Snel advies: 0528 - 85 11 55

Gratis digitaal ontwerp

Gratis verzending

Gratis sample

Top 12 WK producten als relatiegeschenk

Het WK in Qatar komt er bijna aan. Dit WK is anders dan andere wereldkampioenschappen. Het is voor het eerst dat een WK tijdens de winter gehouden wordt. Op maandag 21 november wordt de eerste wedstrijd gespeeld: Senegal – Nederland. Dit is ook uniek, want het kwam nog nooit voor dat Nederland de openingswedstrijd van het wereldkampioenschap voetbal mocht spelen. Als bedrijf of vereniging kun je inhaken op de oranjekoorts die rondom het WK ontstaat met behulp van relatiegeschenken en promotiematerialen. Hieronder bieden we je wat inspiratie in de vorm van onze top 12.

1 | Sjaal bedrukken

Een sjaal bedrukken is om twee redenen toepasselijk. Ten eerste past het bij het WK voetbal omdat sjaals bij voetbal horen. Misschien heb jij wel een sjaal van je favoriete club in huis. Ook voor het Nederlands Elftal kan support getoond worden met behulp van een sjaal. Daarnaast is het ook praktisch om over een sjaal te beschikken, aangezien het WK 2022 in de winter gespeeld wordt. Ga je ergens in de buitenlucht op een scherm het WK kijken, dan is een sjaal ideaal om jezelf mee te verwarmen. Dat maakt het tot een goed relatiegeschenk. Bovendien lopen mensen met hun sjaals rond, waardoor anderen het te zien krijgen. Hierdoor is het ook een goed promotieartikel.

Luxe sjaal voor de winter
sjaal bedrukken

2 | Muts bedrukken

Om vrijwel dezelfde redenen is een muts bedrukken een goed idee. Wij kunnen de muts een mooie oranje kleur geven, waarbij je zelf de opdruk bepaalt. Zowel tekst als afbeeldingen zijn mogelijk, zodat je de muts omtovert in promotiemateriaal. Met een muts kan iemand support tonen, maar het houdt diegene ook warm. Hierdoor is het een nuttig relatiegeschenk, iets wat klanten en zakelijke relaties altijd extra waarderen.

3 | Speelschema bedrukken

Daarnaast kun je kiezen voor een speelschema bedrukken. Op dit schema staan alle wedstrijden die tijdens het WK gespeeld gaan worden. Van de poulefase zijn al bekend welke teams tegen elkaar gaan spelen. Voor de wedstrijden na de poulefase geldt dit logischerwijs nog niet. Toch kun je al wel zien op welke datums deze achtste finales, kwartfinales, halve finales en de finale gespeeld gaan worden. Handig voor je klanten. Je kunt bij ons ook een speelschema poster bedrukken.

4 | T-shirt bedrukken

Er kan ook gekozen worden voor sportshirts, waarbij een T-shirt bedrukken tot de mogelijkheden behoort. Deze T-shirts kunnen we een mooie oranje kleur voor je geven, waarbij je zelf bepaalt wat er op de shirts komt te staan. Kies je bijvoorbeeld voor de naam van je bedrijf en het logo? Of voeg je nog andere dingen toe, bijvoorbeeld je URL of je slogan? Waar je ook voor kiest, wij kunnen het T-shirt bedrukken in haarscherpe fotokwaliteit.

5 | Polo bedrukken

Een ander kledingstuk dat tot de mogelijkheden behoort is een polo bedrukken. Bij ons heb je de keuze uit meerdere soorten polo’s, zodat er altijd wel iets moois te vinden is voor je klanten of andere zakelijke relaties. Je hebt de keuze uit polo’s voor heren, polo’s voor dames, unisex polo’s en polo’s voor kinderen. Natuurlijk kunnen deze polo’s van een oranje kleur voorzien worden. Dit is niet alleen een leuk relatiegeschenk, maar met een duidelijk zichtbare opdruk is een polo ook een goed promotieartikel.

6 | Hoodie bedrukken

Een andere optie is een hoodie bedrukken. Hoodies hebben als groot voordeel dat ze lekker warm zijn. Ideaal voor tijdens de winter om te dragen. Bovendien zorgt de capuchon ervoor dat je jezelf tegen neerslag kan beschermen. Aangezien het WK 2022 in de winter gespeeld wordt, is dit een ideaal kledingstuk. Bovendien kan het van een oranje kleur voorzien worden. Er is genoeg ruimte voor een flinke opdruk. Een perfect relatiegeschenk en promotieartikel in één.

7 | Voetbal bedrukken

Natuurlijk behoort een voetbal bedrukken ook tot de mogelijkheden bij PromoBee. Een voetbal is niet alleen een leuk relatiegeschenk om weg te geven voor bedrijven, maar ook voor voetbalverenigingen is dit een ideaal cadeau voor de leden. Deze voetbal kan gepersonaliseerd worden, bijvoorbeeld met oranje kleuren maar ook met eigen teksten en afbeeldingen. Ook een mini voetbal bedrukken is een optie.

8 | Pet bedrukken

Een pet bedrukken is een optie. Dit is ook zo’n typisch kledingstuk dat vaak gedragen wordt omtrent voetbalwedstrijden. Het is een manier om te tonen voor wie je bent. Daarnaast beschermt een pet je tegen neerslag en het voorkomt dat je haren nat worden. Petten kunnen ook in de zomer gebruikt worden. Dankzij deze functionaliteiten is een pet een goed relatiegeschenk om weg te geven. Petten behoren bij ons tot de categorie caps.

9 | Vishoedje bedrukken

Een vishoedje bedrukken, ook wel bekend als een zonnehoed, is een passend kledingstuk voor het WK 2022. Je kunt dit vishoedje laten maken in de kleur van jouw keuze. Zo kun je kiezen voor een oranje vishoedje, maar er kan ook gekozen worden voor een vishoedje dat qua kleur past bij een oranje shirt. Een goed voorbeeld hiervan is een blauw vishoedje. Vishoedjes vallen op en veel mensen krijgen ze te zien. Hierdoor zijn ze ook geschikt als promotiemateriaal.

10 | Vlaggenlijn bedrukken

De supporters van het Nederlands Elftal willen op verschillende manieren hun steun tonen. Als bedrijf of vereniging kun je hierop inhaken, onder meer door een vlaggenlijn te laten bedrukken bij ons. Deze vlaggetjes kunnen voorzien worden van allerlei kleuren, waaronder oranje. De opdruk bepaal je zelf. Zo kun je hier onder meer de naam, het logo en de slogan van je bedrijf op laten drukken.

11 | Sokken bedrukken

De supporters van het Nederlands Elftal willen op verschillende manieren hun steun tonen. Als bedrijf of vereniging kun je hierop inhaken, onder meer door een vlaggenlijn te laten bedrukken bij ons. Deze vlaggetjes kunnen voorzien worden van allerlei kleuren, waaronder oranje. De opdruk bepaal je zelf. Zo kun je hier onder meer de naam, het logo en de slogan van je bedrijf op laten drukken.

12 | Plastic wegwerp bekers/koffiebekers

Als het Nederlands Elftal meedoet aan een groot toernooi zoals het WK, dan leeft dit toernooi ook echt in ons land. Er zullen dan ook veel klanten of zakelijke relaties zijn die een feestje geven dan wel mensen uitnodigen om bij hun thuis de wedstrijden van Oranje te bekijken. Voor dit soort gelegenheden zijn plastic wegwerp bekers of koffiebekers perfect.

WK producten laten bedrukken bij PromoBee

Zoals je hebt kunnen lezen, zijn er genoeg WK producten die je bij ons kunt laten bedrukken. Je kunt iets kiezen uit onze top 12, maar je kunt ook je eigen inspiratie opdoen binnen ons uitgebreide assortiment. Er is genoeg om te kiezen. Waar je ook voor kiest, je profiteert bij ons altijd van gratis verzending, een gratis sample en een gratis digitaal ontwerp. Hoe meer stuks je in één keer bestelt, hoe lager de prijs per stuk zal zijn. Profiteer ook van onze scherpe prijzen en bestel nu jouw WK relatiegeschenken bij ons. Je kunt ook een offerte aanvragen. Wij zorgen ervoor dat deze offerte binnen een minuut in jouw mailbox terug te vinden is.