Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Rietjes

Rietjes zijn een bruikbaar product voor iedere horecagelegenheid. De rietjes van tegenwoordig zijn milieubewust. Ze zijn gemaakt om hergebruikt te worden, wat een hoop verspilling voorkomt. Daarnaast is er sinds 3 juli 2021 een verbod op plastic rietjes in de gehele EU. Gelukkig zijn er genoeg alternatieven om uit te kiezen als je op zoek bent naar rietjes van een hoge kwaliteit. Hierbij kun je denken aan metalen rietjes en RVS rietjes. Dit zijn niet alleen duurzame rietjes, maar ook herbruikbare rietjes.
Bij ons koop je rietjes in grote getalen in voor de beste prijs van dit moment. Bovendien kun je profiteren van gratis verzending, een gratis digitaal ontwerp en een gratis sample. Rietjes bedrukken? Je doet het bij PromoBee.

Toon prijs

Toont alle 8 resultaten

Sorteer op

Het verbod op plastic rietjes en de horeca

Doordat plastic rietjes nu verboden zijn, moeten veel horecagelegenheden de overstap maken naar rietjes van andere materialen. Zowel cafés als restaurants en hotels krijgen hiermee te maken. Plastic rietjes waren jarenlang de norm. Voor vele horecagelegenheden is het dus van belang om groots nieuwe soorten rietjes in te kopen. Je zult niet snel uit bierglazen of wijnglazen drinken met een rietje, maar er zijn diverse functies te bedenken. Zo kun je met behulp van een rietje sappen drinken, maar je kunt ook uit cocktailglazen met een rietje drinken. Bij PromoBee koop je rietjes voor de beste prijzen van nu. Je kunt deze rietjes ook laten bedrukken bij ons.

Welke soorten rietjes kun je hier kopen?

Plastic rietjes verdwijnen dus, maar er zijn nog genoeg andere soorten rietjes waar je uit kunt kiezen. Zo zijn er metalen rietjes terug te vinden binnen ons assortiment. Rietjes van metaal zijn stevig en gaan bijzonder lang mee. RVS rietjes (roestvrijstaal) zijn hier een goed voorbeeld van. Daarnaast staan deze soort rietjes bekend om hun hoge mate van hygiëne. Door het gebruik van dit materiaal blijven de dranken beter schoon. Bovendien is bedrukking in haarscherpe fotokwaliteit mogelijk op metalen materialen. Dit zijn herbruikbare en duurzame rietjes in één.

Ook zijn er andere materialen terug te vinden binnen ons aanbod. Zo is het mogelijk om papieren rietjes bij ons te kopen. Deze soort rietjes kunnen tevens voorzien worden van een bedrukking in haarscherpe fotokwaliteit. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om deze rietjes te voorzien van de naam en het logo van je café of restaurant. Een ideaal item voor de horeca. Daarnaast zijn rietjes van bamboe een optie.

 

Papieren rietjes bedrukken?

We bedrukken papieren rietjes al vanaf 500 exemplaren. Bedrukte papieren rietjes zijn ideeal voor gebruik in hotels, restaurants, bars, pubs, cafés, festivals, bioscopen en horeca en meer! de bedrukte papieren rietjes zijn 100% plasticvrij. De papieren rietjes hebben we beschikbaar in 3 verschillende maten:

Voor coctails: 60×140 mm

of de maat 6×200 mm

8×200 mm

 

 

 

Rietjes bestellen bij PromoBee

Zoals je hebt kunnen lezen, heb je ruim de keuze bij PromoBee. Je kunt kiezen uit een uitgebreid assortiment bestaande uit diverse soorten rietjes. Welk soort rietje je ook kiest, je bent altijd verzekerd van de scherpste prijs van nu. Hoe groter je inkoopt, hoe lager de prijs per rietje zal zijn. Je kunt rietjes al bestellen vanaf 50 stuks.