Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Buitenspellen

Spelletjes voor buiten zijn een gegarandeerd succes. Voor jong en oud heeft PromoBee de leukste spellen in haar assortiment. Speciaal voor buiten hebben we onder andere badmintonsets, balspelletjes en jeu de boules. PromoBee is specialist in het bedrukken van relatiegeschenken. Zo ook de buitenspellen van PromoBee te bedrukken in Fullcolour. De bedrukking is in haarscherpe fotokwaliteit en volledig naar eigen wens. Bekijk snel onze buitenspellen en kies het bedrukte spel dat het best bij jouw bedrijf past. Ben je er nog niet uit wat de mooiste bedrukking is? Onze designers staan voor je klaar. Neem contact op met onze designafdeling via info@promobee.nl of bel voor snel en persoonlijk advies naar 0528- 85 11 55.

Toon prijs

Toont alle 5 resultaten

Sorteer op

Buitenspellen bedrukken

Geschikt voor op het strand, in de tuin of op het schoolplein. De bedrukte buitenspellen van PromoBee zijn voor jong en oud. Bedruk nu jouw badmintonset of Jeu de boules set met eigen logo of ontwerp. Leuk als relatiegeschenk of juist om te gebruiken op scholen of kinderdagverblijven. Advies nodig? Neem gerust contact op voor gratis, persoonlijk advies.

Custom made spellen

Spelletjes zijn het ultieme middel voor ontspanning en daarbij train je ook nog eens je hersenen. Maar wist je dat een spel een leuke manier is om bijvoorbeeld kennis met elkaar te maken. Het is een goede ijsbreker en je komt direct meer over elkaar te weten. PromoBee heeft een ruim assortiment van deze spelletjes en bedrukt ze ook nog eens. Naast de standaard bedrukte spellen, zoals kaartspellen, hebben we ook nog custom made speelkaarten. Hiermee kun je jouw eigen spel samenstellen. Neem snel een kijkje in ons assortiment van onze custom made speelkaarten. Wil je meer weten over deze spellen of advies over cutom made speelkaarten? Onze klantenservice staat voor je klaar

Service omtrent speelkaarten bedrukken

Relatiegeschenken zijn een blijvende herinnering voor de klant en het is voor de gever leuk om weg te geven. Uiteraard horen relatiegeschenken bedrukt te zijn met logo’s en in de huisstijl van een bedrijf. Bij PromoBee maak je online een design voor jouw bedrukte speelkaarten. Hierna kijken wij naar de beste methode om te bedrukken. Zo weten wij dat we de beste kwaliteit leveren. Vind je het lastig om zelf een ontwerp te maken?  Onze designers helpen graag met het ontwerpen van het mooiste relatiegeschenk. Na het uploaden van het logo ontvang je binnen één uur een digitaal voorbeeld. Dit is een 3d-visualisatie waar je al goed kunt zien hoe de bedrukking eruit komt te zien. Indien gewest krijg je een gratis sample per post.