Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Jenga bedrukken

Jenga Stapelspel bedrukken?

Jenga spel bedrukken? Samen bouwen aan iets leuks. Jenga spellen bedrukken we al vanaf 10 stuks. Het bedrukken van een Jenga-spelletje kan een geweldige manier zijn om een persoonlijk tintje toe te voegen aan dit populaire spel. Als je een  Jenga-spel wilt laten bedrukken.

Toon prijs

Toont alle 5 resultaten

Sorteer op

Jenga Spel bedrukken?

Wilt u iets leuks weggeven iets wat blijvend is dan is een jenga spel met opdruk een leuk relatiegeschenk.  Samen bouwen aan iets moois. Of samen de verbinding opzoeken. We bedrukken op zowel de duurzame katoenen tasjes van het jenga spel als op de doos. Heeft u zelf een idee we ontwikkelen ook samen met u graag een uniek bedrukt Jenga spel.

Jenga spel bedrukken kleine oplage

We bedrukken jenga spellen al vanaf 10 stuks.  Jenga spellen kunnen we bedrukt ook snel leveren. We hebben verschillende modellen. Een bedrukt jenga spel valt bij iedereen in de de smaak van jong tot oud.

Heeft u speciale wensen voor een bedrukt jenga spel neem dan contact met ons op.

Wat is jenga?

Jenga is een populair gezelschapsspel dat bestaat uit een toren van houten blokken. Het spel is bedoeld voor twee of meer spelers en is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Het doel van het spel is om blokken uit de toren te verwijderen en ze boven op de toren te plaatsen, één blok per beurt, zonder de toren te laten instorten.

De Jenga-set bestaat uit 54 rechthoekige blokken, meestal gemaakt van hout. De blokken worden in een torenvorm gestapeld, waarbij elke laag uit drie blokken bestaat die haaks op elkaar zijn geplaatst. De volgende laag wordt bovenop de vorige laag geplaatst, maar in een andere richting. Dit zorgt voor een stabiele maar toch onstabiele structuur.

Tijdens het spel moeten de spelers om de beurt een blok uit de toren verwijderen en bovenop de toren plaatsen. Ze kunnen alleen blokken uit de bovenste lagen kiezen, zonder de hele toren te verstoren. Naarmate het spel vordert, wordt de toren steeds instabieler, waardoor het lastiger wordt om blokken te verwijderen en te plaatsen zonder dat de toren omvalt.

Het spel gaat door totdat de toren instort. De speler die als laatste een blok heeft geplaatst voordat de toren omviel, wordt als verliezer beschouwd. Jenga vereist evenwicht, strategie en een vaste hand, waardoor het een spannend en uitdagend spel is om te spelen. Het is een geweldige keuze voor feestjes, familiebijeenkomsten of gewoon voor een gezellige spelavond met vrienden.

Jenga bedrukken en weggeven

Het weggeven van een Jenga-spelletje is een geweldig idee, en het kan een leuk en attent geschenk zijn voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, feestdagen, jubilea of als bedankje aan medewerkers of klanten. Hier zijn enkele stappen om het proces soepel te laten verlopen:

  1. Kies het Jenga-spel: Er zijn goedkope Jenga-spelletjes die bedrukt kunnen worden op het tasje. Ook hebben we enkele luxe jenga spellen waarbij de houten kist of doos van het jenga spel bedrukt kan worden. Ernaast ontwikkelen we samen met de klant ook Jenga spellen op maat geven.
  2. Personaliseer het spel (optioneel): Als je het cadeau extra speciaal wilt maken, kun je ervoor kiezen om het Jenga-spel te personaliseren door het te bedrukken met een naam, boodschap of logo van de ontvanger. Dit kan je doen via een gespecialiseerde drukkerij of online winkel.
  3. Voeg een kaart of brief toe: Schrijf een persoonlijke kaart of brief om je waardering uit te drukken en uit te leggen waarom je dit cadeau hebt gekozen voor de ontvanger. Een handgeschreven boodschap voegt een persoonlijk tintje toe aan het geschenk.
  4. Verpak het cadeau: Pak het Jenga-spel in met cadeaupapier of in een volledig beddrukte doos die volledig te bedrukken is. Vergeet niet om de kaart of brief toe te voegen aan het cadeau.
  5. Geef het cadeau: Overhandig het bedrukte Jenga-spel persoonlijk aan de ontvanger als je de mogelijkheid hebt. Anders kunnen wij het jenga cadeau ook per post voor u versturen.
  6. Optioneel: speel samen: Als je de kans hebt, kun je het bedrukte  Jenga-spel ter plekke spelen met de ontvanger en andere aanwezigen. Het samen spelen van het spel voegt een leuke en interactieve dimensie toe aan het cadeau.

Onthoud dat het weggeven van een bedrukt Jenga-spel niet alleen een leuk cadeau is, maar ook een manier om samen plezier te hebben en mooie herinneringen te creëren.