Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Herbruikbare plastic bekers

Herbruikbare plastic bekers bedrukken behoort tot de mogelijkheden bij PromoBee. De plastic bekers zijn ideaal om te gebruiken bij festivals en evenementen. Naast plastic bekers, vind je bij ons van alles voor een festival. Organisaties van festivals kunnen bij ons terecht, maar ook bedrijven die in willen haken op het festivalseizoen. Bovendien bieden wij je altijd de optie om een item te laten personaliseren. Bij ons kun je herbruikbare bekers laten bedrukken, waarbij deze items zowel van tekst als van afbeeldingen voorzien kunnen worden. De naam van het festival kun je laten bedrukken, maar ook het logo of de URL van de website waar kaartjes gekocht kunnen worden. Laat daarom nu deze herbruikbare bekers bedrukken door ons.

Toon prijs

Toont alle 14 resultaten

Sorteer op

Waarom herbruikbare bekers bedrukken voor jouw festival?

Een festival is niet compleet zonder bekers. Hier drinken mensen hun water, frisdranken of alcoholische dranken uit. Je kunt deze bekers laten personaliseren door ze te laten bedrukken. Dit zorgt voor herkenning onder de bezoekers. Bovendien zijn dit soort herbruikbare bekers uitstekende promotieartikelen. Ze vergroten de naamsbekendheid van het festival zelf en eventuele sponsoren die op de beker gedrukt staan. Herbruikbare bekers zijn een goede keuze met het oog op de duurzaamheid. Veel organisaties doen hun best om tegenwoordig festivals zo groen mogelijk te organiseren.

Herbruikbare bekers laten bedrukken bij PromoBee

Op een festival is het van belang dat er genoeg bekers zijn voor iedereen. Zowel tijdens eendaagse als meerdaagse festivals wordt er een hoop gedronken. Herbruikbare bekers zijn een goede manier om rommel te voorkomen en voor een zo duurzaam mogelijk festival te zorgen. Herbruikbare bekers bedrukken behoort tot onze specialiteiten. Door de mooie opdruk is dit een uitstekend promotieartikel. Bij PromoBee profiteer je altijd van een gratis digitaal ontwerp, gratis sample en gratis verzending. Hoe meer je inkoopt, hoe hoger de korting per stuk zal zijn. Bestel daarom nu jouw herbruikbare bekers bij ons.

Alternatief voor wegwerp bekers

Sinds dit jaar is er een verbod op wegwerp plastic. Je mag als ondernemer je klanten geen gratis plastic wegwerpbekers of bakjes meegeven als zij eten of drinken afhalen of bezorgen. In plaats daarvan moeten er herbruikbare producten aangeboden worden. De herbruikbare bekers van PromoBee kunnen eenvoudig worden hergebruikt.