Snel advies: 0528 - 85 11 55

Gratis digitaal ontwerp

Gratis verzending

Gratis sample

Toon filters

Zonnebrandcrème

Bent u op zoek naar het ultieme zomerse relatiegeschenk? Natuurlijk kunt u dan kiezen voor de standaard zonnebrillen die vaak terug te zien zijn op festivals, maar wellicht bent u op zoek naar een origineler geschenk. Wij hebben de perfecte oplossing voor u. Bij PromoBee laat u gemakkelijk verpakkingen van zonnebrand bedrukken met uw eigen ontwerp of huisstijl. Gaat u voor een tube, of toch voor een handige meeneem flacon? Waar uw keuze ook op zal vallen, u heeft hiermee een praktisch promotieartikel voor de zonnige dagen.

Uiteraard worden de verpakkingen altijd bedrukt in full colour haarscherpe fotokwaliteit zoals u van ons gewend bent. Loopt u tijdens het bestelproces nog tegen zaken aan of wilt u gepersonaliseerde informatie? Neem dan gerust contact op met de klantenservice. Zij zullen u graag verder helpen!

Toon prijs

Toont alle 13 resultaten

Sorteer op

Zonnebrandcrème of spray bedrukken

Met een tube zonnebrandcrème bedrukt in uw huisstijl weet u zeker dat u deze zomer zal opvallen. Zonnebrand is namelijk een onmisbaar product in zonnige tijden. Bij PromoBee kunt u kiezen uit verschillende verpakkingen met factor 30 zonnebrandcrème of spray. Wij hebben een hoge factor geselecteerd voor de meest optimale bescherming. Zo weet u zeker dat uw werknemers, klanten of andere zakenrelaties goed beschermd en gezond de zomer doorkomen.

Daarnaast biedt de zonnebrandcrème of zonnebrandspray niet alleen een goede bescherming tegen de brandende zon, ook zijn de verpakkingen handig mee te nemen. Op deze manier kan de gebruiker de crème of spray altijd bij de hand hebben. Dat betekent dus ook dat uw huisstijl of ontwerp altijd binnen handbereik is en veel exposure krijgt. Win-win!

Bedrukte zonnebrand van PromoBee

Bij PromoBee staat kwaliteit altijd voorop. Daarom hebben wij zonnebrand geselecteerd van factor 30 voor een optimale bescherming. Maar voor ons gaat kwaliteit verder dan alleen de producten zelf. We zorgen er namelijk ook voor dat uw ontwerp, logo of huisstijl altijd zo goed mogelijk uit de verf komt op onze producten. We drukken daarom als het kan in fullcolour en haarscherpe fotokwaliteit.

Daarnaast kunnen we u ook adviseren over uw ontwerp en kunnen we tips geven voor echte eyecatchers. En komt u er even niet uit? Dan staat onze klantenservice natuurlijk ook voor u klaar. De beste kwaliteit producten, bedrukking én service vindt u dus bij PromoBee!