Snel advies: 0528 - 85 11 55

Gratis digitaal ontwerp

Gratis verzending

Gratis sample

Tien meest originele brievenbus cadeaus

Door de coronacrisis werken veel mensen noodgedwongen vanuit huis, met alle gevolgen van dien. Het is niet makkelijk om een productieve werknemer te zijn en daarnaast ook nog een huishouden te runnen en wellicht kinderen op te voeden. Wat is er nu leuker om de thuiswerkers te bedanken voor hun inzet en flexibiliteit? Een hart onder de riem te steken, zodat ze fit en vitaal blijven. PromoBee biedt daarom brievenbus vriendelijke geschenken: relatiegeschenken die via de post verstuurd kunnen worden! Alle producten op deze lijst passen in de brievenbus, waardoor het ideale giveaways zijn. Van springtouwen tot chocoladerepen, alles kan bedrukt worden met uw bedrijfslogo. Bovendien werkt onze designafdeling graag mee aan een mooi en passend design, als u daar behoefte aan heeft. Kijk snel verder naar de top tien brievenbus vriendelijke geschenken.

1 | Chocoladereep

Wie wordt er nou niet blij van een overheerlijke reep chocolade? Deze heerlijke chocoladerepen (in witte chocola of melkchocola) van 100 gram zijn al te bestellen vanaf 25 stuks. Door het grote oppervlak kan het volledige label voorzien worden van uw eigen logo of tekst. Ideaal om weg te geven bij een aankoop of om uw hardwerkende medewerkers te belonen. Potentiële klanten maakt u er ook blij mee, en bovendien vergroot het uw naamsbekendheid. Op subtiele wijze maakt u zo uw bedrijf kenbaar.

Choclade reep

2 | Speelkaarten

Klaverjassen, pesten of pokeren: dit artikel geeft de ontvanger veel opties om zijn of haar tijd door te brengen! Een ideaal product om uw personeel of klant een leuke tijd te bezorgen. De kartonnen speelkaarten zijn te bedrukken in haarscherpe fotokwaliteit en bevatten per stuk 55 kaarten: 52 speelkaarten, 2 jokers en een tabelkaart. Uw bedrukte kaartspel kan geheel op maat gemaakt worden en is vanaf 50 stuks te bestellen: stuur uw eigen design op of vraag de designafdeling van PromoBee er een te maken!

Speelkaarten dubbel bedrukt

3 | Springtouw

Actief bezig blijven terwijl u thuis blijft? Het springtouw is een originele optie. Leuk om weg te geven aan medewerkers of aan klanten bij een aankoop. Bovendien ook heel geschikt om te gebruiken als sporttrainer of sportschoolhouder. Het springtouw is twee meter lang en heeft witte kunststof handvatten die bedrukt kunnen worden met uw logo. Te bestellen vanaf 100 stuks.

4 | Kaarthouder

Nooit meer pasjes kwijtraken: deze kaarthouder zorgt ervoor dat de belangrijkste pasjes altijd voorhanden zijn. Deze smalle pashouder is gemakkelijk in uw portemonnee, broekzak of handtas te doen. Daarnaast heeft de plastic houder een groot druk oppervlak waar uw logo op gedrukt kan worden, waardoor uw reclame goed zichtbaar is. Goedkoop te bestellen vanaf 500 stuks, maakt dit een ideaal product om weg te geven op een beurs of bij een kraam. Daarnaast is het ook een leuk geschenk om mee te geven bij een aankoop of om aan uw personeelsleden te geven.

5 | USB-stick

Zit uw geheugen even vol? Geen probleem. De usb-stick neemt het van u over. Altijd uw belangrijkste bestanden bij de hand hebben, van 1 gigtabyte tot maar liefst 32 gigabyte. Ook ideaal voor medewerkers in de buitendienst die veel onderweg zijn naar klanten. De bedrukte usb-stick is beschikbaar met diverse aansluitingen voor verschillende apparaten, te kiezen uit een breed kleurenpalet en is vanaf 100 stuks te bestellen. Uw logo of tekst wordt gedrukt dit handige relatiegeschenk, waardoor u in beeld bent als de usb-stick tevoorschijn komt. Een leuke reclamedrager en een subtiele manier om uw naamsbekendheid te vergroten onder (potentiële) klanten. 

bedrukte usb klein

6 | Pennen

Of u nu noodgedwongen thuis werkt, of dat uw kantoor nog geopend is voor belangrijke zaken: een pen is altijd nodig. Uw eigen luxe fullcolour pen bedrukken kan al vanaf 25 stuks. Ideaal om op te sturen aan klanten, werknemers of om zelf te gebruiken. Uiteraard mogelijk in verschillende soorten kleuren en maten, zo zit er altijd een bij die bij u past.

Bedrukte pennen als geschenk

7 | Notitieblok

Notitieblokken zijn niet alleen heel praktisch maar ook buitengewoon geschikt als geschenk. Uw logo of tekst is goed zichtbaar op de voorkant van het notitieblok. Bovendien worden notitieblokken vaak lange tijd gebruikt, waardoor uw logo aan talloze mensen getoond kan worden. De notitieblokken van PromoBee komen in verschillende afmetingen: A4, A5 of A6 formaat met 25 pagina’s of 50 pagina’s. Uiteraard is fullcolour bedrukking mogelijk. Ook perfect in combinatie met een bedrukte pen!

Bedrukte notitieblokjes

8 | Liniaal

Een liniaal wordt gebruikt voor allerlei zaken: of het nou is bij het huiswerk van de kinderen, het zetten van een strakke lijn in uw (bedrukte) notitieboek of het opmeten van uw nieuwe folder. Een praktisch relatiegeschenk als een lineaal gaat lang mee in ieder huishouden en daardoor ideaal om te bedrukken met uw logo of tekst. PromoBee heeft een breed assortiment aan linialen, van 15 centimeter tot 30 centimeter lang. De linialen kunnen zowel enkelzijdig als dubbelzijdig bedrukt worden en zijn leverbaar vanaf 25 stuks.

Liniaal bedrukken

9 | Pepermuntbakjes

Een pepermuntbakje is een prachtige eyecatcher, omdat een snoepje niet vaak geweigerd wordt en bovendien vaak uitgedeeld worden aan gesprekspartners. Hierdoor is een pepermuntbakje ook ideaal als relatiegeschenk. Daarbij komt dat deze producten perfect te bedrukken zijn met de door u gewenste tekst of logo. PromoBee levert verschillende soorten pepermuntbakjes in talloze kleuren en zijn leverbaar vanaf 50 stuks. Gaat u voor dit smakelijke cadeau?

10 | Sleutelhanger

Dankzij de bedrukte sleutelhanger van uw bedrijf, raken sleutelbossen nooit meer kwijt. Wat een fijne giveaway is dit, voor uw werknemer thuis of uw klant. Het assortiment van PromoBee is zeer uitgebreid, waardoor er altijd een sleutelhanger tussen zit die bij uw bedrijf past. De sleutelhangers zijn leverbaar vanaf 100 stuks en kunnen eenvoudig bedrukt worden met de door u gewenste tekst of gewenst logo.

Bedrukte sleutelhangers