Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Kerstartikelen

Kerst komt er weer aan, dus is nu het moment om jouw kerstartikelen te laten bedrukken bij PromoBee. Bij ons heb je de keuze uit een ruim assortiment aan kerstartikelen. Hier kun je echt alles laten bedrukken, van een kerstmanpak tot aan een grote kerstsok. Kerst is het moment van het jaar dat je leuke giften geeft aan anderen. Zo ook aan je zakelijke relaties. Wellicht doe je hen wel een heel kerstpakket met allerlei leuke goodies cadeau. Een aantal van deze kerstartikelen zullen zeker niet misstaan in dergelijke pakketten. Bestel het nu via onze online winkel.

Toon prijs

Toont alle 12 resultaten

Sorteer op

De voordelen van kerstartikelen als relatiegeschenk

Tijdens de kerst creëren we graag extra sfeer. De één haalt een kerstboom in huis en versiert de boom met kerstballen en slingers, terwijl de ander met lampjes en allerlei andere tierlantijntjes de kerstsfeer verhoogt. Onze kerstartikelen verhogen niet alleen de kerstsfeer, maar ze hebben tevens andere voordelen.

Kerstartikelen zijn een leuk relatiegeschenk

Mensen zijn dol op kerst. Zakelijke relaties ontvangen daarom graag geschenken die met deze tijd van het jaar te maken hebben. Binnen ons aanbod tref je diverse giften aan die door mensen gedragen kunnen worden met kerst. Als een cadeau voor ontvangers een functie heeft, wordt het meer gewaardeerd. Daarom worden functionele relatiegeschenken zoals pennen of potloden altijd gewaardeerd, hoe klein ze ook zijn. Onze kerstartikelen, waaronder een luxe kerstmuts, zullen zeker gedragen gaan worden.

Kerstartikelen zijn goede promotieartikelen

De kerstartikelen uit ons assortiment kun je laten personaliseren. Zo kun je bijvoorbeeld een kerstmutsen bedrukken of een kerstsok bedrukken. Zowel tekst als afbeeldingen in full colour zijn een optie. Voor je bedrijf kun je bijvoorbeeld kiezen voor de naam, het logo en je slogan. Omdat mensen deze kerstartikelen dragen tijdens deze feestdagen, komen anderen het onder ogen te zien. Bijvoorbeeld familie en vrienden tijdens de kerstdagen. Hoe meer mensen jouw naam en logo zien, hoe groter de naamsbekendheid van je bedrijf wordt.

Welke kerstartikelen kun je bij ons laten bedrukken?

Bij PromoBee kun je uiteenlopende kerstartikelen laten bedrukken. De meest populaire opties zetten we hieronder voor je op een rij.

Kerstmutsen bedrukken

Kerstmutsen zijn er in allerlei soorten en maten binnen ons aanbod. Zo kun je kiezen voor een normale kerstmuts, maar ook een kerstmuts met lichtjes, een rendiermuts, een kerstmis cowboyhoed of een kerstmuts met pailletten. Deze kerstmutsen zullen zeker door zakelijke relaties gedragen gaan worden.

Kerstsok bedrukken

Daarnaast hoort een kerstsok bij deze tijd van het jaar. Een grote kerstsok is de plek waar je cadeaus in kunt verstoppen, à la de schoen tijdens Sinterklaas. Als je een kerstsok wilt laten bedrukken, ben je bij ons aan het juiste adres. Kies je voor een grote kerstsok of een standaard kerstsok?

Kerstmanpak

Steeds meer vaders verrassen hun kinderen in een compleet kerstmanpak. Zo geven zij de cadeautjes. Hoe leuk is het om een zakelijke relatie te verrassen met een compleet kerstmanpak? Wie weet ga je zelf wel als kerstman verkleed naar het werk toe?

Kerstartikelen bedrukken bij PromoBee

Naast deze kerstartikelen zijn er nog genoeg andere leuke kerstcadeaus bij ons te vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een wijn geschenkdoos of een adventskalender? Waar je ook voor kiest, je kunt het item in haarscherpe kwaliteit en in full colour laten bedrukken bij ons. Voor iedere aankoop profiteer je van een gratis digitaal ontwerp, gratis sample en gratis verzending. Kijk gerust rond binnen ons assortiment en ontdek zelf de mogelijkheden en lage prijzen.