Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Memory & kwartet

Origineel geschenk of als creatieve marketingactie. Bedrukte memory spellen zijn de geheugentrainer voor jouw klanten, relaties of medewerkers. Alle spelletjes van PromoBee zijn te bedrukken, zo ook onze memory spellen. Het leuke aan memory is dat ze helemaal custom made zijn. Je kunt zowel de voorkant als achterkant bedrukken. Laat nu jouw memory bedrukken met een logo of tekst naar keuze. Onze bedrukkingen zijn in haarscherpe fotokwaliteit. Fullcolour behoort ook nog tot de mogelijkheden. Bekijk snel memory spellen en kies het bedrukte spel dat het best bij jouw bedrijf past. Ben je er nog niet uit wat de mooiste bedrukking is? Onze designers staan voor je klaar. Neem contact op met onze designafdeling via info@promobee.nl of bel voor snel en persoonlijk advies naar 0528- 85 11 55.

Toon prijs

Toont alle 8 resultaten

Sorteer op

Kaartspellen voor bedrijven en instellingen

Wanneer je aan spelletjes denkt, denk je vast niet aan bedrijven of andere instellingen. Echter, niets is minder waar. De custom made memory-spellen  zijn helemaal naar eigen inzicht te ontwerpen. Niet alleen met een eigen logo, maar ook het spel is helemaal zelf te ontwerpen. Denk bijvoorbeeld aan een talentenspel. Helemaal van deze tijd is een spel ter kennismaking met het bedrijf of een teambuildingsspel. Nu het de norm is om thuis te werken, is het voor werknemers lastig om feeling bij het bedrijf te krijgen. Met de bedrukte custom made speelkaarten help jij je werknemers om op een ludieke manier elkaar beter te leren kennen.

Memory bedrukken

Met het spel memory train je je hersenen. Je moet immers afbeeldingen onthouden. Maar wist je dat je de memory spellen van PromoBee helemaal kunt personaliseren? Je kunt er eigen logo’s op bedrukken, maar ook eigen afbeeldingen. Ideaal voor bedrijven die een ludieke kennismaking willen organiseren. Daarnaast kun je voor het klassieke memory spel kiezen, maar dan met een logo op de achterkant. De memory spellen van Promobee zijn helemaal custom made en te maken naar eigen wens. Advies nodig? Neem dan contact op met de klantenservice.

Memory-spelletjes bedrukken

Memory-spelletjes zijn populaire en uitdagende gezelschapsspellen die de hersenen actief houden en het geheugen trainen. Ze zijn niet alleen geliefd bij kinderen, maar ook bij volwassenen van alle leeftijden. Als je op zoek bent naar een origineel en gepersonaliseerd cadeau of promotieartikel, is het bedrukken van memory-spelletjes een uitstekende keuze.

Bijzonder aan memory-spelletjes is dat je ze kunt personaliseren met je eigen afbeeldingen, logo’s of ontwerpen. Of je nu een bedrijf hebt dat op zoek is naar een uniek relatiegeschenk of een organisatie die op zoek is naar een leuk item om weg te geven op evenementen, het bedrukken van memory-spelletjes met je merk of boodschap zal zeker de aandacht trekken.

Kwartet spel bedrukken?

Kwartet is een klassiek kaartspel dat veel plezier en interactie biedt voor spelers van alle leeftijden. Het doel is om setjes van vier kaarten met dezelfde categorie te verzamelen. Als je op zoek bent naar een origineel en gepersonaliseerd cadeau, promotieartikel, of educatief hulpmiddel, dan is het bedrukken van kwartet spellen een uitstekende keuze.

Het bedrukken van kwartet spellen met je eigen afbeeldingen, logo’s of ontwerpen geeft je de mogelijkheid om een uniek product te creëren dat aansluit bij jouw merk, boodschap of doelgroep. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, een schoolproject of een verjaardagsfeestje, gepersonaliseerde kwartet spellen zijn een geweldige manier om je boodschap over te brengen en tegelijkertijd een blijvende indruk achter te laten.

Memory of kwartet bedrukken voordelen

Het bedrukken van memory- of kwartet spelletjes biedt talloze voordelen, waaronder:

  1. Merkpromotie: Door je logo of merknaam op de spelletjes te bedrukken, vergroot je de naamsbekendheid en versterk je de associatie van je merk met leuke en positieve ervaringen.
  2. Persoonlijke geschenken: Geef gepersonaliseerde memory of kwartet spelletjes als geschenken aan medewerkers, klanten, of op speciale gelegenheden zoals jubilea of verjaardagen. Het creëert een persoonlijke band en laat zien dat je moeite hebt gedaan om iets unieks te geven.
  3. Educatieve doeleinden: Memory-spelletjes zijn niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Je kunt ze bedrukken met educatieve afbeeldingen, letters, cijfers, of andere leerzame elementen om kinderen te helpen bij het leren en ontwikkelen van hun vaardigheden.
  4. Beurzen en evenementen: Als je deelneemt aan beurzen, conferenties of andere evenementen, zijn bedrukte memory-spelletjes een geweldige manier om de aandacht te trekken en bezoekers naar je stand te lokken.

Memory of kwartet Bedrukken vanaf 25 stuks

Het goede nieuws is dat je memory-spelletjes of kwartet al vanaf 25 stuks kunt bedrukken. Dit maakt het een toegankelijke optie, zelfs voor kleine bedrijven of organisaties met een beperkt budget.

Of je nu kiest voor het bedrukken van memory-spelletjes voor promotionele doeleinden, als relatiegeschenk, of voor educatieve doeleinden, je zult merken dat deze gepersonaliseerde spelletjes een blijvende indruk zullen achterlaten bij de ontvangers. Het is een leuke en effectieve manier om je boodschap over te brengen en tegelijkertijd een glimlach op het gezicht van mensen te toveren.

Bedrukte spellen van PromoBee

Een spel met een eigen ontwerp bedrukt is leuk om weg te geven aan jong en oud. PromoBee heeft allerlei spellen die je kunt laten bedrukken met een eigen design. Denk bijvoorbeeld aan domino, mikado of schaaksets. Spelletjes zijn het perfecte middel om te ontspannen en hoe leuk is het dan dat jouw eigen logo of design op deze spellen staat? Met de bedrukte spellen van PromoBee heb je een origineel relatiegeschenk of misschien wel een tof geschenk aan je medewerkers. Laat nu jouw eigen spel bedrukken met een logo of tekst naar keuze. Onze bedrukkingen zijn in haarscherpe fotokwaliteit. Fullcolour behoort ook nog tot de mogelijkheden. Bekijk snel memory spellen en kies het bedrukte spel dat het best bij jouw bedrijf past. Ben je er nog niet uit wat de mooiste bedrukking is? Onze designers staan voor je klaar. Neem contact op met onze designafdeling via info@promobee.nl of bel voor snel en persoonlijk advies naar 0528- 85 11 55.