Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Badhanddoek

Badhanddoeken bedrukken laat je doen bij PromoBee. Een badhanddoek is één van die items die mensen altijd wel nodig hebben. Vooral in de zomer is dit een populair item. Daarom is het aanrader om als bedrijf of vereniging hierop in te haken met een badhanddoek met logo. Bij PromoBee kun je kiezen voor een handdoek met full colour opdruk. Wij zorgen ervoor dat jouw opdruk goed zichtbaar is en perfect tot zijn recht komt. Een handdoek bedrukken behoort tot onze specialiteiten. Bovendien profiteer je bij iedere bestelling van een gratis sample, een gratis digitaal ontwerp en gratis verzending.

Toon prijs

Toont alle 11 resultaten

Sorteer op

Waarom laat je badhanddoeken bedrukken?

Badhanddoeken worden voornamelijk in de zomer veel gebruikt. We nemen deze items bijvoorbeeld mee naar het zwembad of naar het strand. We gebruiken deze handdoeken om onszelf af te drogen of om op te liggen, zodat we heerlijk kunnen bakken in de zon. Doordat mensen badhanddoeken meenemen, worden ze door veel mensen gezien. Daarom kun je deze handdoeken gebruiken om reclame te maken voor je onderneming of vereniging. Bij PromoBee kun je zowel tekst als afbeeldingen op badhanddoeken laten drukken. Een hoop mensen krijgen op deze manier je logo te zien. Je zult zien dat dit een hoop verschil maakt voor de naamsbekendheid van je bedrijf.

Welke handdoek laat je bedrukken?

Een badhanddoek met logo behoort bij ons tot de mogelijkheden. Ook andere zaken kun je hierop laten drukken, bijvoorbeeld de naam van je onderneming, een slogan of de URL van de website. Hierbij heb je de keuze uit een ruim assortiment aan handdoeken van verschillende formaten. Daarnaast zijn er meerdere soorten badhanddoeken waar je uit kunt kiezen. Zo kun je kiezen voor een handdoek met band inweving of een handdoek met reliëf inweving. Ook een hamamdoek bedrukken is een optie. Diverse kleuren behoren tot de mogelijkheden. Op deze manier is dit relatiegeschenk aan te passen aan je huisstijl.

Badhanddoek met logo bestellen bij PromoBee

Mensen kunnen altijd een badhanddoek gebruiken. Vooral tijdens de zomer is dit een must have. Badhanddoeken zijn niet alleen een gewaardeerd relatiegeschenk, maar ze kunnen ook als promotieartikel ingezet worden. Je zult zien dat handdoeken eraan bijdragen dat je naamsbekendheid groeit. Dat vergroot de kans op het aantrekken van nieuwe klanten. Daarom laat je badhanddoeken bedrukken bij PromoBee. Bij ons kun je in grote getalen handdoeken inkopen, waarbij de korting per stuk stijgt hoe meer handdoeken je in één keer bestelt. Bekijk gerust ons aanbod en vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.