Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Verbod op wegwerp koffiebekers vanaf 2023: bestel nu uw bedrukte koffiekopjes

Koffiebekers en koffiemokken bedrukken was al een goed idee als relatiegeschenk of promotieartikel, maar inmiddels is er ook een praktische reden om hiervoor te kiezen. Vanaf juli 2021 is single use plastic (plastic dat je maar een enkele keer gebruikt) in de ban gedaan. Daarnaast is besloten dat vanaf 2023 wegwerp koffiebekers verboden worden. In plaats daarvan zult u op kantoor gebruik moeten maken van afwasbare of recyclebare koffiebekers. Dit is een grote verandering voor menig kantoor. Gelukkig kan PromoBee u helpen om deze switch te maken. Hieronder vertellen we u meer over dit verbod, de gevolgen hiervan en waarom goedkoop mokken bedrukken bij PromoBee de beste oplossing is voor dit probleem.

De impact van het verbod op wegwerp koffiebekers

De laatste jaren dragen we allemaal zo ons steentje bij om klimaatverandering en de opwarming van de aarde tegen te gaan. Daarnaast worden er door overheden over de hele wereld steeds meer maatregelen genomen die het gebruik van wegwerpplastic tegengaan. Wegwerpplastic komt te vaak in de natuur terecht als zwerfaval. We hebben bijvoorbeeld allemaal wel eens de beelden gezien van de plastic soep, de enorme hoeveelheid plastic die in de oceanen terecht is gekomen. Dat is schadelijk voor mens, dier en milieu. Verandering is nodig, maar deze veranderingen zullen invloed hebben op u en uw werkomgeving.

Gevolgen van het verbod op wegwerp koffiebekers voor uw kantoor

Door kerstartikelen te bedrukken met bijvoorbeeld de naam en het logo van uw bedrijf, tovert u deze items om tot promotieartikelen. Het doel hierbij is om te kiezen voor kerst relatiegeschenken die vaak gebruikt worden. Zo

Er zijn een aantal sectoren die veranderingen moeten ondergaan om aan de nieuwe wetten te kunnen voldoen. Goede voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld horecagelegenheden en de evenementenbranche. Dit begon al in 2021, met het verbod op single use plastic. In plaats van plastic rietjes moest men de overstap maken naar rietjes die gemaakt zijn van duurzame materialen. Het verdwijnen van de koffiebekers zal, naast deze branches, ook een flinke impact hebben op kantoren.

Zo ook uw kantoor. Wegwerp koffiebekers zijn voorzien van een dunne laag plastic. Omdat men wil voorkomen dat plastic objecten als zwerfafval eindigen, worden deze bekers in de ban gedaan. De kans is groot dat u ook gebruik maakt van de standaard wegwerp koffiebekers die de norm zijn op de werkvloer. In plaats van deze koffiebekertjes dient uw kantoor voor 2023 de overstap te maken naar afwasbare of recyclebare bekertjes. Vanaf 2023 dienen 75% van de koffiebekertjes ingezameld te worden voor recycling. Dit percentage wordt per jaar hoger totdat de 90% bereikt wordt in 2026. U zult op zoek moeten naar alternatieven. Gelukkig zijn er binnen ons assortiment genoeg alternatieven te vinden voor het wegwerp koffiebekertje.

Koffiemokken bedrukken: de oplossing voor dit probleem

U zult op zoek moeten naar een product zonder plastic. Koffiemokken zijn in deze situatie de meest logische oplossing. Een koffiemok is fijn om uit te drinken en schoon spoelen is geen probleem. Het mooie aan koffiemokken laten bedrukken door PromoBee is het feit dat u de mok kunt laten voorzien van de tekst en afbeelding(en) die u voor ogen hebt. Vaak kiezen bedrijven voor bijvoorbeeld het drukken van de naam en het logo van de onderneming. U kunt er tevens voor kiezen om de koffiemokken van uw medewerkers te personaliseren voor ieder individu. Mokken bedrukken per stuk is een optie. Bij ons hebt u de keuze uit diverse soorten koffiemokken die u kunt laten personaliseren. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een keramische mok, een robuuste mok, een stalen mok of een latte mok.

Koffiebekers van duurzame materialen laten bedrukken

Bij onze webshop kunt u ook terecht voor duurzaam geproduceerde bekers. Een goed voorbeeld hiervan is deze kartonnen koffiebeker. Deze koffiebeker bevat geen plastic en is gemaakt van duurzaam en stevig karton. Hierdoor zult u lang plezier beleven aan deze koffiebekers. Dankzij de ruime inhoud is deze beker perfect als u wilt genieten van een flinke kop koffie. Een goed alternatief voor de plastic wegwerp koffiebekers.

Drinkflessen bedrukken

Daarnaast is flessen bedrukken een optie. Niet iedereen op kantoor drinkt koffie. Er zijn genoeg werknemers die gebruik maken van plastic wegwerpbekers om iets anders te drinken. Hierbij kan het gaan om bijvoorbeeld water of een frisdrank. Maar ook deze plastic bekers zullen verdwijnen. Daarom kunt u het beste uw bedrijf hier al op voorbereiden door over te stappen op één van onze andere drinkflessen. Zo is deze glazen drinkfles een formidabel alternatief. Maar ook deze van Tritan vervaardigde H2O Drinkfles is een goede optie. Neem gerust een kijkje binnen ons aanbod om te ontdekken wat er mogelijk is op het gebied van flessen bedrukken. Waterflessen met logo zijn een optie. De afbeelding zal van een haarscherpe kwaliteit zijn en full colour is een mogelijkheid.

HyperFocal: 0

Waarom laat u mokken bedrukken per stuk door ons?

Of u nu kiest voor koffiemokken bedrukken of waterflessen met logo, u bent bij PromoBee aan het juiste adres. Wij helpen u de transitie te maken van plastic naar duurzaam. Zo dragen we allen een steentje bij aan groener ondernemen en een beter milieu. Bovendien kunt u bij ons uw koffiemokken personaliseren op de manier die u voor ogen hebt. Op maat gemaakt voor uw bedrijf of zelfs gepersonaliseerd per werknemer: het kan allemaal. Wees goed voorbereid op het verbod op wegwerk koffiebekers en laat uw koffiemokken bedrukken door ons.

Goedkoop mokken bedrukken door PromoBee

Ieder kantoor zal de overstap van plastic wegwerp koffiebekers naar een duurzaam alternatief moeten maken voor 2023. Wij helpen u hier graag bij. Wat u ook laat bedrukken, bij ons profiteert u altijd van een gratis digitaal ontwerp, gratis sample en gratis verzending. Hoe meer stuks u inkoopt, hoe hoger de korting per stuk zal zijn. Het loont dus om groot in te kopen. Goedkoop mokken bedrukken doet u hier. Bovendien hebt u bij ons de keuze uit een ruim assortiment aan koffiemokken en waterflessen. Bekijk snel wat er mogelijk is binnen onze webshop.