Snel advies 0528 - 85 11 55

Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Speelkaarten

Speelkaarten bedrukt met uw eigen logo zijn het perfecte weggevertje tijdens beurzen, evenementen of campagnes. Bij PromoBee heeft u keuze uit verschillende speelkaarten, variërend in luxe. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de simpele, klassieke variant in een kartonnen doosje, maar ook vindt u bij PromoBee speelkaarten bedrukt met uw logo in een luxe doosje met twee spellen. Op welke manier verrast u uw relaties? Waar u ook voor zult kiezen, elke variant wordt bij Promobee altijd bedrukt in haarscherpe fotokwaliteit. Zo komt u altijd goed voor de dag.

Toon prijs

Toont alle 13 resultaten

Sorteer op

Speelkaarten bedrukken

Speelkaarten heeft iedereen wel in huis en ze worden gebruikt door jong en oud. Door de verschillende spellen die gespeeld kunnen worden, is het een van de populairste spellen. Een mooi relatiegeschenk voor zowel zakelijke partners als voor werknemers. Door de populariteit van het kaartspel, worden ze door veel mensen gebruikt. Een groot voordeel bij Promobee is dat de bedrukte speelkaarten al geleverd worden vanaf 50 stuks. Meer kan natuurlijk altijd.

Is er verschil in kwaliteit van de bedrukte speelkaarten?

Bedrukte speelkaarten van PromoBee worden geleverd in doosjes van kunststof of karton.  Dit geldt ook voor de dubbele serie speelkaarten. In deze doosjes zitten twee paar kaartspellen. De kaartspellen met grote symbolen hebben standaard een kartonnen doosje.

Waarom bedrukte speelkaarten?

Speelkaarten bedrukken is een goed relatiegeschenk. Bijna iedereen heeft ze wel in huis en gebruikt ze regelmatig tijdens een avondje kaarten. Daarom leuk om te geven als relatiegeschenk of kleinigheidje voor het personeel.

De kaarten worden allemaal op de rugzijde bedrukt, oftewel de achterkant van de kaart. Daarnaast kan het kartonnen doosje ook bedrukt worden in de huisstijl of met het logo. Tijdens het bestellen kunt u de keuze maken tussen de internationale speelkaarten of de nationale. Qua prijs geen verschil, alleen de letters veranderen. Bij de internationale kaarten zijn dit A-K-Q-J, de Nederlandse kaarten hebben A-H-V-B.

Wat kun je doen met bedrukte speelkaarten?

Met bedrukte speelkaarten zijn veel soorten spellen mogelijk. Bluf je vrienden af met een potje poker of zit elkaar dwars met een potje pesten. Ook een potje klaverjassen of hartenjagen met collega’s in de pauze kun je uitstekend doen met de bedrukte speelkaarten van PromoBee.

Speelkaarten bedrukken?

Het bedrukken van speelkaarten is een geweldige manier om een uniek en gepersonaliseerd kaartspel te creëren voor verschillende doeleinden. Of je nu op zoek bent naar een origineel relatiegeschenk, een promotieartikel, een educatief hulpmiddel, of gewoon een leuk en vermakelijk product voor jezelf of anderen, het bedrukken van speelkaarten vanaf 25 stuks biedt talloze mogelijkheden.

Voordelen van bedrukken van kaartspel

  1. Personalisatie: Door speelkaarten te bedrukken kun je je eigen ontwerpen, afbeeldingen, logo’s, teksten, of boodschappen toevoegen. Dit stelt je in staat om een kaartspel te creëren dat volledig aansluit bij jouw stijl, merk, of thema.
  2. Merkpromotie: Bedrukte speelkaarten zijn een effectieve manier om je merknaam, logo, of boodschap te verspreiden. Je kunt ze gebruiken als promotieartikel op evenementen, beurzen, of in marketingcampagnes om de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten.
  3. Educatieve doeleinden: Speelkaarten kunnen worden gebruikt als educatief hulpmiddel voor kinderen en volwassenen. Voeg educatieve elementen toe, zoals cijfers, letters, woorden, of feiten, om leerzame kaartspellen te creëren.
  4. Gelegenheidsgeschenken: Gepersonaliseerde speelkaarten zijn perfect als cadeau voor speciale gelegenheden zoals verjaardagen, jubilea, bruiloften, of bedrijfsfeesten. Het geeft een persoonlijk tintje aan het geschenk en wordt gewaardeerd door de ontvangers.

Of het nu gaat om pokerkaarten, speelkaarten voor kaartspellen zoals bridge, klaverjassen, of speciale kaarten voor een uniek kaartspel, het bedrukken van speelkaarten biedt eindeloze mogelijkheden.

Speelkaarten bedrukken vanaf 25 stuks

Het goede nieuws is dat je speelkaarten al vanaf 25 stuks kunt bedrukken. Dit maakt het een haalbare optie, zelfs voor kleinere bedrijven, scholen of organisaties met een beperkter budget. Het stelt je in staat om een gepersonaliseerd kaartspel te creëren zonder dat je grote hoeveelheden kaarten hoeft te bestellen.

Of je nu gepersonaliseerde speelkaarten wilt gebruiken voor zakelijke doeleinden, als cadeau voor speciale gelegenheden, of als educatief hulpmiddel, bedrukte speelkaarten zijn een leuke en veelzijdige optie die gegarandeerd een glimlach op de gezichten van mensen zal toveren.

Service omtrent speelkaarten bedrukken

Relatiegeschenken zijn een blijvende herinnering voor de klant en het is voor de gever leuk om weg te geven. Uiteraard horen relatiegeschenken bedrukt te zijn met logo’s en in de huisstijl van een bedrijf.

Bij PromoBee maakt u online een design voor uw bedrukte speelkaarten. Hierna kijken wij naar de beste methode om te bedrukken. Zo weten wij dat we de beste kwaliteit leveren. Vindt u het lastig om zelf een ontwerp te maken?  Onze designers helpen graan met het ontwerpen van het mooiste relatiegeschenk.Na het uploaden van het logo ontvangt u binnen één uur een digitaal voorbeeld. Dit is een 3d-visualisatie waar u al goed kunt zien hoe de bedrukking eruit komt te zien. Indien gewest krijgt u een gratis sample per post.

Kaartspel bedrukken?

Speelkaarten hebben door de eeuwen heen een speciale plaats ingenomen in de menselijke cultuur. Ze worden gebruikt voor eindeloze spelletjes, van klassiekers zoals poker en bridge tot meer moderne kaartspellen. Maar wat deze kaarten nog interessanter maakt, is de mogelijkheid om ze te personaliseren door middel van bedrukking. Het bedrukken van speelkaarten voegt een geheel nieuwe dimensie toe aan deze tijdloze vorm van vermaak.

Pakje speelkaarten bedrukken?

Voor gepersonaliseerde speelkaarten zijn de ontwerpmogelijkheden vrijwel eindeloos. Van het opnemen van familiefoto’s, favoriete citaten of persoonlijke illustraties, tot het gebruik van thema’s die aansluiten bij een specifieke gebeurtenis zoals een bruiloft of een jubileum, elk ontwerp kan uniek en betekenisvol zijn. Het proces van het creëren van deze aangepaste ontwerpen bevordert creativiteit en stelt mensen in staat om hun eigen stempel te drukken op een aloude traditie.

Pakje speelkaarten met logo

Voor bedrijven bieden bedrukte speelkaarten een innovatieve manier om hun merk te promoten. Ze kunnen worden gebruikt als relatiegeschenken, weggeefacties op evenementen of zelfs als onderdeel van een marketingcampagne. Het ontwerpen van speelkaarten die passen bij het imago en de waarden van het bedrijf kan een opvallende manier zijn om blijvende indrukken bij klanten en partners achter te laten.

Naast het esthetische aspect hebben bedrukte speelkaarten ook een tactiele aantrekkingskracht. Het gevoel van hoogwaardig karton onder de vingers en de soepelheid bij het schudden en delen van het dek dragen bij aan de algehele ervaring van het spelen van kaartspellen. Deze tastbare eigenschappen maken het bedrukken van speelkaarten tot een kunstvorm die zowel visueel als fysiek genot biedt.

Waarom speelkaarten bedrukken?

het bedrukken van speelkaarten voegt een persoonlijk en creatief element toe aan een eeuwenoude vorm van vermaak. Of het nu gaat om het vieren van mijlpalen in het leven of om zakelijke branding, op maat gemaakte speelkaarten bieden een boeiende en memorabele manier om verbinding te maken met anderen. Ze herinneren ons eraan dat zelfs in ons digitale tijdperk de charme van tastbare objecten en menselijke interactie nog steeds van onschatbare waarde is.