Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Waterflessen

Glazen waterflessen bedrukken, bij PromoBee bedrukken we al glazen flessen vanaf 12 stuks. Deze flessen worden veel gebruikt in de hotels restaurants of tijdens vergaderingen om water uit te schenken. Welke ondernemer wil nu niet een eigen waterfles? Onze bedrukte waterflessen zijn beschikbaar in verschillende inhoudsmaten, 200ml, 350ml, 500 ml, 700ml en 1 liter . Geef u tafeldrank een extra unieke uitsraling met een bedrukte waterfles met opdruk. Tevens is het mogelijk de waterflessen zonder opdruk te betsellen.

Toon prijs

Resultaat 1–15 van de 32 resultaten wordt getoond

Sorteer op

Glazen flessen laten bedrukken?

Bij PromoBee kan iedereen waterflessen aanschaffen. De minimale bestelhoeveelheid is 12 stuks. De glazen waterflessen kunnen zowel bedrukt als gegraveerd worden. Ze zijn ideaal om in kleur te bedrukken. Welke horeca ondernemer wil nu niet eigen glazen waterflessen met logo.  Onze waterflessen zijn beschikbaar in verschillende maten. Zo hebben wij verschillende waterflessen met een inhoud van 200 ml, 500 ml en 1 liter.  Ook hebben we glazen bugelflessen, en flessen met bijpassende dop, en of kurk.

Glazen bedrukken kleine oplage

Wij begrijpen dat iedereen het leuk vindt om een bedrukte fles te hebben. Daarom is het mogelijk al vanaf 12 stuks bedrukte flessen te bestellen. Onze flessen worden bedrukt door middel van zeefdruk. Hierna worden ze afgebakken in de oven, dit proces zorgt er voor dat de bedrukking afwasbestendig en krasvrij is.  Het voordeel is dus dat na vele wasbeurten het logo nog goed zichtbaar blijft op de bedrukte glazen flessen.

Waterfles graveren

Wil je een waterfles laten graveren? Ook dat is mogelijk bij PromoBee. Zowel graveren als een imitatie erts behoort tot de mogelijkheden. Bij imitatie erts is de bedrukking een opdruk. Deze druk lijkt op graveren.  Geef jouw waterfles een extra, luxe uitstraling met een imitatie erts bedrukking. Eventueel bij grote oplage is een ets bedrukking een voordelig alternatief.

Waterflessen bedrukken snelle levering

Heb je met spoed bedrukte waterflessen nodig? Neem dan contact op met ons service team. Wij kunnen mocht u spoed hebben, de flessen snel laten graveren of bedrukken.  Neem contact op en wij bekijken dan de mogelijkheden om een spoedproductie te starten.

Glazen flessen bedrukken voor eigen drank?

Heb je het een idee om een eigen drankje op de markt te brengen? En ben je op zoek naar een bedrukte fles? Dan kunnen wij jou helpen. Wij bieden bedrukte flessen aan vanaf 12 stuks. Glazen flessen kunnen wij zowel bedrukken, graveren als rondom bedrukken. Wil je een vrijblijvend ontwerp ontvangen? Neem dan contact op met onze grafische studio.

Glazen flessen bedrukken

Bedrukte glazen waterflessen worden vaak gebruikt om water uit te servere maar ook andere dranken kunt u in deze glazen flessen serveren. Geef u drank tijdens een diner, of als geschenk een extra uitstraling mee door deze glazen flessen te bedrukken of te graveren.  Door verschillende inhoudsmaten is er voor iedere drank wel een passende glazen fles.

Glazen flessen met imitatie ets

Een waterfles laten bedrukken met een ets druk laat een waterfles een luxieuse uitsraling zien.  Een ets druk lijkt op een gravure  maar is een druk. Een ets druk is een druk in een grijs witte kleur, die lijkt op een gravering. Deze druk is vaatwasmachine bestendig. Voordeel van een ets is dat deze druktechniek goedkoper is dan een gravering. Tevens geeft een imitatie ets een chique uitstraling.

 

Glazen flessen zonder bedrukking

Tevens is het mogelijk om alle glazen flessen zonder bedrukking of gravering te bestellen. De ronde glazen flessen zijn ook erg geschikt voor etiket bedrukking. Deze bedrukking is uiteraard wel minder geschikt voor de vaatwasser.  Eventueel kunnen wij u ook voorzien van bedrukte etiketten.  Mocht u met spoed glazen flessen nodig zijn, dan zijn zijn glazen flessen zonder bedrukking maar voorzien van een etiket wellicht een passdende oplossing.

 

Tafel Water flessen bedrukken

Tafelwaterflessen bedrukken is een leuke manier om je merk of boodschap onder de aandacht te brengen tijdens evenementen, conferenties, vergaderingen of andere gelegenheden. De glazen flessen hebben verschillende modellen en maten. Ze kunnen zowel in 1 kleur als full colour rondom bedrukt worden.