Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

hamam handdoek

Hamamdoeken bedrukken?

Wilt u iets blijvends weggeven in de zomer. Dan is een hamamdoek met opdruk een super leuk blijvend cadeau. Een hamam doek heet als voordeel dat deze gemaakt heeft van katoen en dus sneldrogend is.  Een hamamdoek wordt ook vaak gebruikt als picknick plaid of omslagdoek. Hierdoor is een bedrukte hamamdoek multufunctioneel inzetbaar. Hamam doekken kunnen we zowel borduren als bedrukken. Een hamamdoek met een borduring geeft een luxe uitstrarling.  Heeft u niet veel budget dan kunt u het beste een hamamdoek laten bedrukken.

Toon prijs

Toont alle 3 resultaten

Sorteer op

Hamamdoek bedrukken?

Hamam doeken bedrukken of borduren we al vanaf 10 stuks. We hebben verschillende modellen hamam doeken.  Een rechthoekige hamamhanddoek wordt ook vaak als picknick plaid of als badlaken gebruikt. Al onze hamamdoeken kunnen bedrukt of geborduurd worden. Het bedrukken van een hamamdoek is de goedkoopste optie. Wilt u een wat chiquere uitstraling laat dan de hammamdoek bordruren. Dit kan al vanaf 10 stuks.

Wat is een hamamdoek?

Een hamamdoek is een turkse handdoek gemaakt van katoen.  De voordelen van deze hamamdoek is dat deze veel vocht kan opnemen.  Hamamdoeken worden ook vaak gebruikt als strandlaken of handdoek.  Grootste voordeel is dat deze hamamdoeken vrij dun zijn en erg soepel en sneldrogend zijn.  Een kenmerk van deze handdoeken is dat er handgenoopte franjers zijn een de boven als onderkant van de hamamdoek. Voordeel van deze doeken is dat ze weinig ruimte innemen en multifunctioneel inzetbaar zijn en ook nog eens goed te bedrukken of borduren zijn waardoor ze een ideaal relatiegeschenk zijn in de zomer.

 

Hamamdoek bedrukken door de brievenbus?

Wilt u uw relaties in de zomer een origineel cadeau geven en deze versturen per post dan is een bedrukte hamamdoek met bedrukking of borduring ideaal geschikt. Doordat de hamamdoeken dun van stof zijn en makkelijk te vouwen zijn hebben we een aantal modellen die vaak per brievenbuspost naar relaties personeel of klanten sturen. Ook hierin denken we graag mee.