Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Badlaken

Een badlaken bedrukken biedt je meer mogelijkheden dan je wellicht zou denken. Een badlaken is een handdoek van een groot formaat waarmee het hele lichaam afgedroogd kan worden. Dit doe je bijvoorbeeld nadat je gedoucht hebt of in bad bent geweest, maar ook als je bijvoorbeeld een duikje hebt genomen in het zwembad. Voor bedrijven en verenigingen kan een badlaken laten bedrukken een interessante manier zijn om een uniek relatiegeschenk te creëren. Zowel tekst als een foto op een badlaken bedrukken is een optie bij PromoBee. Bij ons profiteer je bij iedere bestelling van een gratis sample, gratis digitaal ontwerp en gratis verzending.

Toon prijs

Toont alle 2 resultaten

Sorteer op

Kies als je relatiegeschenk een badlaken

Goede relatiegeschenken voldoen aan een aantal eisen. Het belangrijkst is dat je klanten, zakelijke relaties of collega’s een cadeau ontvangen waar ze blij mee zijn. Soms kan het hierbij gaan om iets smaakvols, bijvoorbeeld snoepgoed of bier. Maar je kunt ook kiezen voor een item dat mensen meerdere keren zullen gebruiken. Daarom is een badlaken bedrukken zo’n goed idee. Dit is een geschenk dat mensen ook daadwerkelijk zullen gaan gebruiken. Het is functioneel en handig voor mensen om over te beschikken. Een goed relatiegeschenk heeft hierdoor een positief effect op de attitudes van mensen richting jouw onderneming of vereniging. Dat is de kracht van een relatiegeschenk zoals een badlaken.

Laten we bovendien niet vergeten dat mensen een badlaken geregeld nodig hebben. Dankzij het grote formaat van een badlaken is dit item perfect voor het afdrogen van het hele lichaam. Dit is ideaal nadat je een bad hebt genomen of onder de douche bent geweest. Ook als je een zwembad bezoekt of thuis een verfrissende duik in je eigen zwembad neemt, is het handig om over een goed badlaken te beschikken waarmee je jezelf kunt afdrogen. Bovendien zijn badlakens ook perfect voor een dagje naar het strand. Kies daarom als relatiegeschenk voor een badlaken.

Foto op een badlaken laten bedrukken en meer

Er zijn een hoop mogelijkheden als je jouw badlaken laat bedrukken door PromoBee. Een populaire optie is een foto op een badlaken laten bedrukken. Een badhanddoek met logo hoort bijvoorbeeld tot de mogelijkheden. Maar ook andere soorten afbeeldingen kunnen op een badlaken bedrukt worden. Daarnaast heb je de optie om tekst op je badlaken te laten bedrukken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de naam van je bedrijf, maar ook een slogan of het adres van je website zijn opties.

Badlaken laten bedrukken door PromoBee

Een badlaken is meer dan alleen een uitstekend relatiegeschenk. Doordat je hier prominent tekst en afbeeldingen op kunt laten plaatsen, bijvoorbeeld de naam en het logo van je bedrijf of vereniging, is het ook een formidabel promotieartikel. Genoeg reden dus om jouw badlaken te bedrukken bij PromoBee. Profiteer bij ons van scherpe prijzen en aangename klantvoorwaarden. Kies nu jouw badhanddoek, selecteer het formaat, kies de kleur, selecteer het aantal en bestel meteen of vraag een offerte aan.,