Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Bodylotion

Als je een flesje bodylotion wilt laten bedrukken met bijvoorbeeld een logo of tekst, ben je bij PromoBee aan het juiste adres. Een bodylotion, ook wel bekend als een verzorgingscrème, kan op het lichaam toegepast worden en kan meerdere functies bekleden. De ene bodylotion heeft als functie om de huid bruiner te maken, terwijl er ook lotions zijn die de huid van versteviging voorzien. Binnen ons assortiment zijn bodylotions te vinden die als voornaamste functie hebben om de huid te hydrateren, het er goed uit te laten zien en het te verzorgen. Dit is bodylotion van een hoge kwaliteit die je kunt laten voorzien van zowel afbeeldingen als tekst.

Toon prijs

Toont alle 2 resultaten

Sorteer op

Waarom kies je voor bodylotion als relatiegeschenk?

Een bodylotion is een product waarmee je jouw lichaam kunt verzorgen, maar het is ook een product waarmee je jezelf verwent. Je geeft je lijf zo wat extra aandacht, het is een fijn momentje voor jezelf. Daarom wordt een bodylotion altijd goed ontvangen als cadeau. Natuurlijk kun je een bodylotion als relatiegeschenk inzetten als je bijvoorbeeld een cosmeticabedrijf of een drogisterij runt. Voor dit soort zaken past een lotion als geschenk. Maar ook voor andere ondernemingen is dit een leuk relatiegeschenk. Mensen waarderen dit extraatje. Dit zorgt ervoor dat ze jouw bedrijf meer waarderen, maar het vergroot ook de kans dat ze klant blijven. Wie blijft er immers niet klant bij een bedrijf dat geregeld leuke relatiegeschenken weggeeft?

Bodylotion als promotiemateriaal

Een andere manier waarop je dit product kunt inzetten is als promotieartikel. Vooral voor drogisterijen is een eigen bodylotion een interessante manier om de winkel te promoten. Dit valt extra op en bovendien bezoeken klanten maar wat graag je winkel als ze weten dat ze kunnen profiteren van dit soort extraatjes. Wij zorgen ervoor dat de bedrukking op je bodylotion, of het nu gaat om tekst of afbeeldingen, opvalt en goed zichtbaar is.

Bodylotion met logo en andere mogelijkheden

Bij PromoBee worden jouw producten naar keuze voorzien van bedrukkingen in haarscherpe fotokwaliteit. Meerdere kleuren zijn een optie, waarbij je ook kunt kiezen voor een full colour bedrukking. Zowel tekst als afbeeldingen zijn een optie. Als het gaat om afbeeldingen kiezen bedrijven vaak voor een bodylotion met logo, maar andere afbeeldingen ter versiering zijn natuurlijk een optie. Daarnaast kun je de naam van je onderneming, de URL van je website, je telefoonnummer en nog veel meer laten drukken op een bodylotion flacon van 50 ml.

Bodylotion laten bedrukken bij PromoBee

Of je nu kiest voor bodylotion als relatiegeschenk of bodylotion als promotiemateriaal, bij PromoBee ben je verzekerd van een opdruk van een hoge kwaliteit. Wij belonen je als je groot inkoopt, want dit kan je kortingen tot maar liefst 58% per stuk opleveren. Daarnaast profiteer je bij ons altijd van extra’s zoals een gratis digitaal ontwerp, gratis sample en gratis verzending. Overtuigd? Bestel nu jouw bodylotion of vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan.