Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Nike

Nike sportkleding bedrukken

Als u Nike sportshirts wilt bedrukken, zijn er een paar stappen die u kunt volgen:

 

Toon prijs

Toont alle 7 resultaten

Sorteer op

Nike sportshirt bedrukken?

Als u Nike sportshirts wilt laten bedrukken voor een bedrijventeam, school of sportvereniging, zijn er een paar stappen die u kunt volgen:

  1. Kies het ontwerp: Bedenk welk ontwerp u wilt laten bedrukken op het Nike sportshirt. Het kan bijvoorbeeld het logo van uw team zijn of een motiverende tekst. Houd er rekening mee dat het ontwerp moet passen bij de kleur van het Nike sport shirt.
  2. Maak een digitale proefdruk: Voordat u grote aantallen bestelt, is het verstandig om een digitale proefdruk te laten maken van het Nike sportshirt. Hiermee kunt u controleren of het ontwerp er goed uitziet op het shirt en of de kleuren en afbeeldingen goed overkomen.
  3. Plaats de bestelling: Als de digitale proefdruk naar tevredenheid is, kunt u de bestelling plaatsen. Zorg ervoor dat we op de hoogte zijn alle benodigde informatie, zoals het ontwerp en de gewenste maten en aantallen.
  4. Levering: Als het shirt is bedrukt, zullen deze geleverd worden

Door deze stappen te volgen, kunt u eenvoudig en snel Nike sportshirts laten bedrukken voor uw bedrijventeam, school of sportvereniging. Het kan een geweldige manier zijn om eenheid en teamgeest te creëren en om uw merk, school of vereniging te promoten.