Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Herbruikbare plastic bierglazen

Herbruikbare plastic bierglazen zijn een enorm leuk relatiegeschenk voor iedereen. Het mooie aan herbruikbare plastic bierglazen laten bedrukken is dat je bij ons zelf kunt bepalen wat het design wordt. Zo kun je ervoor kiezen om de naam en/of het logo van jouw bedrijf te laten bedrukken. Dit kan in 1 kleur maar zelfs in full colour. De keuze is geheel aan jou. Bij PromoBee kun je herbruikbare plastic bierglazen laten bedrukken tegen scherpe prijzen. Voordat je bij ons een bestelling plaatst, ontvang je een digitaal voorbeeld. Zowel het digitale voorbeeld als de verzending zijn gratis bij ons. Wil je gratis advies? Ook dat is mogelijk. Wij zijn telefonisch of per mail bereikbaar. Naast herbruikbare plastic bierglazen, kun je bij ons ook terecht voor andere herbruikbare plastic bekers.

Toon prijs

Toont alle 3 resultaten

Sorteer op

Waarom kiezen voor herbruikbare plastic bierglazen?

Bier is één van de meest populaire alcoholische drankjes van dit moment. Samen met wijn is bier het meest voorkomende alcoholische drankje op bedrijfsfeestjes en borrels. Maar ook tijdens een netwerkavondje of een andere speciale meeting kan het leuk zijn om bier te serveren in voor jouw bedrijf op maat gemaakte herbruikbare plastic bierglazen. Daarnaast zijn plastic bierglazen altijd nodig in de horeca. Elke plek met een eigen bar kan wel bedrukte herbruikbare bierglazen gebruiken. Ook herbruikbare plastic wijnglazen zijn terug te vinden binnen ons aanbod.

Herbruikbare plastic bierglazen hebben als voordeel dat ze niet kapot kunnen vallen, daarnaast zijn ze ook nog eens goed voor het milieu. Je kunt ze na gebruik eenvoudig afwassen, waardoor je ze er bij een volgend event gemakkelijk weer bij pakt. Laat je jouw plastic bierglazen bedrukken bij PromoBee, dan zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Onze herbruikbare bierglazen van plastic zijn van een hoge kwaliteit. Bovendien komt jouw bedrukking uitstekend tot zijn recht. Full colour bedrukking is een optie bij ons.

De voordelen van herbruikbare plastic bierglazen bedrukken bij PromoBee

Bij PromoBee kun je herbruikbare bierglazen haarscherp laten bedrukken met jouw opdruk naar keuze. Veel bedrijven kiezen voor hun naam plus logo, maar je kunt je fantasie de vrije loop laten. Bovendien tref je binnen ons assortiment diverse andere producten aan die goed passen bij onze herbruikbare bierglazen van plastic. Hierbij kun je denken aan smakelijke etenswaren, bierviltjes of een leuke picknickmand.

Bij PromoBee bestel je jouw relatiegeschenken en promotiematerialen tegen lage prijzen. Je kiest zelf welke variant je het meest geschikt lijkt en hoeveel je er hiervan nodig hebt. Bij ons profiteer je altijd van gratis verzending. Ook het sample en het digitale ontwerp zijn gratis voor jou.