Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Custom made speelkaarten

Spelletjes zijn het ultieme middel voor ontspanning en daarbij train je ook nog eens je hersenen. Maar wist je dat een spel een leuke manier is om bijvoorbeeld kennis met elkaar te maken. Het is een goede ijsbreker en je komt direct meer over elkaar te weten. PromoBee heeft een ruim assortiment van deze spelletjes en bedrukt ze ook nog eens. Naast de standaard bedrukte spellen, zoals kaartspellen, hebben we ook nog custom made speelkaarten. Hiermee kun je jouw eigen spel samenstellen. Neem snel een kijkje in ons assortiment van onze custom made speelkaarten. Wil je meer weten over deze spellen of advies over cutom made speelkaarten? Onze klantenservice staat voor je klaar. Neem contact op via 0528-851155 of via info@promobee.nl

Toon prijs

Toont alle 5 resultaten

Sorteer op

Spellen voor bedrijven en instellingen

Wanneer je aan spelletjes denkt, denk je vast niet aan bedrijven of andere instellingen. Echter, niets is minder waar. De custom made spelletjes zijn helemaal naar eigen inzicht te ontwerpen. Niet alleen met een eigen logo, maar ook het spel is helemaal zelf te ontwerpen. Denk bijvoorbeeld aan een talentenspel. Helemaal van deze tijd is een spel ter kennismaking met het bedrijf of een teambuildingsspel. Nu het de norm is om thuis te werken, is het voor werknemers lastig om feeling bij het bedrijf te krijgen. Met de bedrukte custom made speelkaarten help jij je werknemers om op een ludieke manier elkaar beter te leren kennen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met onze klantenservice.

Verschillende  bedrukte custom made spellen

PromoBee heeft een ruim assortiment aan bedrukte spellen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Speelkaarten: Speelkaarten zijn geschikt voor jong en oud. Daarbij kun je er meerdere soorten spellen mee spelen. PromoBee heeft met meer dan 8 varianten speelkaarten een ruim assortiment.
  • Memory & kwartet: Wie heeft dit spel nou niet gespeeld. Met memory train je jouw hersens. Des te leuker met bedrukking van PromoBee. Je kunt namelijk zowel de voorkant als achterkant bedrukken. Zo ontwerp jij je eigen memory of kwartetspel.
  • Buitenspellen: Ideaal voor bijvoorbeeld scholen of sportcentra zijn onze buitenspellen. Variërend van Jeu de Boules tot badmintonsets en allemaal te bedrukken met eigen design.

Eigen kaartspel laten maken?

Het laten maken van je eigen kaartspel is een opwindende en creatieve manier om een uniek product te creëren dat perfect aansluit bij jouw visie, merk, of boodschap. Of je nu een origineel relatiegeschenk wilt geven, een promotieartikel nodig hebt, een educatief hulpmiddel wilt ontwikkelen, of gewoon een persoonlijk kaartspel wilt maken voor vrienden en familie, het laten maken van je eigen kaartspel vanaf 25 stuks biedt een scala aan mogelijkheden.

Kaartspel op maat laten maken?

Wanneer je je eigen kaartspel laat maken, kun je volledig op maat gemaakte kaarten creëren met je eigen ontwerpen, afbeeldingen, logo’s, teksten, of illustraties. Dit stelt je in staat om een kaartspel te ontwerpen dat helemaal past bij jouw wensen en behoeften. Of je nu een traditioneel kaartspel wilt met standaard speelkaarten, of een innovatief en thematisch kaartspel met speciale regels en kaarten, de keuze is aan jou!

Eigen kaartspel uitbrengen?

Het laten maken van je eigen kaartspel biedt een wereld van mogelijkheden om je creativiteit de vrije loop te laten en iets unieks en speciaals te creëren. Of je nu op zoek bent naar een gepersonaliseerd zakelijk geschenk, een educatief hulpmiddel, of gewoon een leuk en uniek kaartspel voor plezier en vermaak, je eigen kaartspel zal zeker indruk maken op degenen die het ontvangen. Dus ga aan de slag en maak jouw eigen kaartspel dat een blijvende impact zal hebben op iedereen die het speelt!

Custom made spellen bedrukken

Relatiegeschenken zijn een blijvende herinnering voor de klant en het is voor de gever leuk om weg te geven. Uiteraard horen relatiegeschenken bedrukt te zijn met logo’s en in de huisstijl van een bedrijf. Echter, bij de custom made spellen ontwerp je niet alleen de opdruk. Je ontwerpt het spel namelijk helemaal zelf. Bij PromoBee maak je online een design voor jouw bedrukte speelkaarten. Hierna kijken wij naar de beste methode om te bedrukken. Zo weten wij dat we de beste kwaliteit leveren. Vind je het lastig om zelf een ontwerp te maken?  Onze designers helpen graag met het ontwerpen van het mooiste relatiegeschenk. Na het uploaden van het logo ontvang je binnen één uur een digitaal voorbeeld. Dit is een 3d-visualisatie waar je al goed kunt zien hoe de bedrukking eruit komt te zien. Indien gewest krijg je een gratis sample per post.