Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Herbruikbare plastic champagneglazen

Herbuikbare plastic Champagneglazen bedrukken behoort tot de specialiteiten van PromoBee. Binnen ons aanbod zijn herbruikbare plastic champagneglazen te vinden voor iedere gelegenheid. Wij kunnen herbruikbare champagneglazen voorzien van een opdruk. Je kunt bijvoorbeeld glazen bedrukken met een logo of een andere afbeelding, maar ook tekst kan op een glas bedrukt worden. Full colour bedrukkingen behoren tot de mogelijkheden. Alle opdrukken zijn van een haarscherpe fotokwaliteit. Wij laten het naadloos aansluiten op je huisstijl. Bijkomend voordeel is dat je korting per stuk oploopt hoe meer herbruikbare champagneglazen je in één keer bestelt. Daarnaast profiteer je altijd van een gratis digitaal ontwerp, gratis sample en gratis verzending.

Toon prijs

Toont alle 3 resultaten

Sorteer op

Kunststof champagne glazen bedrukken?

We bedrukken plastic champagne glazen al vanaf 12 stuks. Er zijn vele verschillende modellen en mogelijkheden. Naast herbuikbare plastic champagneglazen hebben we ook herbuikbare festivalbekers en herbruikbare wijnglazen. Alles volgens de nieuwe SUP-richtlijnen.

Waarvoor herbruikbare plastic champagneglazen gebruiken?

Herbruikbare plastic champagneglazen zijn geschikt voor iedere gelegenheid waar (non-)alcoholische dranken geschonken worden. Champagne associëren we met het vieren van iets. Hierbij kan het gaan om bijvoorbeeld een bruiloft of verjaardag, maar soms is het ook lekker om ter ontspanning thuis champagne te drinken. Ook voor bedrijfsfeestjes en evenementen zijn dit soort glazen een geschikte optie.

Deze herbruikbare champagneglazen van plastic kunnen dus voor verschillende events ingezet worden. Je kunt deze glazen personaliseren door ze te laten bedrukken bij ons. Dit kan bijvoorbeeld voor festivals of feestjes worden gedaan, maar ook voor bedrijfsevenementen. Hierbij kun je de glazen laten bedrukken met een logo of tekst. Bij PromoBee is het zelfs mogelijk om een hele champagnedoos te laten bedrukken. Ook in dat geval profiteer je van gratis verzending. Dankzij de bedrukking kunnen plastic glazen ook ingezet worden als relatieartikel of promotiemiddel.

Waarom kiezen voor herbruikbare plastic champagneglazen?

Herbruikbare plastic champagneglazen bedrukken is om meerdere redenen een slim idee. Ten eerste is het laten bedrukken van champagneglazen een ware milieutrend. Dit komt doordat glas een stuk minder milieuvriendelijk is dan plastic. Bijkomend voordeel van een herbruikbaar champagneglas van plastic is dat het niet kapot kan vallen.Dat is handig, gezien het feit dat mensen toch wat onhandiger neigen te worden als ze alcohol hebben gedronken. Dit voorkomt dat je glas moet opruimen en zorgt ervoor dat je de glazen volgend jaar zo weer uit de kast kunt pakken.

Je kunt kiezen uit verschillende kleuren voor deze herbruikbare champagneglazen: transparant, wit of zwart bijvoorbeeld. Daarnaast heb je de keuze qua de inhoud van het glas. Toch geen herbruikbaar champagneglas? Bekijk dan onze andere champagneglazen. Bestel nu je glazen of vraag een offerte aan.