Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Kubb Spel bedrukken

Kubb Spel bedrukken?

Het laten bedrukken van een Kubb spel is een uitstekende manier om een persoonlijke en unieke draai te geven aan dit populaire Scandinavische werpspel. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, een familiebijeenkomst, een bruiloft of een andere gelegenheid, een bedrukt Kubb spel zal zeker indruk maken op de deelnemers en een blijvende herinnering creëren. Bedrukte Kubb spellen zijn al leverbaar vanaf 10 stuks.

Toon prijs

Toont alle 2 resultaten

Sorteer op

 • Houten Kubb spel bedrukken

  • Vanaf 10 stuks
  • Verkrijgbaar in 5 kleuren
  • Bedrukking in haarscherpe fotokwaliteit
  Vanaf  14,95
  Bekijk product
 • Kubb spel bedrukken

  • Vanaf 10 stuks
  • Verkrijgbaar in 2 kleuren
  • Bedrukking in haarscherpe fotokwaliteit
  Vanaf  13,95
  Bekijk product

Kubb Spel Bedrukken

In de wereld van buitenactiviteiten en gezellig samenzijn, steekt één spel er met kop en schouders bovenuit: Kubb. Dit oude Scandinavische werpspel, ook wel bekend als “Viking Schaak,” heeft de harten van mensen over de hele wereld veroverd. Maar wat als je nu de mogelijkheid had om dit klassieke spel een persoonlijke en unieke draai te geven? Dat is precies waarom Kubb Spel Bedrukken vanaf 10 stuks een geweldig idee is voor elk evenement.

Wat is Kubb

Kubb is van nature een spel dat draait om plezier, teamwerk en strategie. Deelnemers gooien houten stokken om houten blokken neer te halen en uiteindelijk de “koning” in het midden van het speelveld omver te werpen. Nu stel je voor dat je deze houten blokken en stokken kunt personaliseren met je eigen logo, tekst of afbeeldingen. Dat is waar het idee van Kubb Spel Bedrukken om de hoek komt kijken.

Of je nu een bedrijfsuitje, een familiebijeenkomst, een bruiloft of een ander evenement organiseert, gepersonaliseerde Kubb spellen kunnen een onvergetelijke indruk achterlaten. Je kunt het spel aanpassen aan de thema’s en doelen van je evenement. Denk bijvoorbeeld aan het bedrukken van bedrijfslogo’s voor teambuildingactiviteiten, het gebruik van familiefoto’s voor een persoonlijke touch op een familiereünie of het toevoegen van trouwdatum en initialen voor een uniek huwelijksgeschenk.

Kubb Bedrukken vanaf 10 stuks

Het beste deel is dat Kubb Spel Bedrukken beschikbaar is vanaf 10 stuks. Dit maakt het toegankelijk voor zowel kleine als grote groepen. Het is niet alleen een geweldige manier om mensen samen te brengen, maar ook een effectieve manier om je merk, boodschap of herinnering te verspreiden.

Waarom Kubb bedrukken?

Kubb verbind. Als je op zoek bent naar een unieke en boeiende toevoeging aan je evenement, overweeg dan zeker om Kubb Spellen te laten bedrukken vanaf 10 stuks. Het biedt een op maat gemaakte ervaring die de deelnemers zullen koesteren, terwijl het tegelijkertijd een blijvende indruk achterlaat. Of het nu gaat om het versterken van teambanden, het creëren van familieherinneringen of het promoten van je merk, bedrukte Kubb spellen zijn de perfecte keuze.

 

Kubb Spel in kerstpakket

In de wereld van zakelijke relaties en partnerschappen is het belangrijk om op te vallen en een blijvende indruk achter te laten. Als het aankomt op relatiegeschenken, is het zoeken naar iets dat zowel uniek als betekenisvol is een taak op zich. Hier komt het idee van een bedrukt Kubb spel als relatiegeschenk om de hoek kijken, en het belichaamt precies datgene wat je zoekt: originaliteit, interactie en blijvende waarde.

Een Kubb spel is niet zomaar een geschenk; het is een uitnodiging tot samenwerking, strategie en plezier. Het spel heeft zijn wortels in Scandinavië en heeft een wereldwijde aantrekkingskracht vanwege zijn eenvoudige maar boeiende aard. Het draait om het omverwerpen van houten blokken met houten stokken, terwijl het doel is om de “koning” in het midden te veroveren. Dit spel stimuleert teambuilding, competitie en een gezonde dosis vermaak.

Stel je nu voor dat dit Kubb spel wordt gepersonaliseerd met het logo van je bedrijf, een inspirerende slogan of een speciale boodschap voor je zakelijke relaties. Het wordt niet alleen een leuk spel, maar ook een tastbare herinnering aan de samenwerking en partnerschap die je deelt. Dit geschenk toont niet alleen je waardering, maar toont ook dat je bereid bent om verder te gaan dan de gebruikelijke geschenken om een diepgaandere connectie te creëren.

Kubb als realatiegeschenk

Het weggeven van een bedrukt Kubb spel als relatiegeschenk heeft verschillende voordelen. Ten eerste is het uniek en opvallend, waardoor het de ontvangers bijblijft. Ten tweede biedt het een gelegenheid voor interactie en teambuilding, wat het netwerken en de samenwerking versterkt. Bovendien blijft het spel een tijdloos item dat steeds opnieuw kan worden gespeeld, waardoor de herinnering aan je bedrijf levend blijft.