Snel advies 0528 - 85 11 55

Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Memory & kwartet

Origineel geschenk of als creatieve marketingactie. Bedrukte memory spellen zijn de geheugentrainer voor jouw klanten, relaties of medewerkers. Alle spelletjes van PromoBee zijn te bedrukken, zo ook onze memory spellen. Het leuke aan memory is dat ze helemaal custom made zijn. Je kunt zowel de voorkant als achterkant bedrukken. Laat nu jouw memory bedrukken met een logo of tekst naar keuze. Onze bedrukkingen zijn in haarscherpe fotokwaliteit. Fullcolour behoort ook nog tot de mogelijkheden. Bekijk snel memory spellen en kies het bedrukte spel dat het best bij jouw bedrijf past. Ben je er nog niet uit wat de mooiste bedrukking is? Onze designers staan voor je klaar. Neem contact op met onze designafdeling via info@promobee.nl of bel voor snel en persoonlijk advies naar 0528- 85 11 55.

Toon prijs

Toont alle 5 resultaten

Sorteer op

Kaartspellen voor bedrijven en instellingen

Wanneer je aan spelletjes denkt, denk je vast niet aan bedrijven of andere instellingen. Echter, niets is minder waar. De custom made memory-spellen  zijn helemaal naar eigen inzicht te ontwerpen. Niet alleen met een eigen logo, maar ook het spel is helemaal zelf te ontwerpen. Denk bijvoorbeeld aan een talentenspel. Helemaal van deze tijd is een spel ter kennismaking met het bedrijf of een teambuildingsspel. Nu het de norm is om thuis te werken, is het voor werknemers lastig om feeling bij het bedrijf te krijgen. Met de bedrukte custom made speelkaarten help jij je werknemers om op een ludieke manier elkaar beter te leren kennen.

Memory bedrukken

Met het spel memory train je je hersenen. Je moet immers afbeeldingen onthouden. Maar wist je dat je de memory spellen van PromoBee helemaal kunt personaliseren? Je kunt er eigen logo’s op bedrukken, maar ook eigen afbeeldingen. Ideaal voor bedrijven die een ludieke kennismaking willen organiseren. Daarnaast kun je voor het klassieke memory spel kiezen, maar dan met een logo op de achterkant. De memory spellen van Promobee zijn helemaal custom made en te maken naar eigen wens. Advies nodig? Neem dan contact op met de klantenservice.

Bedrukte spellen van PromoBee

Een spel met een eigen ontwerp bedrukt is leuk om weg te geven aan jong en oud. PromoBee heeft allerlei spellen die je kunt laten bedrukken met een eigen design. Denk bijvoorbeeld aan domino, mikado of schaaksets. Spelletjes zijn het perfecte middel om te ontspannen en hoe leuk is het dan dat jouw eigen logo of design op deze spellen staat? Met de bedrukte spellen van PromoBee heb je een origineel relatiegeschenk of misschien wel een tof geschenk aan je medewerkers. Laat nu jouw eigen spel bedrukken met een logo of tekst naar keuze. Onze bedrukkingen zijn in haarscherpe fotokwaliteit. Fullcolour behoort ook nog tot de mogelijkheden. Bekijk snel memory spellen en kies het bedrukte spel dat het best bij jouw bedrijf past. Ben je er nog niet uit wat de mooiste bedrukking is? Onze designers staan voor je klaar. Neem contact op met onze designafdeling via info@promobee.nl of bel voor snel en persoonlijk advies naar 0528- 85 11 55.