aanbod. Hierbij kun je denken aan etenswaren, cocktailglazen of een leuke picknickmand.

Als je op zoek bent naar de beste prijzen van dit moment voor relatiegeschenken, is PromoBee de site voor jou. Hier kun je herbruikbare plastic wijnglazen laten bedrukken, maar ook diverse andere items. Zo promoot je jouw bedrijf op een unieke manier. De verzending is altijd gratis, net als het sample en het digitale ontwerp.