Snel advies: 0528 - 85 11 55

Gratis digitaal ontwerp

Gratis verzending

Gratis sample

Toon filters

Bedrukte Waterflesjes

Bent u op zoek naar waterflesjes? Wij leveren waterflesjes, bedrukt of onbedrukt. De keuze tussen verschillende modellen, kleuren en doppen is aan u. Het eventueel bedrukken van het etiket zorgt voor een professionele uitstraling en zorgt er bovendien voor dat veel mensen uw reclame-uiting zien. Denk eens aan bedrukte waterflesjes tijdens een evenement, beurs of congres.  Selecteer hieronder uw model, dop kleur en gewenste aantal waterflesjes en u ontvangt binnen één minuut een offerte in uw mailbox. Heeft u advies nodig bij uw keuze? Neem dat contact op met onze water specialisten. Levertijd in de meeste gevallen binnen 2-3 werkdagen mogelijk.

Toon prijs

Toont alle 6 resultaten

Sorteer op

Waterflesjes bedrukken

Wij kunnen waterflesjes bedrukken in elk ontwerp. U mag bij ons zelf een ontwerp aanleveren maar wij kunnen u hier ook in ontzien. Uw ontwerp wordt gedrukt in full colour en haarscherpe fotokwaliteit op gelamineerde etiketten voor een perfect resultaat. De stevige lamineerlaag zorgt ervoor dat de etiketten bestand zijn tegen vervagen, krassen en zelfs water.

Deze waterflesjes kunt u al vanaf 48 stuks bestellen. Ook kunnen wij binnen drie dagen leveren met elk ontwerp. Onze waterflesjes kun je voor vele gelegenheden gebruiken.

Waterflesjes voor bruiloften

Water drinkt iedereen, dus een waterflesje met een persoonlijke touch is altijd een goed trouwbedankje. U kunt de waterflesjes bijvoorbeeld voorzien van een etiket dat u helemaal naar eigen wens heeft ontworpen. Zo ontstaat een uniek en verfrissend bruiloftscadeau met uw eigen artwork! U kunt het etiket bijvoorbeeld laten bedrukken met:

  • Een mooie bruidsfoto
  • De naam van u en uw partner
  • De datum van uw bruiloft
  • Een leuke of grappige spreuk over het huwelijk

Waterflesjes voor winkels en retail

Het werven van vaste klanten is een van de belangrijkste doelstellingen van een winkelier of retailer. Een bedrukt flesje water kan daarbij helpen. Het binden van klanten biedt namelijk de beste kans op het verhogen van inkomsten en dus op het behalen van meer winstgevendheid van een winkel.

Waterflesjes voor sportevenementen

Op elk sportevenement is de aanwezigheid van water een must. Flesjes water op een sportevenement, zoals een hardloopwedstrijd, marathon of  een wielerwedstrijd, komen dus erg goed van pas en zullen vrijwel nooit ongebruikt weggegooid worden.

Waterflesjes bedrukken voor beurzen en congressen

Een congres of beurs is de perfecte locatie om uw bedrijf te promoten en om naamsbekendheid te creëren. Niet is namelijk zo krachtig als live communicatie. Een bedrukt waterflesje kan daarbij helpen.

Om potentiële klanten te werven, wilt u daarom een goede indruk achterlaten bij bezoekers van uw congresstand of beursstand. Een mooi spandoek, een roll-up banner en informatieve flyers of posters zijn hierbij cruciaal, maar u kunt uw bezoekers ook een leuk presentje meegeven.

Komt u er niet helemaal uit met het ontwerp van uw etiket of heeft u nog vragen? Neem dan contact op via T. 0528-851155 of mail: info@promobee.nl. Onze waterspecialisten en designers helpen u graag!

 

TEMPLATE 330ML