Snel advies: 0528 - 85 11 55

Gratis digitaal ontwerp

Gratis verzending

Gratis sample

Toon filters

Rietjes

Vanaf 3 juli 2021 is er in de hele EU een verbot op plastic rietjes. Hiervoor hebben wij ee alternatief. Rietjes gemaakt van RVS, of rietjes gemaakt van bamboe.

Toon prijs

Toont alle 4 resultaten

Sorteer op

Rietjes bedrukken?

Herbruikbare rietjes zijn anno 2021 niet meer weg te denken.  Ze zijn milieubewust en zorgen voor minder afval. Omdat ze opnieuw gebruikt kunnen worden.

PromoBee u leverancier van bedrukte  herbruikbare rietjes.

Bent u begaan met het milieu. Denk dan eens aan bedrukte rietjes gemaakt van bamboe of RVS.

Plastic rietjes vanaf juli 2021 verboden.

Plastic rietjes mogen vanaf juli 2021 niet meer worden uitgegeven. Hiervoor hebben wij het alternatief rietjes gemaakt van RVS of Baboe. Deze rietjes worden geleverd inclusief schoonmaak set zodat ze elke keer op nieuw gebruikt kunnen worden. Ga de plastic afval berg tegen en gebruik rietjes die vaker gebruikt kunnen worden.

RVS metalen rietjes bedrukken

PromoBee heeft een aantal rietjes van metaal, deze kunnen worden voorzien van een gravering. Of de verpakking van de rietjes kan worden bedrukt. Tevens hebben de meeste riertjes een schoonmaak borsteltje.

Duurzame rietjes bedrukken van bamboevezel

Bent u op zoek naar een duurzaam te bedrukken rietje. Denk dan eens aan een rietje gemaakt van bamboe. Een rietje wat gemaakt is van natuurafval. Ook deze bedrukte rietjes worden geleverd met een schoonmaak borstel.