Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Lippenbalsem

Lippen balsem bedrukken, is een ideeal relatiegeschenk voor zowel mannen als vrouwen. Wie houd er nu niet van zachte lippen? Lippen balsum is een relatiegeschenk, dat door ieder gebruik weer in contact komt met u logo of boodschap.

Toon prijs

Toont alle 5 resultaten

Sorteer op

Lippenbalsem bedrukken

Lippen balsem is een kleine tube of bakje waar lippenbalsem in zit. Lippen balsem is een ideale reclamedrager, omdat elke keer wanneer deze bedrukte balsem gebruikt word de klant in aanraking komt met uw bedrijf of boodschap.  Zowel mannen als vrouwen houden van zachte lippen, in deze categorie hebben we verschillen libelbalsem. Mannen gebruiken de balsem voornamelijk in de winter tijdens wintersport . Verzorgingsproducten zijn de ideale relatiegeschenken omdat elk gebruik hiervan een contactmoment is met de klant.

Wij drukken lippenbalsem af als promotionele items en verhogen uw naamsbekendheid. Als u op zoek bent naar een speciaal promotie-item, laat dan uw lippenbalsem bedrukken met uw reclameboodschap of logo. Uw klanten zijn vooral blij met lippenbalsem en onthouden uw bedrijfsnaam elke dag als u dit promotieproduct met een logo gebruikt.  Vraag een offerte en bestel een sample. Zodat u de kwaliteit zelf kunt beoordelen.

Lippenbalsem goud bedrukken?

Wilt u lippenbalsem in een gouden zilveren kleur bedrukken?  dan hebben we een aantal modellen voor u.  Ronde gouden lippenbalsem bedrukken?