Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Schorten

Schorten bedrukken?

Maak deze feestdagen extra speciaal voor je medewerkers, klanten en relaties door ze te verrassen met bedrukte schorten als onderdeel van je kerstpakketgeschenk. Het zal niet alleen waardering tonen, maar ook een waardevol en praktisch cadeau zijn dat nog lang na de feestdagen zal worden gekoesterd. Verspreid de vreugde van het seizoen en promoot tegelijkertijd je bedrijf met deze warme en functionele geschenken! Bedrukken van schorten kan al vanaf 10 stuks.

Toon prijs

Enig resultaat

Sorteer op

Schorten bedrukken?

Als het gaat om het creëren van een professionele uitstraling voor je restaurant, café, cateringbedrijf of kookworkshop, zijn gepersonaliseerde schorten een must-have accessoire. Deze praktische kledingstukken zijn niet alleen functioneel om kleding te beschermen tegen vlekken, maar ze dienen ook als geweldige promotieartikelen om je merk of boodschap te laten opvallen. Of je nu je personeel wilt uitrusten met uniforme schorten of gepersonaliseerde schorten wilt gebruiken als relatiegeschenken, het bedrukken van schorten biedt een scala aan voordelen.

Voordelen van het bedrukken van schorten vanaf 25 stuks:

 1. Uniformiteit en herkenbaarheid: Gepersonaliseerde schorten met je logo, bedrijfsnaam of slogan creëren een gevoel van uniformiteit en herkenbaarheid binnen je team. Het maakt het voor klanten gemakkelijker om je medewerkers te identificeren, wat vertrouwen en professionaliteit uitstraalt.
 2. Effectieve marketingtool: Schorten met je bedrijfslogo fungeren als mobiele reclameborden. Je medewerkers dragen ze tijdens het werk en zelfs buiten werktijden, waardoor ze een groter publiek bereiken en je naamsbekendheid vergroten.
 3. Klantloyaliteit: Door klanten gepersonaliseerde schorten aan te bieden als relatiegeschenken of in winacties, versterk je de band met je klanten. Een schort met jouw logo zal de klant keer op keer herinneren aan je bedrijf.
 4. Professionaliteit: Gepersonaliseerde schorten stralen professionaliteit uit en kunnen een positieve indruk achterlaten op je klanten en partners.
 5. Grote keuze aan opties: Bij het bedrukken van schorten kun je kiezen uit verschillende kleuren, stijlen en materialen om ervoor te zorgen dat ze perfect aansluiten bij je merkidentiteit.

Schorten bedrukken of borduren vanaf 10 stuks

Het bedrukken van schorten vanaf 10stuks is een strategische keuze voor kleine en middelgrote bedrijven, start-ups, horecaondernemingen, enzovoort. Hier zijn een paar redenen waarom deze hoeveelheid ideaal kan zijn:

 1. Flexibiliteit: Een oplage van 25 stuks biedt flexibiliteit. Je kunt precies bestellen wat je nodig hebt zonder overtollige voorraad, waardoor je kosten bespaart.
 2. Testen van ontwerpen: Met een kleinere oplage kun je verschillende ontwerpen testen voordat je een grotere bestelling plaatst.
 3. Evenementen en promoties: Als je een specifiek evenement of promotie hebt, is een oplage van 25 stuks vaak voldoende om je medewerkers uit te rusten of als geschenk aan je klanten te geven.

Kortom, het bedrukken van schorten vanaf 10 stuks is een slimme en effectieve manier om je bedrijf te promoten, teamgeest te bevorderen en een professionele uitstraling te creëren. Neem vandaag nog contact op met een betrouwbare leverancier en ontdek de vele mogelijkheden die gepersonaliseerde schorten bieden voor jouw bedrijf!

 

Bedrukte schorten als unieke geschenken in kerstpakketten!

Met de feestelijke sfeer in de lucht en de vreugde van de feestdagen, is het tijd om na te denken over het perfecte geschenk om je waardering te tonen aan je medewerkers, klanten of zakenpartners. Een bedrukte schort is een warm en hartelijk gebaar dat niet alleen praktisch is, maar ook een persoonlijke touch geeft aan de kerstpakketten of als losse attentie tijdens de feestdagen.

Waarom een bedrukte schort als geschenk?

 1. Praktisch en bruikbaar: Een schort is een geschenk dat tijdens de feestdagen meteen van pas komt. Of het nu gaat om het bereiden van een feestelijk diner of het bakken van kerstkoekjes, een schort beschermt de kleding en voegt een vleugje professionaliteit toe aan de keuken.
 2. Personalisatie: Door de schorten te bedrukken met het logo van je bedrijf, een feestelijke boodschap of de naam van de ontvanger, voeg je een persoonlijk tintje toe aan het geschenk. Dit versterkt de band tussen jouw bedrijf en de ontvanger.
 3. Positieve associatie: Met bedrukte schorten zorg je voor een positieve associatie met je merk of bedrijf. Telkens wanneer de ontvanger de schort draagt, zal hij of zij aan jouw attentie en het warme gebaar denken.
 4. Teamgeest bevorderen: Als je de schorten aan je medewerkers schenkt, bevordert dit de teamgeest. Het dragen van dezelfde schorten creëert een gevoel van samenhorigheid en trots.
 5. Kerstgedachte: Tijdens de feestdagen gaat het om delen en geven. Het schenken van bedrukte schorten laat zien dat je om je medewerkers, klanten en zakenpartners geeft en hun inzet waardeert.

Schort met bedrukking nuttig geschenk

Of je nu kiest voor een klassiek ontwerp met een subtiel logo of een creatief design met een feestelijke boodschap, de bedrukking op de schorten kan volledig worden aangepast aan jouw wensen. Kies voor sfeervolle kerstkleuren, speelse lettertypen of een stijlvolle bedrijfsnaam. De mogelijkheden zijn eindeloos en de ontvangers zullen het gebaar zeker waarderen.

Of je nu een groot bedrijf bent dat kerstpakketten uitdeelt aan alle medewerkers of een kleinere onderneming die zijn waardering wil uiten aan klanten, bedrukte schorten zijn een geschenk dat de ontvangers nog lang zullen koesteren.

Kortom, met bedrukte schorten als unieke geschenken in kerstpakketten of tijdens de feestdagen, breng je warmte, waardering en een persoonlijke touch naar de feestelijke tijd van het jaar. Laat je creativiteit de vrije loop en maak deze feestdagen extra speciaal voor je medewerkers, klanten en zakenpartners.