Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Jako

Of het nu op het voetbalveld of op de yogamat is: sporters zien er goed uit met deze sportshirts vanhet merk JAKO. De kwaliteitsshirts zijn ademend, sneldrogend en onderhousvdriendelijk. De Jako shirts kunnen zowel op voor als achterkant worden bedrukt. Door de sportieve snit is het shirt zowel geschikt voor heren als voor dames. Perfect voor bijvoorbeeld bedrijfssportgroepen bedrijfsrun shirts als voor teams.

Toon prijs

Toont alle 12 resultaten

Sorteer op

Jako sportkleding bedrukken

Bestel JAKO sportkleding bij PromoBee JAKO sportkleding is geschikt voor iedereen die speciaal voor sportieve activiteiten kleding wil kopen. Hier biedt het hoogwaardige merk een zeer goede verhouding tussen een lage prijs en geweldige prestaties. Wil je het zelf zien, blader dan gerust eens door ons uitgebreide assortiment. Hier vind je pakken, sokken, jassen, ondergoed en nog veel meer.

Jako sportshirts bedrukken

Als u Jako sportkleding wilt bedrukken voor scholen, bedrijven of een team  zijn er verschillende stappen die u kunt volgen om ervoor te zorgen dat het proces soepel verloopt:

  1. Kies het ontwerp: Bespreek wat voor soort ontwerp ze willen hebben op de Jako sportkleding. Denk na over welke kleuren en afbeeldingen geschikt zijn en wat de boodschap van de kleding moet zijn.
  2. Kies de kledingstukken: Jako heeft een breed assortiment aan sportkleding, variërend van T-shirts en hoodies tot trainingspakken en sporttassen. Bespreek met de school welke kledingstukken ze willen bedrukken en hoeveel exemplaren er nodig zijn.
  3. Maak een proefdruk: Voordat u grote aantallen bestelt, is het verstandig om een digitale proefdruk te laten maken. Hiermee kunt u controleren of het ontwerp er goed uitziet op de kleding en of de kleuren en afbeeldingen goed overkomen.
  4. Plaats de bestelling: Als de proefdruk naar tevredenheid is, kunt u de bestelling plaatsen. Zorg ervoor dat u de drukkerij voorziet van alle benodigde informatie, zoals het ontwerp en de gewenste maten en aantallen.
  5. Levering en distributie: Als de Jako sport kleding is bedrukt, zal de drukkerij deze naar u verzenden. Zorg ervoor dat u de juiste distributiemethoden heeft om de kledingstukken te verspreiden onder de leerlingen.

Door deze stappen te volgen, kunt u Jako sportkleding bedrukken voor scholen op een professionele en efficiënte manier.