Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Speelkaarten bedrukken

Speelkaarten bedrukt met uw eigen logo zijn het perfecte weggevertje tijdens beurzen, evenementen of campagnes. Bij PromoBee heeft u keuze uit verschillende speelkaarten, variërend in luxe. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de simpele, klassieke variant in een kartonnen doosje, maar ook vindt u bij PromoBee speelkaarten bedrukt met uw logo in een luxe doosje met twee spellen. Op welke manier verrast u uw relaties? Waar u ook voor zult kiezen, elke variant wordt bij Promobee altijd bedrukt in haarscherpe fotokwaliteit. Zo komt u altijd goed voor de dag.

Toon prijs

Toont alle 13 resultaten

Sorteer op

Speelkaarten bedrukken

Bedrukte speelkaarten met je logo zijn het perfecte weggevertje tijdens beurzen, evenementen, en campagnes. Daarnaast is het een relatiegeschenk of presentje dat vaak goed in de smaak valt. Je kunt kiezen tussen simpele, klassieke speelkaarten maar ook uit informatieve kaarten, kaarten in een kartonnen doosje óf in een luxe doosje. En vergeet niet dat het naast een tof geschenk, óók bijdraagt aan de marketing van je bedrijf.

Waarom een kaartenstet laten bedrukken?

Speelkaarten heeft iedereen wel in huis en ze worden gebruikt door jong en oud. Door de talloze spellen die gespeeld kunnen worden, is het een van de populairste spellen. Een mooi relatiegeschenk voor zowel zakelijke partners als voor werknemers. Door de populariteit van het kaartspel, worden ze door veel mensen gebruikt. 

Met andere woorden: met een bedrukt kaartenset zit je altijd safe. Daarnaast is de kans groot dat het écht gebruikt wordt. Hierdoor zullen de spelers van het spel nog jaren na de gift in aanraking komen met jouw merk.

De voordelen van speelkaarten bedrukken

Speelkaarten laten bedrukken is niet alleen ‘leuk’, maar het draagt echt wat bij voor je bedrijf. Hierbij de voordelen op een rijtje:

 • Personalisatie
  Door speelkaarten te bedrukken kun je je eigen ontwerpen, afbeeldingen, logo’s, teksten, of boodschappen toevoegen. Dit stelt je in staat om een kaartspel te creëren dat volledig aansluit bij jouw stijl, merk, of thema.

 • Merkpromotie
  Bedrukte speelkaarten zijn een effectieve manier om je merknaam, logo, of boodschap te verspreiden. Je kunt ze gebruiken als promotieartikel op evenementen, beurzen, of in marketingcampagnes om de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten.

 • Educatieve doeleinden
  Speelkaarten kunnen worden gebruikt als educatief hulpmiddel voor kinderen en volwassenen. Voeg educatieve elementen toe, zoals cijfers, letters, woorden, of feiten, om leerzame kaartspellen te creëren.

 • Gelegenheidsgeschenken
  Gepersonaliseerde speelkaarten zijn perfect als cadeau voor speciale gelegenheden zoals verjaardagen, jubilea, bruiloften, of bedrijfsfeesten. Het geeft een persoonlijk tintje aan het geschenk en wordt gewaardeerd door de ontvangers.

Of het nu gaat om pokerkaarten, speelkaarten voor kaartspellen zoals bridge, klaverjassen, of speciale kaarten voor een uniek kaartspel, het bedrukken van speelkaarten biedt super veel mogelijkheden.

 

Hoe worden de kaarten bedrukt?

De kaarten worden allemaal op de rugzijde bedrukt, oftewel de achterkant van de kaart. Daarnaast kan het kartonnen doosje ook bedrukt worden in de huisstijl of met het logo. Tijdens het bestellen kun je de keuze maken tussen de internationale speelkaarten of de nationale. Qua prijs geen verschil, alleen de letters veranderen. Bij de internationale kaarten zijn dit A-K-Q-J, de Nederlandse kaarten hebben A-H-V-B.

De meeste speelkaarten kun al vanaf 25 stuks laten bedrukken. Dit maakt het een haalbare optie, zelfs voor kleinere bedrijven, scholen of organisaties met een beperkter budget. Het stelt je in staat om een gepersonaliseerd kaartspel te creëren zonder dat je grote hoeveelheden kaarten hoeft te bestellen.

De mogelijkheden op een rijtje

Je hebt de keuze uit verschillende soorten kaarten van verschillend materiaal en met verschillende opdrukken. Hierbij alle mogelijkheden op een rijtje:

Kortom: hoe je jouw kaarten ook wil bedrukken en wat voor kaartje je ook wil, het is mogelijk. Mocht je specifieke wensen hebben? Laat het dan weten via ons contactformulier of bel direct naar 0528-851155.

Pakje speelkaarten met logo

Voor bedrijven bieden bedrukte speelkaarten een toffe manier om hun merk te promoten. Ze kunnen worden gebruikt als relatiegeschenken, weggeefacties op evenementen of zelfs als onderdeel van een marketingcampagne. Het ontwerpen van speelkaarten die passen bij het imago en de waarden van het bedrijf kan een opvallende manier zijn om blijvende indrukken bij klanten en partners achter te laten.

Is er verschil in kwaliteit van de bedrukte speelkaarten?

Bedrukte speelkaarten van PromoBee worden geleverd in doosjes van kunststof of karton. Dit geldt ook voor de dubbele serie speelkaarten. In deze doosjes zitten twee paar kaartspellen. De kaartspellen met grote symbolen hebben standaard een kartonnen doosje.

Hoewel de kartonnen doosjes minder lang meegaan dan de kunststof doosjes, is de kwaliteit van beide items uitstekend. Voor je een grote bestelling plaatst, kun je altijd een sample krijgen, zodat je het zelf kunt zien en voelen.

Service omtrent speelkaarten bedrukken

Relatiegeschenken zijn een blijvende herinnering voor de klant en het is voor de gever leuk om weg te geven. Uiteraard horen relatiegeschenken bedrukt te zijn met logo’s en in de huisstijl van een bedrijf.

Bij PromoBee maak je online een design voor de bedrukte speelkaarten. Hierna kijken wij naar de beste methode om te bedrukken. Zo weten wij dat we de beste kwaliteit leveren. Vind je het lastig om zelf een speelkaartenontwerp te maken? Onze designers helpen graan met het ontwerpen. 

Na het uploaden van het logo ontvangt je binnen één uur een digitaal voorbeeld. Dit is een 3d-visualisatie waar je al goed ziet hoe de bedrukking eruit komt te zien. Als je wil, krijg je ook een gratis sample per post.