Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

kerstpakketten

Ontdek onze bijzondere kerstpakketten, verpakt in uniek bedrukte dozen, rechtstreeks samengesteld en vervaardigd in Hoogeveen. Elk pakket bevat 20 luxueuze lekkernijen en wordt nog specialer gemaakt met de toevoeging van bedrukte of geborduurde producten. De kerstpakketten worden in Hoogeveen samengesteld.

Toon prijs

Enig resultaat

Sorteer op

Kerstpakket in uniek eigen bedrukte doos?

Als je op zoek bent naar een uniek kerstpakket, dan is een kerstpakket verpakt in een volledig luxe bedrukte doos met je eigen ontwerp absoluut de juiste keuze. Een kerstpakket is leuk om te krijgen maar als werkgever of organisatie nog leuker om cadeau te geven voor de inzet of prestatie van medewerkers en of vrijwilligers. Wat is er dan niet leuker een doos volledig te laten bedrukken met een eigen print en of boodschap.

Kerstpakket samenstellen Hoogeveen?

Als je op zoek bent naar kerstpakketten specialis in de regio Hoogeveen, hoef je niet verder te zoeken. Neem gerust contact op met kerstpakketten brigade van PromoBee.

Kerstpakketten zelf samenstellen?

Wilt u zelf een kerstpakket samenstellen en bent u op zoek naar een aantal leuke producten dan helpen wij u graag. Wat dacht u van een bedrukte koelbox, of een bedrukte emmer die u kunt vullen. Of een bedrukte vouwkrat of boodschappen krat?

 

Leuke bedrukte producten voor in een kerstpakket:

Bedrukte of geborduurde fleecedeken

Bedrukte sokken

Snijplank