Snel advies: 0528 - 85 11 55

Gratis digitaal ontwerp

Gratis verzending

Gratis sample

Toon filters

Speelkaarten

Speelkaarten bedrukt met uw eigen logo zijn het perfecte weggevertje tijdens beurzen, evenementen of campagnes. Bij PromoBee heeft u keuze uit verschillende speelkaarten, variërend in luxe. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de simpele, klassieke variant in een kartonnen doosje, maar ook vindt u bij PromoBee speelkaarten bedrukt met uw logo in een luxe doosje met twee spellen. Op welke manier verrast u uw relaties? Waar u ook voor zult kiezen, elke variant wordt bij Promobee altijd bedrukt in haarscherpe fotokwaliteit. Zo komt u altijd goed voor de dag.

Toon prijs

Toont alle 9 resultaten

Sorteer op

Speelkaarten bedrukken

Speelkaarten heeft iedereen wel in huis en ze worden gebruikt door jong en oud. Door de verschillende spellen die gespeeld kunnen worden, is het een van de populairste spellen. Een mooi relatiegeschenk voor zowel zakelijke partners als voor werknemers. Door de populariteit van het kaartspel, worden ze door veel mensen gebruikt. Een groot voordeel bij Promobee is dat de bedrukte speelkaarten al geleverd worden vanaf 50 stuks. Meer kan natuurlijk altijd.

Is er verschil in kwaliteit van de bedrukte speelkaarten?

Bedrukte speelkaarten van PromoBee worden geleverd in doosjes van kunststof of karton.  Dit geldt ook voor de dubbele serie speelkaarten. In deze doosjes zitten twee paar kaartspellen. De kaartspellen met grote symbolen hebben standaard een kartonnen doosje.

Waarom bedrukte speelkaarten?

Speelkaarten bedrukken is een goed relatiegeschenk. Bijna iedereen heeft ze wel in huis en gebruikt ze regelmatig tijdens een avondje kaarten. Daarom leuk om te geven als relatiegeschenk of kleinigheidje voor het personeel.

De kaarten worden allemaal op de rugzijde bedrukt, oftewel de achterkant van de kaart. Daarnaast kan het kartonnen doosje ook bedrukt worden in de huisstijl of met het logo. Tijdens het bestellen kunt u de keuze maken tussen de internationale speelkaarten of de nationale. Qua prijs geen verschil, alleen de letters veranderen. Bij de internationale kaarten zijn dit A-K-Q-J, de Nederlandse kaarten hebben A-H-V-B.

Wat kun je doen met bedrukte speelkaarten?

Met bedrukte speelkaarten zijn veel soorten spellen mogelijk. Bluf je vrienden af met een potje poker of zit elkaar dwars met een potje pesten. Ook een potje klaverjassen of hartenjagen met collega’s in de pauze kun je uitstekend doen met de bedrukte speelkaarten van PromoBee.

Service omtrent speelkaarten bedrukken

Relatiegeschenken zijn een blijvende herinnering voor de klant en het is voor de gever leuk om weg te geven. Uiteraard horen relatiegeschenken bedrukt te zijn met logo’s en in de huisstijl van een bedrijf.

Bij PromoBee maakt u online een design voor uw bedrukte speelkaarten. Hierna kijken wij naar de beste methode om te bedrukken. Zo weten wij dat we de beste kwaliteit leveren.Vindt u het lastig om zelf een ontwerp te maken?  Onze designers helpen graan met het ontwerpen van het mooiste relatiegeschenk.Na het uploaden van het logo ontvangt u binnen één uur een digitaal voorbeeld. Dit is een 3d-visualisatie waar u al goed kunt zien hoe de bedrukking eruit komt te zien. Indien gewest krijgt u een gratis sample per post.