Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Wijn geschenkdoos

Een wijn geschenkdoos, wie wordt daar nou niet vrolijk van? Niet voor niets kiezen veel bedrijven ervoor om een wijndoos te laten bedrukken door ons. Een wijndoos wordt altijd goed ontvangen door een zakelijke relatie. Wellicht geef je dit geschenk omdat er iets te vieren valt, bijvoorbeeld een geslaagde marketingcampagne. Maar je hebt natuurlijk geen reden nodig om een wijndoos cadeau te doen. Je kunt de wijndoos ook als kerstgeschenk laten bedrukken. Waar je ook voor kiest, je profiteert bij PromoBee altijd van een gratis digitaal ontwerp, gratis sample en gratis verzending. Onze opdrukken zijn haarscherp en in full colour.

Toon prijs

Toont alle 8 resultaten

Sorteer op

Wat maakt een wijndoos of wijnzak zo’n goed relatiegeschenk?

Een likeurtje valt altijd in de smaak. Velen van ons drinken graag een wijntje in het weekend, of een rood wijntje tijdens het avondeten. Het is smaakvol en bovendien is wetenschappelijk bewezen dat een dagelijks wijntje goed is voor de gezondheid. Maar we vinden het ook simpelweg heerlijk om te drinken. Daarom wordt een wijndoos of papieren wijnzak altijd gewaardeerd als relatiegeschenk. Maar dat is niet de enige reden om te kiezen voor een dergelijke items.

Wijndoos als promotieartikel

Een bijkomend voordeel van onze bedrukte relatiegeschenken is dat je ze tegelijkertijd kunt inzetten als promotieartikel. Zo ook een wijndoos of wijnzak. In haarscherpe fotokwaliteit kun je een wijndoos laten bedrukken. Zo kun je deze doos laten voorzien van bijvoorbeeld de naam en het logo van je onderneming. Zo ziet een zakelijke relatie meteen van wie ze dit leuke cadeau hebben ontvangen, maar andere mensen zien dit ook. Hoe meer mensen de naam en het logo van je bedrijf te zien krijgen, hoe beter dit is voor je naamsbekendheid in de regio.

Wijn als kerstgeschenk laten bedrukken: wat zijn mijn opties?

Een wijn geschenkdoos kun je zonder reden geven, maar het is tevens een optie als je iets te vieren hebt met een zakelijke relatie, bijvoorbeeld een geslaagd kwartaal of een algeheel succesvolle samenwerking. Maar we zien ook dat klanten vaak een wijn geschenkdoos als kerstgeschenk inzetten. Wijn vinden we heerlijk om te drinken tijdens deze tijd van het jaar. Maar wat zijn je opties binnen ons aanbod?

Wijndoos bedrukken

Wijn behoort al decennialang tot de meest populaire alcoholische dranken van ons land. Geen wonder dat het ontvangen van wijn als cadeau altijd gewaardeerd wordt. Je hebt bij ons de keuze uit meerdere wijndozen die je kunt laten bedrukken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een wijn geschenkdoos voor twee flessen of een variant voor drie flessen.

Wijnzak bedrukken

Een wijn geschenkzak bevat genoeg ruimte om één wijnfles comfortabel mee te kunnen dragen. Ook de wijnzak kan voorzien worden van een bedrukking in haarscherpe fotokwaliteit. Daarnaast kun je bij ons terecht voor diverse andere leuke relatiegeschenken, van handdoeken tot aan een adventskalender. Kijk wat er mogelijk is binnen onze webshop.

Wijndozen bedrukken voor kerst?

Het bedrukken van wijn- en champagne dozen voor kerstgeschenken aan klanten en relaties is een warme en doordachte manier om waardering te tonen voor hun steun gedurende het afgelopen jaar. Tijdens het feestelijke seizoen is er niets zo speciaal als het delen van de vreugde van kerst met een heerlijke fles wijn of champagne, verpakt in een prachtig ontworpen doos.

Champagne doos bedrukken?

Een zorgvuldig ontworpen doos biedt de gelegenheid om uw merk en bedrijfsnaam op een elegante manier te presenteren. Uw logo en bedrijfskleuren kunnen op de doos worden gedrukt, waardoor uw kerstgeschenk een persoonlijke touch krijgt en de ontvanger duidelijk weet van wie het komt. Hierdoor wordt uw merk top-of-mind en wordt de relatie tussen uw bedrijf en klant versterkt.

Wijn geschenkdoos bedrukken

Bij het bedrukken van de wijn- en champagne dozen kunt u ook gebruik maken van thematische kerstontwerpen. Denk aan sneeuwvlokken, kerstbomen, rendieren, of andere feestelijke elementen die de sfeer van het seizoen weergeven. Dit zal de feestvreugde vergroten en een gevoel van warmte en verbondenheid creëren tussen uw bedrijf en de ontvangers van de geschenken.

Naast het esthetische aspect, biedt het bedrukken van wijn- en champagne dozen ook praktische voordelen. U kunt de doos voorzien van een vakje om een persoonlijke kerstgroet of een bedankbriefje toe te voegen. Dit zorgt ervoor dat uw waardering persoonlijk wordt overgebracht en dat de ontvanger zich gewaardeerd voelt.

Wijn of champagne dozen bedrukken

Een ander voordeel van het geven van wijn of champagne als kerstgeschenk is dat het een tijdloos cadeau is dat door velen gewaardeerd wordt. Of het nu gaat om een fles rode wijn om de winteravonden te verwarmen of een fles champagne om het nieuwe jaar te vieren, het zal zeker gewaardeerd worden door uw klanten en relaties.  Het geven van bedrukte wijn- en champagne dozen tijdens kerst is niet alleen een manier om waardering te tonen, maar het kan ook een strategische zet zijn voor uw bedrijf. Het versterkt klantloyaliteit, bevordert positieve mond-tot-mondreclame en kan nieuwe zakelijke kansen creëren voor het komende jaar. Kortom, het bedrukken van wijn- en champagne dozen voor kerstgeschenken is een krachtige en gedenkwaardige manier om uw klanten en relaties te bedanken voor hun steun en om uw merk te versterken. Met een doordacht ontwerp en een persoonlijke touch zult u ongetwijfeld een blijvende indruk achterlaten en de kersttijd nog specialer maken voor degenen die uw geschenken ontvangen.